Seuraa 
Viestejä45973

Tältä maailmamme näyttää: http://s293.photobucket.com/albums/mm60 ... ks%20like/

Tämä on tiedeaihe siksi, että kyseessä on empiirinen tutkimus tällaisen ympäristön vaikutuksista ihmiseen.

Mihin kaikki roska menee: pois silmistä, pois mielestä? No, mie oon päättänyt elää silleen että joka päivä pystyn näkemään tämän yhteiskunnan elämäntavan, ihan omassa kodissani.

Kunnes alamme kaikki yhdessä siivoamaan planeettaamme ja korjaamaan vääryydet, niin en itse halua enää piilottaa ongelmia maton alle vaan yritän mielummin korjata ne. Joka päivä kun herään, niin näen sen syyn miksi olen käyttänyt 6-viimeistä elämäni vuotta maailmanparannukseen.

Mikäli tätä ajattelee tarkemmin, niin "se mikä ei tapa, niin vahvistaa". Myöskin, "kyllä hullu saa olla, mutta ei tyhmä." Se ei ole tyhmää elää sillä tavalla, miltä itsestä tuntuu. Se on tyhmää yrittää olla vuohi jos on tiikeri. Koti on jokaisen oma ympäristö, se ei kuulu sen enempää kenellekkään miten elät ja koska liika puhtaus tekee ihmisestä heikon ja vastustuskyvyttömän, niin kotieläimet ja laaja mikrobisto elinympäristössä vahvistaa vahvistuskykyä.

Mikäli meinaa metsässä asua, niin siellä ei voi ottaa päivät pitkät aurinko kynsiä viilaillen: siellä menee kynsiä poikki ja haavan tulehtuessa se voi johtaa nopeastikkin kuolemaan. Kun on esimerkiksi tukka tallella, niin päänahkaan tullut pieni naarmu ei asuttaessa luonnossa tapa sinua aivokalvontulehdukseen.

Lisäksi tässä on se pointti, että tämä tosiaan on näin tämä homma, ett jonnekin se roska menee. On todella lapsellista tulla ilkkumaan tällaisesta asiasta, kun se kuitenkin on vakava asia meille kaikille. Missä kohtaa hymynne hyytyy, siellä metsässä vasta vai jo aikaisemmin ennenkuin joudutte oppimaan sen kantapään kautta?

Kommentit (13)

Omassa luukussani oli joskus kans tajuton kaaos. Kannattaa kuluttaa energiansa mielummin vaikka siivoomiseen, kuin näiden huikeiden manifestien luomiseen.

Katoinko oikein, et sulla oli mullat lattialla?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Juu ei kukaan tätäkään aihetta tule vakavasti ottamaan, aloittajalle tullaan lähinnä vain vittuilemaan ja nauramaan. Mikä on minusta vähän kurjaa. Näistä oikeista asioista ei voi puhua, jostain syystä. Kai se on sitä ettei ihmiset halua puhua siitä, ei halua myöntää totuutta tai nähdä sitä. Tosiaan lakaistaan roskat maton alle, poissa silmistä, poissa mielestä, thats it, no talk. Tuskin siinä vaiheessakaan kukaan sanoo mitään muuta kuin "iik apua" kun se kymmenen tuhannen kilometrin korkuinen jätevuori kaatuu Euroopan päälle.

Vai onko kyse sittenkin siitä ettei ihmisten mielestä asioille mukamas voi tehdä mitään? Se nyt vaan on näin ja sillä sipuli eikä siitä kannata puhua? Kyllä voi tehdä mutta harva viitsii. Minäkään en viitsi mutta myönnän sentään sen, olen paskiainen.

くそっ!

jussipussi
Seuraa 
Viestejä45770
KeeperOfTheFlame
Tältä maailmamme näyttää: http://s293.photobucket.com/albums/mm60 ... ks%20like/

Tämä on tiedeaihe siksi, että kyseessä on empiirinen tutkimus tällaisen ympäristön vaikutuksista ihmiseen.

Mihin kaikki roska menee: pois silmistä, pois mielestä? No, mie oon päättänyt elää silleen että joka päivä pystyn näkemään tämän yhteiskunnan elämäntavan, ihan omassa kodissani.

Kunnes alamme kaikki yhdessä siivoamaan planeettaamme ja korjaamaan vääryydet, niin en itse halua enää piilottaa ongelmia maton alle vaan yritän mielummin korjata ne. Joka päivä kun herään, niin näen sen syyn miksi olen käyttänyt 6-viimeistä elämäni vuotta maailmanparannukseen.
Niin kyllä se nin näyttää olevan että jos ihminen lajina poistuisi tältä pallolta, varmaan alle sadassa vuodessa eri lajien määrä nousisi huimasti. Mutta suuntahan on aikalailla selvä ihmisen dominoidessa tätä ekosysteemiä.. Maailmaa/luonnonklakeja ei voi parantaa mutta ihmisen pitäisi radikaalisti muuttua perimältään tai poistua kokonaan jos maapallo kuviteltaisiin takasin edenin puutarharhan kaltaiseksi.

Vierailija

Tollanen kämppä voi viitata mielenterveysongelmiin OCD:stä masennukseen.

En kyllä usko että kyseessä on tietoinen valinta, vaan kyseessä on syystä x johtuva välinpitämättömyys, joka varmastikkin heijastuu muihinkin elämän osa-alueisiin.

Itselläni on aina kauhea sähköjohtokaaos kämpässäni, mutta sentään roskat osaan viedä, jos jotenkin nyt pitää itsensä kohottaa tuon roskan yläpuolelle.

Sä et keeper taida voida ihan hyvin henkisesti? Sitähän sä tällä ajat takaa?
Roskasi eivät tunnu suurilta maailman ongelmien rinnalla, mutta jos kaikki siivoisivat jälkensä edes piiloon päivittäin, olisi maailma jo paljon turvallisempi paikka meille kaikille. Siisteys on köyhän kohteliaisuus, ja sä oot levittämässä paskamaista bakteerikantaa läheisiisi, joilla tosin heilläkin taitaa olla vittumainen bakteerikanta.
Tämän sanon ihan siksi, että itselleni on tarttunut joku vittumainen bakteeri - ehkä heliko ja vituttaa suunnattomasti jos nyt joudun kuukausien lääkitykselle sen vuoksi.
Olokaan ei ole mitenkään kovin huono, joten ei hirveästi motivoi. Paitsi kun ajattelen muita ihmisiä.

Jokainen asiaan hieman perehtynyt tietää sen, että elämme liian puhtaasti. Minä aion mennä ensi kesäksi metsään, tämä siivoton elämiseni palvelee mielenilmauksen lisäksi myös sitä tarkoitusta, että vahvistan vastustuskykyäni. Projekti on kuitenkin kestänyt jo yli vuoden, enkä ole tänä aikana ollut kertaakaan kipeä. Johtopäätöksenä voidaan siis pitää, että se mikä ei tapa, niin vahvistaa.

Ronron
Juu ei kukaan tätäkään aihetta tule vakavasti ottamaan, aloittajalle tullaan lähinnä vain vittuilemaan ja nauramaan. Mikä on minusta vähän kurjaa.Multinicktrolli säälii itseään...

jees
Tollanen kämppä voi viitata mielenterveysongelmiin OCD:stä masennukseen.Nyky-yhteiskunnassa eläminen päivästä toiseen voi viitata mihin tahansa hulluuteen, jos sitä katsoo alkuasukkaan vinkkelistä.

Vierailija
Armitage
Nyky-yhteiskunnassa eläminen päivästä toiseen voi viitata mihin tahansa hulluuteen, jos sitä katsoo alkuasukkaan vinkkelistä.Mielenterveys-ongelmia pitääkin katsoa omasta vinkkelistä ja muiden on hyvä välillä antaa perspektiiviä hieman eri vinkkelistä. Rajan ylitettyään jopa omasta vinkkelistä.

"Mulla on taas vatsatauti" * *
"Onko ihme, että on koko ajan vatsatautia kun et pese käsiäsi istunnon päätteeksi?"

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Armitage
Ronron
Juu ei kukaan tätäkään aihetta tule vakavasti ottamaan, aloittajalle tullaan lähinnä vain vittuilemaan ja nauramaan. Mikä on minusta vähän kurjaa.Multinicktrolli säälii itseään...Menehän siitä Hannu leikkimään niiden heliumpallojesi kanssa.

くそっ!

Tervehdys,

nyt kun sain rahoituksen aloittaa bonekon ensimmäisen prototyypin rakentaminen, niin siivouskin käynnistyy. Se on itseasiassa terveellistä elää hieman sotkuisesti, yhteiskuntamme on synteettisesti puhdas: se tappaa myös elämän meissä, kun yritämme kaikin keinoin poistaa luonnon itsestämme, kodistamme.

Mitä tulee mielenterveyteeni, niin sehän ei kenenkään muu asia ole siitä neuvotella: minä en ole vaarallinen ympäristöllemme, sossutädit ja muut loiset ovat vaarallisia koko maapallolle valheineen ja illuusioineen. Aivan kuin mieleni ei olisi omani, vaan jonkun muun ihmisen päätettävissä, mitkä ajatukset ovat minulle sopivia. Tämä on yksi yhteiskuntamme merkittävä sairaus, että pyrimme määrittelemään toisiamme, sama juttu kun erilaisia lapsia pilkataan ja kiusataan: tämä sairaalloinen käytös, mikä johtuu siitä, että ei hyväksy itseään sellaisena kuin on, ja kun yrittää niin kovasti olla muuta kuin oma itsensä, niin oman itsensä lailla käyttäytyvät herättävät pelkoa ja turhaantumista, kun toiset ihmiset eivät haluakkaan valehdella itselleen ja muille. Tämä usein purkautuu ilkeämielisenä kiusaamisena tai verbaalisena loukkamisena, toisen arvostelemisena.

Sitä voikin sitten arvailla, kuinka monen sossutädin ajatukset ovat samanlaisia, kuin välitunnin kiusaajaporukalla: monia vuosia hautonut valheiden sokkelo, joka purkautuu sitten esim. kiusaamalla asiakkata. Siitä tuskin lienee kenelläkään toista väitettä, että koko byrokratia on aivan järjetön, se on valjastettu peittämään se tosiseikka, että yritykset tuhoavat tätät maailmaa pala palalta emmekä voi tehdä muuta, kuin istua hiljaa systeemin orjana. Vai voimmeko? Minusta voimme, kun rikkoo illuusion niin saat oman elämäsi takaisin. Et asu vankilassa, vaikka nykymeno muistuttaakin matrixista tuttua pikku lokeroa, missä elät koneita palvellen. Herättyään moni voi mennä jopa sekaisin, mitä kutsutaan psykoosiksi. Siksi meidän tulisi kaikkien, ketkä olemme heränneet todellisuuteen pyrkiä herättämään myös muita.
___________________

Tämä on kuitenkin eri asia, koska on ollut tietoisesta pyrkimnyksestä kohentaa vastustuskykyä ja myöskin tehdä taideteoksen kaltainen mielenilmaus.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat