Seuraa 
Viestejä1918

Egypti on hyödyllisempi Länsimaille lähes diktatuurina kuin ns. demokraattisena äärimuslimien hallinnoimana teokratiana.

Mikäli Muslimiveljeskunta pääsisi valtaan, Egyptistä voisi ajan saatossa kehittyä vakava uhka länsimaiden materiaaliselle hyvinvoinnille. Hehän voisivat halutessan katkaista Suezin kanavan jonka kautta liikkuu niin EU:n kuin USA:n kipeästi nykyisin tarvitsema öljy.

Muita lieveilmiöitä sillä olisi vastapainon syntyminen Shiia-teokratialle, Iranille. Tämä saattaisi perkeleellisesti vahingoittaa hataraa, muuttunutta voimatasapainoa. Voimasuhteiden muuttuminen saattasi lietsoa vihamielisiä ja elämellisiä raivonpurkauksia Mestarin palvelijoiden, Heran valitun kansan, Juutalaisen asuttamaan IIISraelin maahan, molemmista ilmansuunnista. Tämä poistaisi maailmankartalta sen ainoan suhteellisen vapaan demokraattisen sotilasvaltion joka sinnikkäästi panee tanakasti hanttiin toisinaan joissain asioissa kivikaudella eläviä muslmimimaita vastaan.

Vakaasti usko Eurooppaa hyvää tahtovalle ihmisenä että näissä olosuhteissa meidän sukupolvemme aikana on suotuisampaa että muslimimaita hallitaan diktatorisesti. Demokratia johtaisi siellä vain Irain kaltaisiin teokratioiden kehittymiseen.

Herra, Jeesus kristus ja lentävä spaghettihirviö, siunatkaa Israelin pyhää maata eläimellistä vihaa vastaan. AAMEN!

-

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Kansa on yleensä huonosti perillä asioista, mutta johto vieläkin huonommin perillä. Kannatan kansalaisvaltaa pääpiirteittäin, mutta yksityiskohdista huolehtiminen tulisi antaa ammattilaisten käsiin. Samoi vielä ihan hyvä pitää kansalle jotain sylkykuppia, jota saa syyttää muiden virheistä. Vielä joku naivi auktoritääri voi sitten samalla kuvitella jonkun oikeasti välittävän kansasta.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Onko asia arvon Barbaari varmasti noin mustavalkoinen?
Voiko siitä päätellä jotain ettei julkisesti kaiken kansan kuultavilla, mediassa ei ole ollut uutista siitä että öljytankkerit seilaisivat afrikan ympäri matkalla USA:an tai EU:hun?
Kärjistätkö vakavaa tilannetta tietoisesti disinformaation puolelle?
Myönnettäköön että jotain vaikutusta sillä on kauppa-alusten ja rahtitankkerien liikennnöintiin. Saattaisiko asia olla niin ettei markkinoita haluta hermostuttaa välittmällä julkiseen tietoon sitä missä laajuudessa liikennöinti on harventunut/kallistunut korkeampien vakuutusmaksujen johdosta Afrkikan Sarven viereisillä merialueilla?

-

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Tuppu L 2.0
Kansa on yleensä huonosti perillä asioista, mutta johto vieläkin huonommin perillä. Kannatan kansalaisvaltaa pääpiirteittäin, mutta yksityiskohdista huolehtiminen tulisi antaa ammattilaisten käsiin. Samoi vielä ihan hyvä pitää kansalle jotain sylkykuppia, jota saa syyttää muiden virheistä. Vielä joku naivi auktoritääri voi sitten samalla kuvitella jonkun oikeasti välittävän kansasta.Mutta entä tilanteessa jossa väestöstä merkittävä osa on köyhää ja uskonnollisesti hyvin aktiivista=tietämätöntä vihaista sakkia joka on katkeroitunut imaamien vihasaarnoista länsimaiden syntistä menestystä kohtaan? ---> Arvostaa koraanin ulkoa opettelua enemmän kuin länsimaiden sivistyksen hankkimista...

-

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918
Tuppu L 2.0
Uskon vapaassa tiedonsaannissa oikeuden lopulta voittavan. Toki tietysti tämä prosessi voi kestää hyvinkin pitkän ajan, mutta avoimesti keskustelemalla totuus ja oikeudenmukaisuus kuitenkin lopulta voittaa.Katsoin tuon sinun linkittämäsi videon. Referoituna siitä voidaan aistia se ettei vaimoa saa lyödä niinkuin aasia tai apinaa vaan kevyesti sellaisiin paikkoihin joista sitä ei voi päällepäin nähdä ja josta ei kaiketi saisi jäädä pysyviä vammoja.

Kun Luther ja kirjapainokone panivat hynttyyt yhteen syntyi henkinen vallankumous joka osaltaan alulle panemassa tiedon vapaata leviämistä ja kuningaskuntien maallistumista ja monarkioiden kaatumista sekä vapaampien olosuhteiden syntymistä fiksuille ja luoville henkilöille.

Olisiko tämän pitänyt olla mahdollista muslimimaissa nopeammassa tahdissa ottaen huomioon teknisen kehityksen mukanatuomat valmiudet kuten nykyisenlaiset viestinnän välineet?

Kuitenkaan mitään radikaaleja juttuja ei ole tapahtunut. Uskoisin että kyseessä on ensisijaisesti olosuhteiden epäsuotuisa vaikutus kansalaisten mahdollisuuksiin etsiä muokata ja välittää vapaasti mitä missä ja milloin haluavat. Tähän vaikuttaa varmastikin se että uskonto + valta vetävät yhtä köyttä jolloin toisinpäin ajattelevat joutuvat pelkäämään kaikkea kivuliaasta matkasta helvetin lieskoihin sapelin iskun kautta aina siihen että oma läheinen, ystävä tai sukulainen joutuu pelkäämään tekemisiesi tähden. Toisin sanoen motiivia kyseenalaistaa julkisesti ylhäältä päin tuleva informaatio, väärä tai oikea on raiskattu aika minimiiin. Iranin tapahtumat ovat tästä loistava esimerkki.

Luulisi että 1/1000 000:sta elossa olevalla länsimaisella ihmisellä olisi motiivia lähteä päivätyönsä ohella muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi paikaksi elää niin että todellisia kouriintuntuvia muutoksia hänen elinpäivinään alkaisi näkymään. ( Ellei hänelle makseta siitä että hän kokee nousevansa roskaväestä paremman luokan kansalaiseksi, niinkuin USA:n armeijan palkkasotilas) Muutokseen tarvittaisiin lähinnä kulloisenkin maan tilanteessa kansan syvät rivit.

Ulkomailta käsin ei pysyviä muutoksia tulla saamaan aikaan ellei esim. maahan X.ään muutoksia haluvan 1)muokkaamistahon taloudellisia ja sotilaallisia voimavaroja 2)saada suuressa mittakaavassa 3)yhdistettyä riistetyn kansanosan enemmistön ja sen johdon intressien taakse. 4) Tämä edellyttää sitä että molemmalla osapuolella on hyödyt suhteessa riskeihin samansuuntaiset.

Se mikä onnistui kun Eurooppa vapautettiin USA:n taholta onnistui pitkälti kohdan 4 ansiosta. Irakissa tätä ei ole mitä tulee muslimeihin ja jenkkeihin. Eilispäivän vapauttaja onkin tämänpäivän valloittaja.

Mielestäni vastaus asettamaani kysymykseen kuuluu: Ei merkittävästi nopeammassa. Uskoakseni siihen menee vielä vuosisata tai pari kun muslimimaat sekularisoituvat. Eli sitä odotellessa..

-

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat