Seuraa 
Viestejä45973

Nyt kun sain rahoituksen aloittaa bonekon ensimmäisen prototyypin rakentaminen, niin siivouskin käynnistyy. Se on itseasiassa terveellistä elää hieman sotkuisesti, yhteiskuntamme on synteettisesti puhdas: se tappaa myös elämän meissä, kun yritämme kaikin keinoin poistaa luonnon itsestämme, kodistamme.

www.bonsaiekosysteemi.wordpress.com

Mitä tulee mielenterveyteeni, niin sehän ei kenenkään muu asia ole siitä neuvotella: minä en ole vaarallinen ympäristöllemme, sossutädit ja muut loiset ovat vaarallisia koko maapallolle valheineen ja illuusioineen. Aivan kuin mieleni ei olisi omani, vaan jonkun muun ihmisen päätettävissä, mitkä ajatukset ovat minulle sopivia. Tämä on yksi yhteiskuntamme merkittävä sairaus, että pyrimme määrittelemään toisiamme, sama juttu kun erilaisia lapsia pilkataan ja kiusataan: tämä sairaalloinen käytös, mikä johtuu siitä, että ei hyväksy itseään sellaisena kuin on, ja kun yrittää niin kovasti olla muuta kuin oma itsensä, niin oman itsensä lailla käyttäytyvät herättävät pelkoa ja turhaantumista, kun toiset ihmiset eivät haluakkaan valehdella itselleen ja muille. Tämä usein purkautuu ilkeämielisenä kiusaamisena tai verbaalisena loukkamisena, toisen arvostelemisena.

Sitä voikin sitten arvailla, kuinka monen sossutädin ajatukset ovat samanlaisia, kuin välitunnin kiusaajaporukalla: monia vuosia hautonut valheiden sokkelo, joka purkautuu sitten esim. kiusaamalla asiakkata. Siitä tuskin lienee kenelläkään toista väitettä, että koko byrokratia on aivan järjetön, se on valjastettu peittämään se tosiseikka, että yritykset tuhoavat tätät maailmaa pala palalta emmekä voi tehdä muuta, kuin istua hiljaa systeemin orjana. Vai voimmeko? Minusta voimme, kun rikkoo illuusion niin saat oman elämäsi takaisin. Et asu vankilassa, vaikka nykymeno muistuttaakin matrixista tuttua pikku lokeroa, missä elät koneita palvellen. Herättyään moni voi mennä jopa sekaisin, mitä kutsutaan psykoosiksi. Siksi meidän tulisi kaikkien, ketkä olemme heränneet todellisuuteen pyrkiä herättämään myös muita.

Mun yritykseni keskittyy rakentamaan bonekoa eli on siis voittoa tavoittelematon yritys. Boneko-tutkimus tulee kaikille jakoon, vapaan tiedon periaatteella.

Mitä taas tulee psykoosiin, niin sanoin aikaisemmin siis, että monet menevät psykoosiin pelästyttyään asioita, mitä ovat nähneet kun ovat käyttäneet psykoaktiivisia aineita. Ihmisen mieli on monimutkainen asia ja siksi meidän tuleekin nyt keskittyä palauttamaan shamaanikulttuuri, jotta tajuntaa laajentavien aineiden käytöstä tulisi taas vastuullista ja mahdollisimman turvallista kulttuuria. Todellinen tieto tulee sisältä, monet yrtit kuten hamppu auttaa sinua muistamaan kuka olet. Nykyisellään se on vain rahapelin osa kieltää nämä yrtit, ihmisten ei haluta heräävän elämään omaa elämäänsä. Valtio haluaa sinun palvelevan koneita, juovan viinaa: mikä ei todellakaan auta ihmistä heräämään, vaan sammuttaa tajunnan. Myöskään ei ole mikään sattuma, että tupakkaan lisätään synteettisiä huumeita. Näille tahoille mikään ei ole pyhää, ei myöskään vapautesi kasvattaa kasveja kodissasi.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat