Seuraa 
Viestejä45973

jehoviin, mormooneihin jne...

itse aina suht kohteliaasti olen sanonut että "ei kiinnosta, kiitos"

sitten hetken päästä pännii kun en sanonnut rumemmin, ärsyttää se fakta että porukka yrittää "ostaa taivaspaikkaansa" käännyttämällä meitä "tuhoon tuomittuja"

Sivut

Kommentit (24)

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006

Suhtaudun heihin kuten muihinkin ihmisiin. Jos ei toisen jutut kiinnosta, sanon että ei kiinnosta. Jos ei huvita kuunnella mitä toisella on sanottavaa, sanon että nyt ei huvita. Jos en kerkiä kuunnella, sanon että nyt ei kerkee. Jos sekä kiinostaa, huvittaa ja kerkee, silloin kuuntelen mitä kaverilla on mielessä. En koe että uskonnontuputtajien pitäisi olla jotenkin erityisasemassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Harmittaa kun eivät ole käyneet kolkuttelemassa ovea. Luonnollisesti kutsuisin sisälle, keittelisin teetä ja jutustelisimme syvällisiä. Keskustelun voisi aloittaa vaikka nooan seikkailuista ja siitä kuinka mahdoton tapahtumaketju mokoma onkaan.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Kun oli perheessä vakavaa sairautta saapuivat uskonlähettiläät tyypilliseen tapaansa. Kyllästyin. Kerroin sen heille itselleni silloin tyypillisellä tavalla. Sanottakoon vain että tein asian aika selväksi. En pidä haaskalinnuista jotka ilmaantuvat aterialle ennen kuin kuin on uhrista henki kaikonnut. Mustalaiset saivat myös tuta mielenoikkuni kun vielä kävivät kopistelemassa. Per.leen kloppi alkoi puukosta haastaa ja kun sain haulikon eteisen komerosta käteeni paukkuivat jo mersun ovet 50 metrin päässä. On sanottu, että saan naamalleni peljättävän ilmeen toisinaan. Musta olis voinu tulla vaikka joku elokuvakasvo ehkä.

- Ubi bene, ibi patria -

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Otan kohteliaasti vartiotornit ja herätkäät vastaan. Ovea en tosin aukaise kellekään josta en etukäteen tiedä kuka siellä ovikelloa rämpyttää, joten aika harvoin on tarvista uskonmaakareiden kanssa tekemisiin joutua. Joskus ovat tunkeneet mainoksiaan oviluukusta ihan ilman kontaktiakin.

Kerran en saanut keskeytettyä niitten loputonta puheripulia, vaan he jatkoivat ja jatkoivat tähän malliin: "Maailma muuttuu kokoajan, ihmiset laiskistuvat, muuttuvat pahemmiksi ja pahemmiksi.. ..saasteet leviävät ja tuhoavat maapalloa.. ..välinpitämättömyys lisääntyy.. jne jne. Lopulta ne veti henkeä ja kysy: "Oletteko te huomanneet maailman muuttuvan kokoajan pahemmaksi?" Vastasin että en oo huomannu mitään ja suljin oven

Pääasiassa suhtaudun heihin turhankin ystävällisesti ja myötämielisesti.

Jos he ärsyttävät, en ilmaise sitä vaan alan käyttäytä irrationaalisesti. Heidän reaktioitaan on sitten hauskaa seurata.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228

Yleensä pyydän astumaan sisään ja samalla paiskaan oven päin naamaria jääden hihittelemään kieroudelleni.

No ei kai. Pyydän kaffelle tai mehulle ja kun kumartuvat riisumaan kenkiään, kolkkaan terävällä patukan napautuksella niskaan. Sitten raahaan olkkarin puolelle aj köytän sekä kapuloin tuputtajat huolella istumaan selät vastakkain keskelle lattiaa. Tämän jälkeen odotan että heräilevät. Pimennän asunnon, sytytän punaiset valot ja laitan saatananpalvontahevin soimaan. Sitten riisuudun alasti, sytytän kynttilöistä muodostetun pentagrammin parivaljakon ympärille ja lotrailen hieman teatteriverta suupieliin ja rinnuksille. Tässä vaiheessa yleensä alan esitellä keittiöveitsiä ja toisen maailmansodan aikaisia antiikkiesineitäni. Jos nyt ottaa suukapulan pois suulta, niin saa melko varmasti tietää, onko henkilö todella uskovainen vaiko teeskentelijä.

Näitä ei enää yleensä nähdä.

No ei kai. Useimmiten kohtelias kieltäytyminen riittää. Habitukseni vahvistaa kiellon ja antaa sopivasti uskottavuutta. Pitkissä kalsareissa kotonaan haahuilu on jotenkin nähtävästi vaivaannuttavaa noille pukuihinsa sonnustautuneille.

Paljon sinnikkäämpiä kotirauhan rikkojia ovat erilaiset maallisemmat rahankerääjät, virpojat ja tv-lupatarkastajat. Postimies puolestaan häipyy alta nanosekunnin ovikellon soitosta, vaikka pakettia oikein odottaisi.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
thedude
en kuitenkaan ole ateisti, jos se ketään kiinnostaa. enkä myöskään uskovainen...Olet ateisti jollet ole uskovainen.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Töykeästi, erittäin töykeästi. Eipä ole viime aikoina paljon jehovia ollut kummittelemassa oven takana.

Tosin, jehovien ja muiden hihujen frustraatiota on lisännyt merkittävästi se, että paikallisen huoltoyhtiön alueella rakennusten ulko-oviin asennettiin numerolukot, ja ovet ovat lukittuina myös päivisin.

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Erakko
Seuraa 
Viestejä1971

Minua kyllä houkuttelisi käydä mittelö totuudesta. Vastapuolella pitäisi olla minulle ennestään tuntemattomat henkilöt., eikä veljet saisi olla kotona. Ongelmana olisi uhka liian pikäksi venyvästä keskustelusta. Ei ole taistelupareja käynyt ovilla.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
homo sapiens
annan tunnin turpaan
Miehillekin?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat