Seuraa 
Viestejä8971

Meksikon Cancunin 200 maan turhapurojen ilmastokokous alkoi ja siellähän lämpimässä pari viikkoa homostelevat Tynkkyset ja Tönkköset ! Edellisen kokouksen hiilidioksidipäästöt,kun nuo kymmenet tuhannet osallistujat sinne veronmaksajien rahoin lentävät,laski joku vastaavan pienen maan koko vuoden päästöjä. Sillälailla sitä ilmakehää suojellaan ! Eikö oikeampi paikka olisi vaikka Utsjoki,jossa ihme tapahtuu, alle - 30 C ennätyspakkaset? Mutta,eihän siellä olisi ollenkaan niin mukavaa ja lämmintä, Meksikossa lämpenemiseen uskoo paljon paremmin !
Mitään tuloksia ei edes odoteta tuon lekottelun ajalta, Kiina vähät välittää ja USA sanoo jotain pyöreää,mutta ei osallistu talkoisiin. Kööpenhaminassa Obama sanoi "morjens" Wanhan Euroopan edustajille ja veti oven kiinni kabinettiin,jonne sulkeutui Kiinan, Brasilian ja parin muun järkimaan kanssa, ettei kuullut eurohömppää ! Alla faktaa Cancunista,lomaparatiisista,kelpaa siellä pervoilla

http://www.mtv3.fi/matkailu/ulkomaat/ar ... an-kanaria

Sivut

Kommentit (27)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä31281
Hannu Tanskanen
Mitään tuloksia ei edes odoteta tuon lekottelun ajalta, Kiina vähät välittää ja USA sanoo jotain pyöreää,mutta ei osallistu talkoisiin.No sitten voikin Suomi-poika astua parrasvaloihin ja luvata säästävänsä (eli panevansa keskiluokkaiset suomalaiset veronmaksajat säästämään) koko maailman puolesta. Ja maamme brändi sen kun kohoaa.

No, eihän ny Utsjoella voi mitään järjestää kun siellä on niin kylmääkin.

Toisaalta eikö se ole ihan se ja sama missä järjestetään jos amerikkalaiset ja siikanaliset eivät ole paikalla lupaamassa leiikkauksia omiin sotkuihinsa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Se on aina arvokasta tämä luonnon suojeleminen. Sai ympäristökeskuskin taannoin takavuosina naapuritontilla kulumaan ensin 4 milj. markkaa kahden lautakopin purkuun ja 650 tuhatta markkaa siihen, että tehtiin neljän puupylvään varaan lava josta voi kiikaroida mun saunan edustaa.

- Ubi bene, ibi patria -

hyrrä
Seuraa 
Viestejä834
Pacanus Rusticanus
Se on aina arvokasta tämä luonnon suojeleminen. Sai ympäristökeskuskin taannoin takavuosina naapuritontilla kulumaan ensin 4 milj. markkaa kahden lautakopin purkuun ja 650 tuhatta markkaa siihen, että tehtiin neljän puupylvään varaan lava josta voi kiikaroida mun saunan edustaa.
Tottahan sen verran vaaleanharmaan maalaissammakon katselumahdollisuuteen voi investoida.

Hannu Tanskanen
Edellisen kokouksen hiilidioksidipäästöt,kun nuo kymmenet tuhannet osallistujat sinne veronmaksajien rahoin lentävät,laski joku vastaavan pienen maan koko vuoden päästöjä. Sillälailla sitä ilmakehää suojellaan ! Eikö oikeampi paikka olisi vaikka Utsjoki,jossa ihme tapahtuu, alle - 30 C ennätyspakkaset?Hahaaa, joo kyllä ne päästävät aikamoiset päästöt ilmaan kun syövät, juovat ja paisuvat Mutta ei hätää, päästöt puhdistuvat hyvin viheriäisessä ympäristössä sillä kasvit käyttävät päästöjä hyväkseen ja antavat meille takaisin puhdasta happea. Hienoa, eikö vaan. Utsjoella ei ole viherkasveja tähän aikaan vuodesta, ei muuten kesälläkään montakaan ruohonkortta .

Toivottavasti saavat siellä ratkaistua miten biopolttoaineden viljelystä aiheutuvat hiilidioksidipäästöt ja ympäristötuhot saadaan maksimoitua.

Kanga
Seuraa 
Viestejä1327
Goswell
Eikös nuo kokoukset pitäisi nykyään järjästää videoneuvotteluina, meinaan jos maailmaa koitetaan pelastaa. Se esimerkki nääs.Videoneuvottelun yhteyteen on hankala järjestää näyttävää mielenosoitusta.

Riso abundat in ore stultorum

T-Bolt
Seuraa 
Viestejä3602

Kiva paikka neuvotella ilmastoasioista

About 15,000 negotiators, environmental activists, businessmen and journalists are convening at a resort complex under elaborate security precautions, including naval warships a few hundred yards (meters) offshore in the Gulf of Mexico.

While delegates haggle over the wording, timing and dollar figures involved in any agreement, scientists and political activists at the conference will be offering the latest indications of the planet's warming. Some 250 presentations are planned on the sidelines of the negotiations.

http://www.huffingtonpost.com/2010/11/2 ... 89090.html

Too many protest singers, not enough protest songs...

Neuvottelupaikka on huolella valittu. Siellä on aina niin lämmintä, että ei ole pelkoa lumesta ja pakkasesta.
Vaikka Al Core tulisi paikalle, ei ole pelkoa pakkasista.

Viime vuonna Kööpenhaminassa tunnelmaa häiritsivät pakkaset ja lumisateet, vaikka ennusteiden mukaan Kööpenhaminen sään piti muuttuu hyvi lämpimäksi talvisin

iileskotti
No, eihän ny Utsjoella voi mitään järjestää kun siellä on niin kylmääkin.

Toisaalta eikö se ole ihan se ja sama missä järjestetään jos amerikkalaiset ja kiinalaiset eivät ole paikalla lupaamassa leiikkauksia omiin sotkuihinsa?


Noin siinä siis piti lukeman.

eso

Viime vuonna Kööpenhaminassa tunnelmaa häiritsivät pakkaset ja lumisateet, vaikka ennusteiden mukaan Kööpenhaminen sään piti muuttuu hyvi lämpimäksi talvisinCancun on oiva valinta. Kööpenhaminassa ovat tällä hetkellä samanalaiset kelit kuin viime vuonna kokouksen aikaan.
http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Lumi ... 54703.html

Lunta, jäätä ja viimaa kiitoradalla.
http://www.cph.dk/CPH/UK/MAIN/Virtual+A ... mera+1.htm

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat