Seuraa 
Viestejä29006

Kuten otsikko, ja äänestyksen aihe antaa ymmärtää, nyt on kyse siitä, että mikä on painoindeksisi?

Itselläni 22 ja 23 välillä riippuen päivästä. Mittarinikaan eivät ole absoluuttisen tarkkoja.

Sivut

Kommentit (22)

Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

En muistanut indeksiäni ulkoa, vaikka yleensä tarkistankin sen uimahallin vaa`an viereen kiinnitetystä ohjeesta. Lentäjänlasit opastivat minut sukkelasti laskimelle, joka antoi vastaukseksi 17,7. Muka "normaalia alhaisempi paino"..."PYH!", minä kirjoitan. Kuvastin kertoo indeksiä paremmin: näenhän siitä hoikan ryppyisehkön leikki(feikki)ladyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Piru Naiseksi
Seuraa 
Viestejä3164

Oppimani kaava painoindeksin laskemiseen on: paino (kg) jaettuna pituuden (m) neliöllä. (Koska sekä muistan että lasken huonosti, niin yleensä tutkin indeksini valmiista taulukosta.)

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081
Piru Naiseksi
Oppimani kaava painoindeksin laskemiseen on: paino (kg) jaettuna pituuden (m) neliöllä. (Koska sekä muistan että lasken huonosti, niin yleensä tutkin indeksini valmiista taulukosta.)Kuvitellaanpa 150 kiloinen, mutta kaksimetrinen korsto (ei, en yllä noihin mittoihin) niin tuolla kaavalla paino -indeksi hänelle olisi 150/14,15=10,6. Entäpä mallin mitat täyttävä 169/45 omaava tyttönen: 45/13=3,46 (ei, en tunnusta omakseni myöskään näitä lukemia) Kai tuohon on olemassa joku muukin kaava, muutoin täällä on vain vaarallisen alipainoisia anorektikoita.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

vihertaapero
Piru Naiseksi
Oppimani kaava painoindeksin laskemiseen on: paino (kg) jaettuna pituuden (m) neliöllä. (Koska sekä muistan että lasken huonosti, niin yleensä tutkin indeksini valmiista taulukosta.)Kuvitellaanpa 150 kiloinen, mutta kaksimetrinen korsto (ei, en yllä noihin mittoihin) niin tuolla kaavalla paino -indeksi hänelle olisi 150/14,15=10,6. Entäpä mallin mitat täyttävä 169/45 omaava tyttönen: 45/13=3,46 (ei, en tunnusta omakseni myöskään näitä lukemia) Kai tuohon on olemassa joku muukin kaava, muutoin täällä on vain vaarallisen alipainoisia anorektikoita.Korsto on 200 metriä ja mallityttönen 169 m pitkä? Ja tarkoitus oli laskea pituuden neliö ei neliönjuurta.

Kannattaa sinunkin varmaan käyttää sitä taulukkoa.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31261
Piru Naiseksi
Muka "normaalia alhaisempi paino"..."PYH!", minä kirjoitan. Kuvastin kertoo indeksiä paremmin: näenhän siitä hoikan ryppyisehkön leikki(feikki)ladyn.No mitä se "hoikka" sitten tarkoittaa, jos ei normaalia alhaisempaa painoa?

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Neutroni
Piru Naiseksi
Muka "normaalia alhaisempi paino"..."PYH!", minä kirjoitan. Kuvastin kertoo indeksiä paremmin: näenhän siitä hoikan ryppyisehkön leikki(feikki)ladyn.No mitä se "hoikka" sitten tarkoittaa, jos ei normaalia alhaisempaa painoa?Sopusuhtaista? täydellistä? Katsos kun naiset.. niin.

edit: ethän sinä ole nainen?

くそっ!

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mihin aikaan vuorokaudesta indeksi tulee mitata? Paino ja pituus vaihtelee vuorokauden mittaan.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31261
Ronron
Neutroni

No mitä se "hoikka" sitten tarkoittaa, jos ei normaalia alhaisempaa painoa?Sopusuhtaista? täydellistä? Katsos kun naiset.. niin.Ei siinä ole ristiriitaa. Monen naisen mielestä juuri keskivertoa alipainoisempi ruumis on täydellinen. Se normaalikin on ilmeisesti jonkinlainen idealisaatio. Väestön keskipaino lienee lähellä "normaalipainon" ylärajaa, jos ei nykyään jo yli.

edit: ethän sinä ole nainen?En ole. Oletan kuitenkin, että niinkin tavallinen ja yksikäsitteinen sana kuin hoikka tarkoittaa samaa asiaa miehille ja naisille.

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31261
Saw
Mihin aikaan vuorokaudesta indeksi tulee mitata? Paino ja pituus vaihtelee vuorokauden mittaan.Ei se kolmas merkitsevä numero ole tässä asiassa se tärkeä juttu. Painoindeksi on joka tapauksessa äärimmäisen karkea arvio. Ruumiinrakenteen hajonta tuottaa paljon isompia eroja kuin painon vuorokausivaihtelu.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654

Parempaan ihannepainoa määrittävään indeksiin päästäisiin korottamalla pituus vähän korkeampaan potenssiin kuin 2. Neliöllä laskettu painoindeksi antaa pitkille liian matalan ihannepainon. Kaksimetrisen normaalipaino 74-100 kg kuulostaa lähinnä naurettavalta.

We're all mad here.

En omista vaakaa, mutta viime puntaroinnin tuloksen perusteella painoindeksiksi tulisi hippusen yli 19. En sanoisi itseäni varsinaisesti hoikaksi, mutta kuulunkin tuonne pituushaarukan alaosaan, missä painoideksi alkaa näyttää pienempiä lukuja kuin keskipainoisella.

abskissa
Kaksimetrisen normaalipaino 74-100 kg kuulostaa lähinnä naurettavalta.

Oma kaksimetriseni tuolla viereisessä huoneessa painaa jotakin kahdeksankymmenen kulmilla ja näyttää keskitysleirivangilta. Ja oma indeksini huijaa toiseen suuntaan, kuten yllä mainitsinkin. Eli olen taipuvainen olemaan samaa mieltä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat