Seuraa 
Viestejä506

[size=150:2336umof]Suomen parhaat brändit löytyy kansalaisista![/size:2336umof]

Suomen paras brändi olisi kansalaiset itse, mutta tämä tuhotaan eriarvoisuuden politiikalla.

Maassa on tuhansittain lahjakkaita ihmisiä, jotka eivät pääse näyttämään ja jakamaan lahjakkuuttaan, koska eriarvoistamisen politiikalla heidän mahdollisuutensa pilataan monin eri tavoin lapsena, nuorena, nuorena aikuisena, naisena, miehenä ...

He eivät edes saa mahdollisuutta näyttää kykyjään ja luovuuttaan tässä alistamisen, nujertamisen, väkivallan ja raiskaamisen maassa ...

Heistä voisi tulla vaikka mitä, mutta sitä mahdollisuutta heille ei anneta, kiitos oikeistolaisen politiikan sekä maan ilmapiirin ja tapojen.

Tässä maassa heidät tuhotaan mieluummin, kuin että annettaisiin tälle valtavalle potentiaalille vapaus ja mahdollisuudet näyttää mihin he pystyvät!

Antakaa heidän näyttää lahjakkuutensa ja luovuutensa? Sitä on ja sitä riittäisi ulkomaille asti, tekemään Suomen todellakin tunnetuksi monella lailla luovista ja lahjakkaista ihmisistään.

Nämä lahjakkuudet eivät tule suurimmalta osin varakkaiden curling-perheistä, vaan kansan syvistä riveistä ja niillä Suomi voi (jos haluaa) valloittaa maailmaa.

Tehkää loppu kansalaisten pelottelusta ja pelolla hallinnasta kaikkialla, sillä se tuhoaa mielikuvituksen ja luovuuden!

Sallikaa heidän näyttää taiteellisuutensa, musikaalisuutensa, kehollisuutensa, liikunnallisuutensa, visuaalisuutensa, käsiensä taidot, kielellisyytensä, verbaalisuutensa, spatiaalisuutensa, herkkyytensä!!!, huumorinsa, epäsovinnaisuutensa, jne. ja tukekaa ja kannustakaa heitä jatkuvan haukkumisen, vähättelyn ja mitätöimisen sijaan, jotta he pystyvät parhaimpaansa.

Mitatkaa ja ymmärtäkää ihmistä ja ihmisyyttä muutenkin kuin rahassa, tehossa ja tehokkuudessa!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat