Seuraa 
Viestejä13176
Liittynyt3.4.2005

Eli tarkoitan tässä nyt lieviä ahdisteluja jota tapahtuvat yli 18 vuotiaille.

Yleensä jos mies vaikka nipistelee naista perseestä työpaikalla, niin ilmeisesti mies on kiinnostunut tästä naikkosesta. Eli miksi tästä pitäisi rangaista tätä miestä joka luonnollisesti etsii itsellensä puolisoa ja testailee kaikenlaisia naisia jotka ovat miehen kanssa tekemisissä päivittäin.

Eli mitä ne naiset valittaa tälläisistä luonnollisista ja yksinkertaisita asioista?

Eikö naisen pitäisi olla iloinen siittä että kelpaa muille uroksille. Jos Nainen elää jo parisuhteessa niin eikö sekään ole naisen mieleen, että kuin se oma ukko kupsahtaa taikka lähtee johonki niin kuitenkin naisen elämässä riittäisi viellä miehiä, että naisen ei tarvitse olla yksin loppu ikää.

Eikös ollu taas asiaa tämä minun kirjoitus?

Sivut

Kommentit (30)

Eikä tuokaan riitä.

Nyt Haloska on sen seksin oston kieltävän lakiehdotuksenkin tuossa joulun alla antanut eduskunnalle...

Eli sitten siitä 'hyvästä lounaasta' voi saada syytteen seksin oston yrityksestä.

Näin se maa makaa.

Pikku Gen
Seuraa 
Viestejä3210
Liittynyt2.6.2005

Jos joku äijä laittaa kätensä minun persoonaani, se saa minun kätöseni omaan persoonaansa. Nyrkissä.

Minua ei perskules nipistellä, minä puren takaisin.

"Ubi est actio hic?" Missä täällä on säpinää?

En kannata rangaistuksien hävittämistä, kuitenkin tässä on mielestäni tilaa debatille. Jotkut tytöt oppivat nuoresta lähtien mahdollisesti (yhden ajatusmallin mukaan) täysin kohtuuttomia käytösmalleja, mitä tällaiseen ahdisteluun tulee; leikkimieliseen ja vaarattomaan ahdisteluun vastaaminen kaikella käytössä olevalla voimalla. Toinen ajatusmalli on sitten se että ahdistelija menettää ahdistellessa ihmisoikeutensa.

Yleensäkin, olen joskus miettinyt pitäisikö seksuaali -ja muut väkivaltarikokset yhdistää yhteisen käsitteen alle, tai toisin sanoen eliminoida seksuaalirikos laista. Yksi argumentti tämän puolesta voisi olla se että raja olisi arbitraarinen, ja että ei-vaarallisen seks.ahdisteluun vedoten voidaan kiskoa huomattavasti korkeampia tuomioita, kuin oikeasti henkeä ja terveyttä uhkaavista yksityisyyden loukkauksista (?)
En niinkään kannattaisi seksuaalirikosten vähättelyä kuin vastaavan ahdistelun nostamista tasa-arvoiselle vakavuusasteelle. Jos olen oikein ymmärtänyt, tämä voisi helpottaa asioita.

tiäremiäs

Yleensä jos mies vaikka nipistelee naista perseestä työpaikalla, niin ilmeisesti mies on kiinnostunut tästä naikkosesta. Eli miksi tästä pitäisi rangaista tätä miestä joka luonnollisesti etsii itsellensä puolisoa ja testailee kaikenlaisia naisia jotka ovat miehen kanssa tekemisissä päivittäin.

Tästä aiheesta on aikaisemminkin keskusteltu. Hyväksyttävän flirtin ja hyökkäävän, epämukavan ahdistelun raja kuljee siinä, että ensimmäiseen on olemassa molemminpuolinen hyväksyntä ja halu, jälkimmäiseen ei. Normaali älyllä varustettu ihminen yleensä huomaa, jos hänen flirttinsä ei ole toivottavaa ja lopettaa ajoissa, sillä flirttilain mukaan, flirtti etenee alimmalta portaalta ylimmälle, eikä toisin päin. Ihminen joka jatkaa flirttiään toisen osapuolen torjunnasta huolimatta, haluaa käyttää valtaa väärin tai loukata toista osapuolta tarkoituksella. Tällöin ei ole enää kysymys flirtistä, vaan alistamisyrityksestä, väärästä vallankäytöstä ja toisen osapuolen halventamisesta. Tästä käyttäytymisestä on syytä rangaista.

Flirtti on elämän suola ja tutkitusti lisää työtehoa työpaikoilla. Ihmiset ovat kuitenkin sosiaalisilta tarpeiltaan/ kyvyiltään erilaisia ja kukin tarvitsee ympärilleen oman suuruisensa yksityisalueen. Joku pitää jo käden laskemista olalleen häiritsevänä eleenä, joku toinen saattaa halata spontaanisti vastakkaista sukupuolta edustavaa työkaveriaan täysin vailla seksuaalista latausta tai flirttiä. Tässä ei ole kyse siitä, että halaamista kenties rohkeana pitävä ihminen omaisi likaisen mielikuvituksen tai estyneen luonteen - ainakaan välttämättä.

Ihmiset ovat eroottisesti viritettyinä kuka millekin voimakkuustasolle. Joku ajaa eroottisella moottoritiellä hitaasti kiihtyvää Skodaa, joku toinen painaa ohi neliveto turbolla, joka varmasti herättää huomiota. Kumpaa tyyppiä sinä uskaltaisit halata ilman väärinymmärretyksi tulemisen pelkoa?

se nyt on muutenkin hieman kyseenalaista kun naiset tälläytyvät vaikkapa kauppareissulle ja sitten itketään kun ilkeä mies tuli ja raiskasi. Nojoo. eihän siitä ensimmäisestä nipistyksestä kukaan kovin paljoa pahastu mutta jos kiellon jälkeen jatkaa niin eiköhän se mene ahdistelun puolelle.

Kyllähän ne nipistelyt pitäisi työpaikalla lopettaa. Katsos kun kaikki ei osaa ottaa sellaista leikkimielessä. Moni nainen loukkaantuu. Ja riippuuhan se tietenkin nipistelijästäkin, siis kuka nipistää ja ketä.

Jos työläisillä on läheinen ja humoristinen suhde toisiinsa, ei pienet nipistelyt/kaulaukset/pusut mitään haittaa.

Mutta jos ei tunneta toisiaan kunnolla, silloin on aihetta olla varovainen nipistelyjensä kanssa. Nipistä sellaista naista, jonka tiedät sen ottavan luonnollisesti. Meitä naisiakin kun on niin monenlaista, aivan kun on miehiäkin. Flirttailla voi ilman että käy käsiksi nipistellen naista takamuksiin.

Eikös kenelläkään ole antaa aloittajalle nettisivua, missä kerrotaan miten flirttaillaan????

Tässä muutama sananlasku flirttailusta. Ruotsin kielisiä. Löytyisikö Suomen kielisiä?
...... ...... ...... ...... ....... ...... ......

Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi en gång till?

Sover du på din mage? Inte, då skulle kanske jag kunna göra det?

Har du en krona? Jag lovade nämligen ringa mamma så fort jag blev kär

Ursäkta mig. Jag har tappat mitt telefonnummer, kan jag få ditt?

Hej! Jag heter (namn)! Glöm det inte för du kommer skrika det senare i natt

Kom och sätt dig i mitt knä. Vi kan prata om det första som poppar upp

Om jag följer med dig hem, behåller du mig då?

Säj mig min ängel, hur såg himlen ut när du lämnade den?

Jag saknar min nalle. Vill du sova med mig?

Jag slår vad 100 kronor om att du inte kan få av dig kläderna på 30 sekunder

Nu kan jag dö lycklig för jag har sett paradiset

Gud måste vara upprörd ikväll för han saknar ju en ängel

Jag skulle gifta dig med din katt bara för att komma in i familjen

De där kläderna passar dig, men de skulle göra dig bättre på mitt golv

Använder du rymdkläder. Din kropp är nämligen inte av denna värld

Om skönhet mättes i sekunder skulle du vara en timme

Alla dessa kurvor och jag som inte har några bromsar!

Om skönhet vore vatten skulle du vara ett hav

Hej! Är du upptagen ikväll klockan 3?

Min ICQ: 85696273

tukkanuottanen
Seuraa 
Viestejä81
Liittynyt26.6.2005
s&s&s

Normaali älyllä varustettu ihminen yleensä huomaa, jos hänen flirttinsä ei ole toivottavaa ja lopettaa ajoissa,

Näinhän se on. Johtuuko sitten empatiakyvyn puutteesta vai oman egon ylimitoittumisesta, että usein ne kaikkein "rasvaisimmat" ja siis vähiten kiinnostavat tyypit työpaikalla on niitä, joille liian pitkälle viety flirtti on itsestäänselvyys. Että kun alainen ei työpaikan menettämisen pelossa uskalla sanoa liian jyrkästi ei, vaan yrittää parhaan taitonsa mukaan luikerrella eroon ikävistä tilanteista, mies kuvittele naisen vain esittävän vaikeasti tavoiteltavaa. Kun ei nähdä metsää puilta = osata lukea kehon kieltä, vaan oletetaan, että kaikki naiset ovat valmiita menemään petiin paremman palkan toivossa. Huokaus. Voi sitä älyn määrää, joka tätä maailmaa hallitsee.

Ihmiset ovat eroottisesti viritettyinä kuka millekin voimakkuustasolle. Joku ajaa eroottisella moottoritiellä hitaasti kiihtyvää Skodaa, joku toinen painaa ohi neliveto turbolla, joka varmasti herättää huomiota. Kumpaa tyyppiä sinä uskaltaisit halata ilman väärinymmärretyksi tulemisen pelkoa?

Hyvin sanottu! Lisäksi on vielä ihmisen taipumus tulkita asioita omasta näkökulmastaan. Jos osattaisiin ottaa toiset paremmin huomioon tässäkin asiassa, sattuisi väärinymmärryksiäkin huomattavasti vähemmän. Puhuminen auttaa usein myös, näin vinkkinä...

... and when she was bad, she was horrid.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat