Seuraa 
Viestejä7

Eli, tuli tuossa muutama kuukausi sitten maailmanloppuhöperöiden videoita selaillessa vastaan juttua ns. monoatomisesta kullasta ja muista elementeistä. Tietyt tahot väittävät näiden kemikaalien parantaneen tauteja ja syndroomia terminaali vaiheen syövästä alzheimeriin ja vahvistavan psyykkisiä ominaisuuksia(älykkyyttä tms.) Näiden kemikaalien ympärillä liikkuu ties minkälaisia taruja egyptin faaraoista aina näihin liskoihmisiin, jotka muka asuvat sillä ihme humpuukki planeetalla, jonka pitäisi olla osallisena 2012 maailmanlopussa. Tässä on lyhyehkö video Jim Marrsin puheesta jossain random seminaarissa http://www.youtube.com/watch?v=YAGzbYxH5GQ .

Valmisteista on saatavilla kulta, platina, kupari ja monia muita versioita.

Tosiaan jos googlettaa mono atomic gold tai monatomic gold tulee paljon juttua näistä mömmöistä lisää. Joten minua kiinnostaisikin, että onko joku muukin täällä kuullut aikaisemmin mitään juttua kyseisestä aiheesta? Onko nämä jutut pelkkää humpuukkia ja homeopaattisia lääkkeitä?

Selvennettäköön vielä, että monoatomiset elementit ovat alkuaineita niiden yksi atomisessa muodossa http://en.wikipedia.org/wiki/User:Sloth_monkey/ORMEs .

EDIT: http://www.youtube.com/watch?v=k8QEv8QA_X0 tässä ehkä parhaiten selitetty tämä

Kommentit (12)

LD100
Tietyt tahot väittävät näiden kemikaalien parantaneen tauteja ja syndroomia terminaali vaiheen syövästä alzheimeriin ja vahvistavan psyykkisiä ominaisuuksia(älykkyyttä tms.)Ei varmasti paranna.
Googleta raskasmetalli, toksisuus.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Kannattaa kyseenalaistaa hiukan. Jos saat hyppysiisi esim. monoatomista kultaa, miten voit kuunaan tietää, onko se oikeasti "yksiatomista"? Atomeista voi kätevästi väittää ihan mitä vaan, kun tavan pulliaisella ei ole mitään konstia havaita niitä.

Toisaalta joku viisas on kyllä sanonut, että on moraalitonta antaa hölmöjen pitää rahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

No jospa ajatellaan vaikka näin: Mikäli olisi mahdollista tehdä tuollaista monoatomista alkuainetta, jonka olisi siis pakko olla hienojakoisinta mahdollista pulveria, mitä sillä olisi vaikutusta elimistöön? Eihän ne atomit voisi vaikuttaa minkään kanssa, koska ne vaan möllöttäisivät yksinään maailman tappiin.

Ellei sitten asiaan liity taas luonnon omat värähtelyt, energiat, ain niin - universaali energia tai jotain muuta vastaavaa hyvin uskottavaa?

Sitten ne atomit voivat tehdä ihan mitä vaan.

LD100
Eli kyseessä on homeopaattinen humpuukki rahat pois huijaus, jolla ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa?Määrästä riippuen kyseessä on myrkkyjen tarjoaminen typerille ihmisille.
Raskasmetallit häiritsevät solujen normaalia toimintaa ja niistä voi olla runsaasti haittaa.
En viitsi katsoa mitään videoita, parempi vaihtoehto olisi kertoa asioista tarkemmin vaikka avausviestissä.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Käsittääkseni kupari on hivenaine ja kulta ei ole kohtuullisina annoksina vaarallista. Hopea, lyijy, kromi, elohopea ja moni muu metalli on jo pieninäkin pitoisuuksina erittäin vaarallisia. Kannattaa ainakin varoa ottamasta mitään vaarallista. Luulisi kuitenkin näiden aineiden terveysvaikutuksista olevan kattavasti tietoa ties miltä ajalta asti, joten vaikea uskoa niistä löytyvän uusia merkittäviä löytöjä.

Barbaari
Tulee heti tosta alzheimeristä sun muusta mieleen filosofin kivi jolla väitettiin olevan samallaisia parantavia vaikutuksia. Humpuukia sekin on.

Harri Potteria?

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Tuppu L 2.0
Käsittääkseni kupari on hivenaine ja kulta ei ole kohtuullisina annoksina vaarallista.
Kultaa kuitenkin käytetään reumalääkkeenä. Myocrisin, Ridaura...

http://www.tohtori.fi/?page=1585926&id=6052663#kulta

Kultapistoksessa (Myocrisin® ) vaikuttavana aineena on natriumaurotiomalaatti, joka hillitsee nivelten tulehdusta ja hidastaa tai pysäyttää nivelreuman etenemisen. Tarkka vaikutusmekanismi on edelleen epäselvä

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31287

Helpoiten metalleja saa yksiatomisessa muodossaan kaasuina. Ne ovat erittäin reaktiivisia ja erittäin myrkyllisiä. Kiinteässä olomuodossa metallit eivät voi olla yksiatomisina, mutta nanopartikkeleina kyllä. Nanopartikkelitkin ovat reaktiivisia ja niiden kemia poikkeaa bulkkiaineen kemiasta. Kai noita lääkkeinäkin tutkitaan, mutta hallitsemattomasti niistä on paljon enemmän haittaa kuin hyötyä ja tietääkseni niitä ei ole valmiina lääkkeinä. Tuollaiset väitteet ihmelääkkeistä ovat valehtelua.

LD100
Seuraa 
Viestejä7

http://wiki.answers.com/Q/Is_monoatomic_gold_real

"It was also discovered that, at a certain temperature, the white bead would fall apart to become a monatomic (single atom) powder--at which point its weight fell dramatically to 56% of its starting weight. Further heating at 1160º centigrade then transformed the precious substance into a wonderfully clear glass, at which point the material weight returned to its original 100%. It was seemingly impossible, but it happened time and time again!

Totally bewildered, the scientists continued their investigations. When they repeatedly heated and cooled the sample under inert gases, they found that the cooling processes took the sample to an amazing 400% of its starting weight; but when they heated it again, they found it weighed less than nothing--way below zero."

Selittäisikö joku tämän fysikaalisen ilmiön mikäli se on ylipäätään mahdollinen.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31287
LD100
Selittäisikö joku tämän fysikaalisen ilmiön mikäli se on ylipäätään mahdollinen.Tuollainen käytös on tunnettujen luonnonlakien vastaista. Väitteisiin kannattaa suhtautua valheena niin kauan kunnes ne julkaistaan asainmukaisen tieteellisen käytännön mukaan ja vahvistetaan riippumattomien tutkijaryhmien toimesta. Epämääräiset nettilähteet ovat yhtä uskottavia kuin Supermies-elokuvan kryptoniitti.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat