Seuraa 
Viestejä45973

Tervehdys,

Nyt haluaisinkin keskustella Kilta-aiheesta koko foorumin väen kanssa. Killathan eivät toimi rahalla, missään Killan toiminnassa ei käytetä rahaa. Lisäksi, kaikki toiminta niissä on vapaaehtoista. Killan sisäinen hierarki perustuu siihen, kuinka paljon Killan jäsen osaa Killan hoitamaa alaa esim. HampunKasvattajienKillassa saat oppimestarin arvon, kun tiedät riittävästi kasvatuksesta. Killat siis pyrkivät lisäämään tietoa eli opettamaan ja myöskin ne ovat yleishyödyllisiä: HKK:n siemenpankki pyrkii jalostamaan siemeniä lääkekäyttöön ja ulkokasveiksi, näitä siemeniä tulee ilmaiseksi jakoon kunhan saamme vakautettua nyt viime talvena syntyneen geenipoolin.

MaailmanParantajienKillalle on tulossa myös kesällä koulutustilaisuuksia, mitkä toimivat meditointipohjalta. HKK on myös Suomen ensimmäinen opetuslaitos, missä voit opiskella itsesi hampunkasvattajaksi, kysy lisää aiheesta minulta tai lähimmältä Killan toimitsijalta. Opetus on täysin maksutonta, kuten kaikki Kiltojen toiminta. Ketä tahansa oppimestari voi opettaa sinua ja lopuksi saat oppimestarin arvon ja stipendin tästä.

Minulle on myös ilmoitettu muutamia Kiltoja, mistä olisi kiva saada myöskin keskustelua. Kun olisi oma osionsa Killoille, niin sinne voisi ketä tahansa helposti ilmoittaa Kiltansa ja myöskin siinä samassa topicissa hoituisi järkevästi keskustelu sen Killan asioista ja tiedottaminen esim. tapahtumista.

Haluaisin myös tuoda sen esille, että Kiltoja on toiminut ennenvanhaan todella paljon ja se on toimiva järjestelmä, koska se ei toimi rahalla ja keskittyy esim. HKK keskittyy hampunkasvatuksesta opettamiseen, niin pahojen ihmisten olisi todella vaikeaa käyttää tällaista systeemiä hyväkseen pahoihin tarkoituksiin. Lisäksi, koska Kiltojen hierarkia perustuu tietämykseesi alasta, niin sinulla on juuri niin hyvät "ylenemismahdollisuudet", kuin jaksat opiskella: riippumatta syntyperästäsi, rahatilanteestasi tai mistään muustakaan, mitä yleensä pidetään menestyksen merkkinä babylonissa.

Siksi haluaisinkin, että juuri tällä forumilla suorittaisimme tieteellisen kokeen, ensi askeleen muodostaa Suomeen toimivampi järjestelmä opetukseen, yhteiskunnalliseksi rakenteeksi. Ja kun nyt ajattelemme asiaa tarkemmin, niin mitä HAITTAA tästä voisi olla? Hyötynä mainittakoon se, että jokainen pääsisi halutessaan nyt helposti vaikuttamaan yhteiskuntamme asioihin ja tehdä vaikkapa oman Killan. Minä olen itse saanut pelkkiä hyviä viboja Killoissa toimimisesta: ihmiset ovat olleet todella innoissaan ja monet ovat todella pistäneet aikaansa ja uhrautumistaan pyynteettömästi maailmanparantamisen puolesta!

Ja vielä, onko meillä todellakin joku muu mahdollisuus nyt alkaa tekemään asioita yhdessä? Vai uskooko joku vielä, että nämä pahat ihmiset muuttavat tapojaan, muuta kuin pakon edessä: kun vuosi 2012 pyyhkii pois heidän valheensa, kuin vesi paljastaa puhtaanvalkoisen paperin tummien vesivärien alta. Siksi, miksi emme muuttaisi nyt heti tapojamme pois siitä, että ainoa keino vaikuttaa yhteiskuntaamme on palauttaa papereita virkailijoille? Ei se ole asioihin vaikuttamista, se on papereiden antamista virkailijoille. Asioihin vaikuttamista on keskustelu ja puhdas, rehellinen työ.

Joten, keskustellaan aiheesta: mikä mietityttää Killoissa, mitä parannettavaa mielestäsi olisi, mitä tunteita Killat herättävät!

Savuisin terveisin,

- turisti, Kiltamestari

Kommentit (6)

Yhdistykset ovat korvanneet killat. Ja koulu on korvannut oppipoika-ajan. Sitten töihin. Yritykset ovat korvanneet maa- sun muut feodaaliherrat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Raha on valhe. Myös se on illuusio, että vessapaperi olisi valkoista: se on myrkyin saatettu siihen tilaan. Onko mielestäsi oikein, että puu on kasvanut lähes sata vuotta, jonka jälkeen helvetinkoneet kaatavat sen, sitten myrkkyjen avulla se valkaistaan jonka jälkeen pyyhit sillä perseesi? Miksi näin tapahtuu: koska pieni porukka saa siitä rahaa, verirahoja.

Yhdistykset toimivat ensin byrokratialla, sitten ihmisillä: Killat toimivat PELKÄSTÄÄN ihmisillä ja näinollen ne ovat paras ratkaisu hoitaa yhteiskuntamme asioita. Ja mitä byrokraatit sitten tekevät, byrokratian avulla on mahdollistettu valheiden ja helvetinkoneiden toiminta yhteiskunnassamme, on mahdollistettu yritysten raiskata Suomineito, mikä ei enää ole neito: vaan raiskattu neito. Nyt tarvitaan psykiatrista apua koko kansalle, auttaa ihmiset heräämään ryynitokkurasta, salkkaripsykoosista: me ketkä olemme itsemme herättäneet, herätämme nyt muita jotta todellinen korjaustyö ja maailman uudelleenrakennus voi alkaa. Sen jokainen pystyy tajuamaan maalaisjärjellään, että maailma ei toimi silleen, että täällä heitetään ruokaa roskikseen ihan järjestelmällisesti joka päivä raatomarketeissa kun samaan aikaan naapurit kuolevat nälkään. Maailma ei toimi sillä tavalla, maailma toimii jakamisella: siksi myös Killat eivät toimi rahalla ja kaikki toiminta niissä on vapaaehtoista ja pyynteetöntä. Luonnonvastaisesti toimii illuminati, Suomen valtio: poliitikot myyvät persettä Brysselissä, eihän se muuten haittaisi, mutta kun Suomeen alkaa virrata myrkkyrokotteita ja synteettisen pilvet sumentavat taivaan niin se on hyökkäys kotiamme vastaan ja minä aion ainakin puolustaa kotiani, kuolen mielummin taistellen, nauraen kohti varjoja; kuin elän hetkeäkään kenenkään koirana tai huorana. Väkivalta ei ole ratkaisu, se on mielen heikkoutta. Sensijaan, keskittäkäämme voimamme anteeksiantoon ja omaan elämäämme, se elämä ei löydy tölkkitelkkarista: tosi tieto tulee sisältä, meditoinnin voi aloittaa ihan vain niin, että asettuu makuulle ja koittaa olla ajattelematta mitään. Itse aloitin seuraavalla harjoituksella: kuvittele mielessäsi kynttilä, liekki. Kun olet saanut kuvan mieleesi, niin ohjaa kaikki mieleesi tulevat asiat, kuvat, muistikuvat liekkiin: liekki polttaa ne pois eikä niitä enää ole.

Meidän kaikkien on aika ottaa vastuu omasta elämästämme: valheiden aika on ohi. Tämä ei kuitenkaan voi tapahtua, valhe ei poistu, ennenkuin maanpetturit eduskunnassa poistetaan virastaan: he saavat pitää henkensä, rakkauden ja anteeksiannon nimissä, mutta eivät tule pääsemään livahtamaan kuin koira veräjästä: on paljon työtä meille kaikille. Koska he ovat tottuneet menettelemään kuin LISKOT, ilman tunteita ja itsekkäästi, niin ei tuota varmasti ongelmia tuo häpeäorjan asema, koska heillä ei ole kunniaa mitä menettää. Suomi on täynnä synteettistä roskaa pitkin maita ja mantuja, näiden kerääminen on luonnollisesti niiden tehtävä, ketkä ovat mahdollistaneet tällaisen luonnon eli Suomineidon raiskaamisen.

Vapauttani en vaihda mihinkään, senhän illuminati haluaa meiltä kaikilta: että palvelisimme heidän helvetinkoneitaan, tuhoaisimme kaiken luonnon, MIKÄ VOI MEIDÄT PELASTAA!

Nyt herätys kansa, ryynitokkurastanne ja salkkaripsykoosista: katsokaa ympärillenne, koittakaa keskittää mielenne hetkeksi siihen asiaan, että meidän kotimme ja vapautemme; Suomineitomme raiskataan silmiemme edessä!

Pistäkää viestiä eteenpäin kansan kokoontumisesta kesällä Hesperian puistossa, on monta sankaria vielä Suomella, ketkä ovat omistaneet koko elämänsä pelastaakseen elämän maapallolla kapitalistien ja illuminati-liskojen kynsistä!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat