Seuraa 
Viestejä45973

Heikki ei kuulu paikalliseen ampumahiihtoseuraan. Hänellä ei ole sen toiminnasta mielipidettä, joten hän ei neuvo heitä lehdissä, netissä tai edes itsekseen.

Heikki ei ole mukana myöskään missään paikallisessa kirkossa tai sen osissa esim musiikki-, urheilu- tai opintoryhmissä. Hän ei tiedä mitään heidän toiminnastaan, jäsenistöstään tai painotuksistaan, mutta Heikki kokee olevansa pätevä neuvomaan heitä !

Jos joku kristillinen porukka on liian konservatiivinen, niin Heikki moittii heidän ahdasmielisyyttään.

Jos joku porukka on liian lämpöinen, niin hekin saavat kuulla kunniansa. Huumeita vetävät hipit oli lähes kaikki uskovaisia, samoin suurin osa juopoista on. Etelä-Euroopassa uskovat kännää yhdessä minkä ehtii kuten muukin kansa. Ei kuitenkaan humaltumiseen asti.

Harva ulkopuolinen tietää että sekä Raamattu että monet seurakuntalaiset ovat erittäin seksuaalimyönteisiä. Korkea Veisu (vanha käännös Laulujen laulu) on lähes pornoa.

Varsinkin uusissa seurakunnissa halataan aina kun nähdään, kerrotaan rohkeita vitsejä, pukeudutaan "sään mukaan tai alle" ja Facebook kuvien taso lähestyy NNKY (Nuorten naisten kristillinen yhdistys) kalenterien tasoa:

Selväähän se on, monessa maassa kirkko on edelleen valtion synonyymi. Myös Suomessa. Opetus, tutkimus, naisten asema, raittius- ja terveyskasvatus mm. urheilun muodossa. Munkit tutki tähtiä kaukoputkillaan, pastorien vaimot opetti lapsia, auttajat opetteli lääketiedettä ja tekivät testejä omalla ruumiillaankin.

Uskovat on aina eturintamassa, ja joutuvat aina kärsimään siitä. Esim tuo sairaanhoitaja joka surmasi halvaantuneita, jotka systeemi on tuominnut kivuliaaseen ja pitkitettyyn nälkäkuolemaan. Voin olla väärässä, en ole perehtynyt, mutta tiedän mitä kidutusta vuodeosastolla eläminen joillekin on. Se että vaippoja ei vaihdeta eikä ulkoiluteta, on täysin sivuseikka siihen verrattuna että ihminen ei voi nielaista ja kuolee nälkään hitaasti.

USA:n merivoimat ennustaa tulevaa ateistista yhteiskuntaa ja otti siitä saman pesäeron minkä merijalkaväki, armeija ja erikoisjoukot (esim valassaan) otti jo ajat sitten, ennen USA:n liittovaltion syntyä 1783. He toimivat vapauden ja oikeuden puolesta, eivät minkään Hitlerin kaltaisen hallituksen puolesta. Siinä on esimerkki kristitylle miehelle.

http://www.youtube.com/watch?v=h3wtUCPWmeI

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat