Seuraa 
Viestejä45973

tätä pohditaan parhaillaan muijan kanssa

Kommentit (11)

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mitä muija sanoi asiasta?

Mitä ne homot sitten on?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
eteenpäin
Seuraa 
Viestejä1591

Itellä on kavereina joitakin lesboja ja jännästi niistä on aika iso osa semmosia butcheja. Mutulla heittäisin, että kun tuo seksuaalisuus on vähän liukuva käsite, niin monet lesbot tykkää semmosista poikamaisista tytöistä. Tätä sitten osa pyrkii korostamaan naista saadakseen. No jaa, on kyllä vähän heppoinen teoria. Pätee ehkä joissain tapauksissa, muttei yleisesti.

Toisaalta kyse voi olla kanssa siitä, että lespon voi olla helpompi hylätä perinteiset naisen roolit ja estetiikka. Näin tuntuisi olevan ainakin miesten laita, kun tuntemillani homoilla on ainakin pienempi kynnys puhua tunteistaan, eivätkä ne pahemmin machoile.

Tai ehkä toinen ottaa "puuttuvan sukupuolen" roolin. Toisaalta tuntemani lespoparit ovat tyttömäinen+tyttömäinen, ja poikamainen+poikamainen, että tämäkään ei ole yleistettävissä.

Ehkä syitä on useampia, en tiedä. Jos foorumille sattuis autenttinen homoseksuelli, niin voisi kertoa näkemyksensä.

eteenpäin
Seuraa 
Viestejä1591

Hetken kun mietin, niin kai se on ensisijaisesti tuo rooleista vapautuminen. Lespot ja homot kykenee muovaamaan identiteettiään vapaammin, koska eivät koe olevansa perinteisten sukupuoliroolien alaisina. Eli siis ei ole olemassa mitään essentialistista ja seksuaalisuuteen kinnittynyttä miehekästä ja naisellistä käyttäytymistä (vaikka jotkut homoalakulttuurit näyttääkin korostavan tiettyjä sukupuolirooleja: http://en.wikipedia.org/wiki/Bear_community.), vaan nää käsitteet ovat kulttuurin kehittämiä ja muuttuvaisia.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Näin telkasta pätikän jotain hömppärealityä jossa kaksi paria kisasi siitä kumpi osaa järjestää hienommat häät toiselle parille (ja voittajapari saa matkan). Tällä kerralla toisena parina oli naispari. Morsiamen mekkoon ahdettu naisellisempaa naista "esittänyt" osapuoli meikkeineen näytti minusta rumemmalta ja läskiltä verrattuna sulhasen tamineisiin tälläytyneeseen osapuoleen jolla meikkiä oli vähän vähemmän. Myöhemmin kun ohjelmassa kumpikin oli normaalivaatteissaan (farkut ja nahkatakki), oli morsian ihan ok ja yhtä kohtuullisen hyvännäköinen kuin sulhanen oli ollut.

Mikäköhän kumma siinä morsiuspuvussa on että se tekee niin helvetin rumaksi. No, sanotaanhan sitä että valkea väri saa näyttämään lihavammalta, ja joillekin naisille EI sovi morsiamille laitettava kampaus, joku sellainen missä tukka laitetaan ylös.

No mitä me tästä opimme ketjun kannalta? Emme kai mitään, mutta sellainen poikamainen nainen kuin em. parin sulhasena toiminut ei ole välttämättä ainakaan mitenkään ruma ja taitaa ollakin vähän eri asia kuin "miesmäinen" jolla kai yleensä tarkoitetaan suurinpiirtein tukkijätkää. Ja prinsessamaisuus ei ole automaattisesti onnistunut valinta.

Tai sitten itse vaan tykkään poikamaisista ihmisistä olkoot mitä sukupuolta hyvänsä.

Tässä tuleekin telkasta lähiaikoina Millennium-trilogian eka osa osina. Siitä voi ottaa Lisbethistä oppia millainen on tosi raju donna, bimpparikin.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Morsius puku on ruma useimmilla ihan vain sen takia koska se puku ei heijasta persoonaa. Se sopii vain joittenkin persooniin jolloinka ne näyttävät hyviltä.

Ihmisten kyllä pitäisi vihdoinkin oppia pukeutumaan enemmän oman persoonan ja ulkonäön mukaan. Lesbot kyllä tässä hommassa loistaa hyvin useinmiten, mutta samaa ei voi sanoa heteroista.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Tässä kannattaisi ehkä hieman myös pohtia, että mikäs nyt sitten on miesmäistä ja mikä naismaista. Ei se ole ehkä sittenkään niin itsestäänselvää. Onko olemassa jokin tai jotakin erityisiä ominaisuuksia, jotka selkeästi ilmentävät miehisyyttä tai naiseutta. Mitä ne ovat? Riittääkö yksi tällainen piirre muuttamaan naismaisuuden miesmäisyydeksi tai päinvastoin? Vai tarvitaanko useampia? Riittääkö naisella jo vähäisempi määrä miesmäisiä piirteitä luomaan miesmäisen vaikutelman vai täytyykö miesmäisyyksien dominoida ja niitä olla enemmän kuin naismaisia piirteitä? (Ja tietenkin päinvastoin.)

Onko kyse erityisesti ulkoiseen olemukseen, liikkumisen tapan, puhetyyliin ja -ääneen liittyvistä nais-/miesmäisyyksistä vai puhutaanko myös näistä (väitetyistä) henkisemmän puolen sukupuolieroista? Tekeekö hyvä avaruudellinen hahmotuskyky naisesta miesmäisen? Matemaattinen lahjakkuus? Tuleeko mies naismaiseksi sosiaalisen kyvykkyden tai kielellisen lahjakkuuden kautta? Onko Ville Valo naismainen vai onko kyseessä laajennus siihen, millaista miehisyys voi olla?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Nyt kun noista vaatteista tulin jo aiemmin maininneeksi, niin tulikin yhtäkkiä mieleen että ilmeisesti 60-luvulta alkunsa saanut unisex-muoti (esim. farkkutakki ja -housut kummallakin sukupuolella) taisi tavallaan 80-luvullakin olla vielä jossain huudossa. Elikä jos tyttö pukeutui kapealahkeisiin farkkuihin ja löysään collegeen, niin niinhän saattoi poikakin tehdä. Ja jos ajattelee sen ajan hevirokkareita, niin kovin oli tukkaa päässä ja ns. naisellisia asusteita sukkahousuja myöten. Noh, ehkei ne mitään sukkahousuja olleet, mutta saitte kai mielikuvan.

Jossain vaiheessa sitten tuli sellainen muoti että naisten vaatteiden pitikin yhtäkkiä nuolla muotoja, tuoda rinnat, vyötärö ja lantio sillä tavalla esille että jo alkaa erottua kuka on nainen. Kun nimittäin tiimalasin muotoinen vartalo on ainoa joka jotenkuten näyttää hyvältä napapaidassa ja lantiokorkuisissa farkuissa. Jos mies laittaa em. tykötarpeet niin ihme on jos ei neitihomoksi nimitellä.

Jotenkin tuntuisi että 80-luvun jälkeen ihmisten kuviot ovat menneet taas perinteisempään suuntaan. Ehkä homoudestakin puhutaan niin paljon juuri sen takia että se ei sovi siihen mustavalkoiseen kuvaan mitä ihmiset nykyään haluavat elätellä, nimittäin että kaiken voi näppärästi lokeroida. Lokeroidaan äkkiä homot homoiksi ettei nyt vaan kävisi niin että kaikki onkin epämääräisen bimpahtanutta ylt'ympäriinsä. Ettei ihmisistä tietäisikään yhdellä silmäyksellä mitä sitä ollaan miehiään tai naisiaan.

Kuitenkin sukupuolirooleilla ja -kuvajaisilla leikittelevät hahmot kuten vaikkapa Johnny Deppiltä löytyvät elokuvaroolit ovat mitä mielenkiintoisimpia.

Mutta kuinka suuri merkitys ulkonäöllä sitten loppujen lopuksi on? Suunnaton, koska se liittyy pariutumisprosessiin. Ihminenhän on yksi hemmetin seksipeto.

Rousseau

Mutta kuinka suuri merkitys ulkonäöllä sitten loppujen lopuksi on? Suunnaton, koska se liittyy pariutumisprosessiin. Ihminenhän on yksi hemmetin seksipeto.Taitaa olla se ulkonäkö aika tärkeällä sijalla. Kuukausiliitteessä eräskin neitonen kertoi "vanhemmiten" ymmärtäneensä, ettei ulkonäön onnistuneisuus riipu elopainosta, vaan muista asioista. Oli jättänyt vaa'alla hyppäämisen vähemmälle. Kuinkakohan vanhana hän huomaa, ettei se ulkonäkökään ole niin kovin tärkeä juttu? Ettei ihmisen "onnistuneisuus" olekaan niin ulkonäöstä riippuvainen asia. Menopaussin jälkeen?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Vanhanahan sitä saa kai lopulta olla enemmän "oma itsensä", oli sitten hetero- tahi homoseksuaali. Tämä sen vuoksi että kunnolla kypsynyttä ihmistä ei enää jaksa kiinnostaa miellyttääkö hän visuaalisesti jokaista potentiaalista partneria. Koska on selvää että ei miellytä vaikka päällänsä seisoisi, niin tarpeelliseksi käy jossain määrin miellyttää vain sitä jota oikeasti itse rakastaa, jos sellaisen on sattunut löytämään.

Ehkä seksiviettikin hiipuu vanhemmiten sen verran (olisi ehkä syytäkin hiipua mikäli kyvytkin ovat vähentyneet, ettei elämä muodostu kidutukseksi halun ollessa tallella mutta välineistön ollessa käyttökelvotonta!) ettei jaksa enää miettiä jokaiikasta että pääsisikö tämän sänkyyn vai ei. Ja tällöinhän ei tietenkään tarvitse olla hehkeä, sukukypsän näköinen siis. Ulkoiset sukupuoliominaisuudet suorastaan irvokkaasti esillä.

I hope.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat