Seuraa 
Viestejä2100

Vuonna 1991 avattu Romanovien salainen hauta todisti lopullisesti, että Pjotr Jermakovin 1935 Amerikkalaisen lehtimiehen Richard Halliburtonin avulla länteen levittämä tarina, että kaikki oli tapettu ja ruumiit poltettu täydellisesti tuhkaksi oli täysin omasta päästä keksitty.

Yli 55 vuotta lännessä uskottiin tähän Jermakovin varsin utopistiseen tarinaan. Tämä tarina oli tosin niin taitavasti lavastettu jo 1918, että Nikolai Sokolovkin päätyi samaan olettamaan kirjassaan 1924.
Amerikkalainen Robert K. Massie syyllistyi tämän valheellisen ja keksityn tarinan levittämiseen 1960-luvulta lähtien.

On silti hämmästyttävää, että näitä valehtelijoita yhä edelleen halutaan uskoa.
Koska vieläkin yleisesti uskotaan, että kaikessa rauhassa nukkumassa ollut perhekunta herätettiin ja käskettiin pukeutua ja siirtyä kellarihuoneeseen valokuvattavaksi. Ja kuinka tyhmä Nikolai käveli etunenässä kantaen Alekseita sylissään eikä aavistanut mitään....jne.

Totuus lienee kuitenkin toisenlainen. Tuona yönä soivat sähköiset hälytyskellot, jotka oli asennettu Ipatjevin taloon vankien mahdollisen karkaamisen varalta.
Hälytys voitiin tehdä jokaiselta vartiopaikalta ja tuona yönä hälytys todellakin tehtiin. Konekiväärimies Sterekotin paljastaa tämän sähkökellojen soimisen muistelmissaan.

Valkoiset ja Tsekkiarmeija lähestyivät Jekaterinburgia. Kuninkaalliset sukulaiset lännessä eivät olleet panneet tikkua ristiin heidän pelastamiseksi.
Ei olisi enää paljon menetettävää vain viimeinen tilaisuus paeta omin neuvoin ilman ulkopuolista apua.

Onneksi vartioilla oli ollut tilipäivä ja ne olivat tuona yönä umpihumalassa. Nyt olisi lasten oikea hetki paeta, kiinnijäämisen riski olisi nyt vähäisempi ajatteli Nikolai.

Aleksei oli muutamaa päivää ennemmin tervehtynyt niin, että pystyi jo kävelemään ja nousemaan kylpyammeeseen ja pois samoinkuin kipuamaan vuoteeseensa ja sieltä pois kenenkään auttamatta.
Nyt Aleksein jalka paranee. Nämä olivat vanhempien toiveikkaita päiväkirjamerkintöjä muutama päivä ennen kuolemaa.

Laskeutuminen lakanaköydellä vintin ikkunasta alas ja kiipeäminen vastaavasti korkean aidan yli oli 13 vuotiaalle pojalle helppoa joskin vielä kivuliasta. Perässä tuli Maria onnistuneesti, mutta myöhemmin Anastasian paetessa hälytyskellot rupesivat soimaan. Pako oli kuitenkin havaittu.

Kiinnijääneellä kolmella tyttärellä oli yhteensä lähes kahdeksan kiloa timantteja ommeltuna vaatteisiin ja ne oli tarkoitus viedä länteen.

Humalaisten vartioiden keskuudessa syntyi nyt täydellinen paniikki ja kaaos.
He olivat ryypänneet ja mokasivat nyt pahan kerran. Nyt he itse joutuisivat teloitettaviksi omien toimesta, sen he tiesivät varmasti. Bolshevikit olivat säälimättömiä ja julmia myös omia kohtaan. Virheitä ei sallittu.

Ainut vaihtoehto paon ilmitulon estämiseksi oli tappaa loput Romanovit ja ennenkaikkea palvelusväki, etteivät he pääsisi koskaan kertomaan kruununperijän ja yhden tyttären onnistuneesta pakenemisesta.

Vain näin tehden he säästäisivät oman henkensä. Vahvassa humalatilassa tälläisen sinänsä rohkean päätöksen tekeminen oli helppoa.

Kun loput Romanovit ja palvelusväki oli raivon vallassa raahattu kellarihuoneeseen ja lopulta tapettu oli edessä uusi pulma.

Koska ruumiita oli kaksi liian vähän, ne oli nopeasti, vielä saman yön aikana kätkettävä niin, ettei kukaan ihminen niitä koskaan löytäisi.
Salaista hautaa ei ehdittäisi kaivaa, mutta joku tiesi, että koptjakin metsässä olisi hylättyjä kaivosonkaloita johon ruumiit voitaisiin heittää ja sen jälkeen räjäyttämällä saada onkalo sortumaan. Näin tehden säästettäisiin paljon aikaa ja vaivaa. Näin myös tehtiin, mutta pahaksi onneksi 9 metriä syvä onkalo ei sortunutkaan.

Koska nämä yhdeksän ruumista olisivat nyt valkoisten löydettävissä niin pian koko maailma tietäsi kahden lapsen paenneen.
Tästä syystä ruumiit päätettiin nostaa köysien avulla ylös seuraavana yönä ja viedä ne syville veden täyttämille kaivoksille Moskovan valtatien varteen ja upottaa niihin.

Sieltä niitä ei koskaan löydettäisi!

Sikojen niityllä auto kuitenkin upposi lopullisesti mutaan, joten kaivoksille ei päästäisi. Nyt hauta kaivettiin tähän kohtaan tiehen mihin auto upposi.
Ruumiit valeltiin rikkihapolla ja päälle pantiin savea, multaa, risuja ja päällimmäiseksi ratapölkkyjä. Tätä haudan päälle tehtyä lankkusiltaa pitkin ajettiin muutamia kertoja yli maan tiivistämiseksi.

Koska tämäkin varsin ovelaan paikkaan tehty hauta olisi kuitenkin ollut valkoisten löydettävissä Jurovski keksi varmuuden vuoksi tarinan kahden ruumiin polttamisesta.

Tämä yksinkertaisen nerokas valhe toimisi vartioiden "henkivakuutuksena" vielä
pitkään senkin jälkeen, jos tämä tiehen tehty hauta löydettäisiin.

Poltettiinko näitä karanneita muistuttaneet ruumiit todisteeksi ennen valkoisten tuloa vai lavastettiinko tälläinen valehauta joskus ehkä paljonkin myöhemmin jäänee historia hämärään.

Sivut

Kommentit (199)

Konekiväärimies Sterekotin luotettavuus on myös kyseenalaistettavissa. Ja näkemykseni hypoteesiisi ruumiiden polttamisesta on: kyllä ne poltettiin.

H.O.H
Seuraa 
Viestejä2100

Se aito Vessis. Vastauksena totean, että 1991 avatusta haudasta otetut valokuvat ja tehdyt piirrokset todistavat täysin sen, että ruumiit heitettiin hautaan täysin kokonaisina, tosin sikin sokin.

Haudasta löydettiin myös hiuksia ja häpykarvoja mikä on todiste siitä, että ruumiita ei missään vaiheessa poltettu.

Kymmeniä vuosia ihmisille syötettiin valheellista tarinaa, että ruumiit pilkottiin kirveillä palasiksi ja poltettiin täydellisesti tuhkaksi.
Jotkut uskoo tähän tarinaan niin, etteivät voi näköjään mitään muuta käsittää.

Yhtään Romanovia ei tuolloin poltettu!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

HOH ei vissiin ole kuullut että kahden "kateissa" olleen tsaariperheen lapsen, Marian ja Aleksein jäännökset ovat löytyneet, DNA-testillä tunnistetut ja viime vuoden lopulla haudatut.

Hämmentää.

H.O.H
Seuraa 
Viestejä2100

VATKAIMELLE TIEDOKSI: Kahden lapsen löytyminen 2007 on valitettavast pelkkä väite. Löydetyn pojan pituus oli reilut 140 cm, Aleksein pituus kesällä 1918 oli noin
170 cm.Lisäksi löydetyt luut kuuluivat 10-13 vuotiaalle ja Aleksaei oli tuolloin liki
14 vuotias. Kyseiset ruumiit on poltettu erittäin suuressa lämpötilassa, koska
jäjelle jäi vain 29 luunkappaletta.

Proteiini mistä DNA eristetään kestää vain noin 300 asteen lämpötilan, joten niistä on ollut mahdotonta saada kenenkään ihmisen DNA:ta. Haudasta löydettiin mm.
sinivalkoista kangasta jollaista Aleksaei käytti. Jos kaksi ruumista poltetaan
niin, että jäljelle jää vain 29 luunkappaletta, kuinka on mahdollista että ruumiin
päällä olleet vaatteet olisi jääneet palamatta? Kaiken lisäksi Romanovien ja
palvelusväen vaatteet poltettiin jo ensimmäisellä hautapaikalla, neljän veljeksen
alueella. Lisäksi haudasta löydetyt luodit olivat eri kaliberia millä muut
Romanovit ammuttiin.

Venäjän ylimmälle johdolle olisi erittäin tärkeää, että huhut kahden lapsen karkaamisesta saataisiin lopullisesti lopetettua, koska pelko Nikolain suvun jatkumisesta jossain toisessa maassa jäytää heitä kuitenkin.

Ei kai kukaan usko, että Venäjän ylin johto olisi koskaan antanut lupaa oletettujen Nikolain lasten luiden lähettämiseksi länteen tutkittavaksi, ellei jo etukäteen olisi varmistettu, että lopputulos on heille mieleen.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401

Saanen epäillä että ketään ei jäydä mikään.

Venäläinen syyttäjä Vladimir Solovjov sanoo allekirjoittaneensa määräyksen lopettaa tsaari Nikolai II:n ja tämän perheen teloitusta koskeneen rikostutkinnan. Solovjovin mukaan asia on nyt loppuun käsitelty, sillä kesällä 1918 teloitetun tsaariperheen kuolinsyy on selvitetty aukottomasti.

Myös aiemmin kateissa olleiden prinssi Aleksein ja prinsessa Marian jäänteet on löydetty ja tunnistettu. Solovjov sanoo venäläisten uutistoimistojen mukaan, että tutkimusten johtopäätökset on tarkoitus esitellä laajasti maaliskuussa järjestettävässä konferenssissa.

Myös Romanovien suvun tämän hetkinen päänainen Maria Romanova, Nikolai II:n lapsenlapsen lapsi, ilmoitti olevansa tyytyväinen nyt päätettyjen tutkimusten tuloksiin.

- Maria Romanova katsoo, että tutkimusten aloittamisesta vuonna 1993 on kulunut tarpeeksi, jotta on voitu tulla johtopäätökseen siitä, kenelle jäänteet kuuluvat, Romanovien suvun lakimies German Lukjanov sanoo.

lähde julkaistu 17.01.2009 klo 21:31, päivitetty 19.01.2009 klo 17:39

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

H.O.H
Seuraa 
Viestejä2100

Vastaus DedMoroz:lle: Todettakoon näin aluksi, että Maria Romanova ei suinkaan
ole Nikolai II:n lapsenlapsen lapsi. Mitä tulee siihen, että hän on hyväksynyt
nämä 2007 löydetyt 29 luunkappaletta Alekseiksi ja Mariaksi on aivan luonnollista
oman edun tavoittelua.

Jos Venäjä myöntäisi Aleksein ja Marian paenneen kesällä 1918, nämä nykyiset
"kruununtavoittelijat" menettäisivät asemansa kokonaan, sillä Nikolain
todennäköisistä lastenlapsista tulisi tällöin tämän "olemattoman kruunun"
tavoittelijoita. Heille on edullista, että maailma saataisiin uskomaan Aleksein ja Marian kuolleen 17.7.1918.

Koska tieto ei näytä menevän perille kerrattakoon vielä seuraavat asiat:

Jos vaatteet päällä oleva ruumis poltetaan roviolla niin, että luistakin palaa
tuhkaksi 90% mutta vainajan päällä olleet vaatteet jäävät palamatta on
kyseessä maailman suurin ihme!

On suorastaan häpeällistä että Amerikkalaiset ja Itävaltalaiset DNA-tutkijat
ottivat Venäjältä rahtitavarana pahvilaatikoissa lähetetyt luunpalat tutkittaviksi,
vaikka ovat täysin tienneet, että rovion kuumuus on tuhonnut DNA:n.

Ainakin miehet tietävät varmaan sen, että koska nämä 2007 löydetyt "vainajat"
oli ammuttu aivan eri kaliberin aseilla millä muut Romanovit, ei kyseesä voi olla
sama 17.7.1918 Ipatjevin talon kellarissa sattunut tapahtuma.

H.O.H
Seuraa 
Viestejä2100

LENIN EI ANTANUT TAPPOKÄSKYÄ.

Romanovien kuolemansyytutkimus aloitettiin uudestaan viime vuoden lopulla
ja se päättyi 17.01.2011. Vladimir Solovjovin mukaan Leninillä eikä myöskään
Sverdlovilla ollut osuutta tappokäskyn antamiseen. Tappokäskyä ei siis annettu
Moskovasta ei Amerikasta eikä ylipäätään mistään! Tämä täytyisi ihmisten
lopultakin käsittää.

Totuus kuitenkin on, että Aleksei ja Maria onnistuivat pakenemaan humalaisten vartioiden käsistä ja tämä aiheutti verilöylyn 17.07.1918 Ipatjevin talon kellarissa.

H.O.H
Seuraa 
Viestejä2100

TODISTEET ALEKSEIN AMPUMISESTA PUUTTUVAT

Tosiasia on, että Ipatjevin talon vartioilla ei ollut käytettävissä ainuttakaan silminnäkijää joka olisi pystynyt vahvistamaan heidän oman kertomuksensa siitä, että perhekunta herätettiin keskellä yötä ja että Nikolai kantoi Aleksein sylissään
kellarihuoneeseen ammuttavaksi.

Vaikka väitetylle tapahtumalle ei ole edes yhtä ainutta todistajaa, ihmiset kuitenkin uskovat sokeasti Aleksein ampumiseen sitä vähääkään epäilemättä.

Tälläinen "sokea" uskominen on kyllä häpeäksi länsimaisille ihmisille - etenkin
toimittajille ja varsinkin sen jälkeen kun Pjotr Jermakovin on todistettu valehdelleen
ja tietoisesti huiputtaneen länttä mm. ruumiiden tuhoamiskertomuksillaan.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401

Joo, ei ollut Nikolai II. Lehti puhus lööperiä.

Mutta muistaisin, että Venäjällä perimys meni miespolvia pitkin, joten Nikolai II jälkeläisillä ei perimysoikeutta olisi ollut kuin Aleksein osalta. Vaikka Aleksei, tuolloin 13-v. ja Marija 19-v. olisivatkin onnistuneet pakenemaan (keskeltä Venäjää minne/miten?), otetaan tällainen hypoteettinen ajatus, niin Aleksei olisi kuollut ilman hoitoa verenvuototautiin varsin pian, joten hänellä tuskin olisi missään tapauksessa yhtään jälkeläisiä.

Noin jos jatketaan spekulointia, niin tuohon aikaan Venäjällä oli melko sekavat olot ja tiedonkulku ei ollut paras mahdollinen. Jos ajattelee tuossa tilanteessa noita Jekaterinburgin porukoita, niin voisi olettaa, että tosiaan eivät olisi heti kaikkia tappaneetkaan ihan vaan selustan turvaamiseksi. Ja loogisin henkiinjätettävä olisi ollut Aleksei. Koska Aleksei oli sairas, niin hänellä täytyisi olla ollut joku, joka tiesi hoidosta edes jotain, ja koska äiti ei tule kyseeseen, niin joku tyttäristä on aika ilmeinen persoona siihen hommaan. Kun sitten tilaanteet jotenkuten vakiintuivat, niin ilmeisesti siinä vaiheessa henki nuorilta pois, jotta taas saadaan omaa selustaa perattua. Siksi eri kaliberi/hautapaikka. Mutta no, spekulointia mitä spekulointia.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

H.O.H
Seuraa 
Viestejä2100

VASTAUS DedMoroz:lle

No ei vielä 1917 voimassa olleen perimyslain mukaan nykyisellä "kruununtavoittelijalla" Maria Romanovallakaan tätä oikeutta
kruunuun olisi, eikä myöskään hänen pojallaan Georgilla. Kyllä tietenkin
Aleksein vanhimmalla pojalla tämä "oikeus" ainoastaan olisi.

Väite että Aleksei olisi karattuaan kuollut nopeasti ilman hoitoa on täysin perätön,
koska hemofiliaan ei mitään hoitoa ollut olemassakaan 1918.
Kun Aleksei eli ilman hoitoa kesään 1918, niin miksi ei siitä eteenpäinkin?
Aleksei sai sairauskohtaukset kolhittuaan itsensä leikkiessä, vilkas kun oli. Kaikki
kohtaukset paranivat kuitenkin itsestään ajan myötä ilman hoitoa, sillä luonto
itse hoiti parantamisen, tosin tuskallisen hitaasti.

Silloin kun Aleksei ei ollut kolhinut itseään hän eli aivan normaalin lapsen lailla,
pystyi kävelemään, juoksemaan ja kiipeilemään kuin kuka tahansa tervekin lapsi.

Nykyisin hemofiliaan on hoitokeino. Ei kuitenkaan sellainen, että popsittaisiin pillereitä aamuin illoin ja kaikki olisi ok. Hoito tarkoittaa sitä, että esim. ennen
hampaan poistoa annetaan suonensisäisesti lääketehtaan valmistamaa
hyytymistekijää, samaa mitä terveellä on veressä luonnostaan. Näin toimenpiteen aiheuttama verenvuoto tyrehtyy samoin kuin terveelläkin.
Jos sattuu saamaan ruhjeita tai haavoja vahingossa, hoito aloitetaan heti tapahtuman jälkeen. Yhden hoitokerran vaikutus kestää vain noin kaksi vuorokautta ja hoitoja annetaan vain tarpeen mukaan.

Tätä hemofilian ainoaa hoitokeinoa ei ollut vielä Aleksein lapsuudessa keksitty!

Tuolloinkin aikuinen (myös Aleksei karattuaan) oppi pakostakin noudattamaan äärimmäistä varovaisuutta eikä täten vahingoittanut itseään kovinkaan usein.
Tästä syystä hemofiliasta ei myöskään ollut kovin suurta haittaa normaalielämässä.

Jos Jekaterinburgin bolshevikit olisivat selustaa turvatakseen jättäneet Aleksein ja Marian ampumatta kesällä 1918 ja ampuneet vasta sisällissodassa saavutetun voiton jäkeen, niin tällä kyllä jotenkin pystyttäisiin selittämään eri hautapaikka ja erikaliberiset aseet, mutta ei muuta

Tarkemmin ajatellen bolshevikkien olisi ollut kyllä aika järjetöntä kuljettaa heidät
takaisin Jekaterinburgiin ja sen jäkeen polttaa ruumiit niin perusteellisesti, ettei
niitä pystyttäisi koskaan tunnistamaan.

Kun bolshevikkivalta oli tuolloin jo vakiintunut, ei olisi edes ollut enää mitään järkisyytä polttaa näitä ruumiita. Polttaminen olisi ollut kerrasssaan turhaa ja tarkoituksetonta.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
H.O.H
No ei vielä 1917 voimassa olleen perimyslain mukaan nykyisellä "kruununtavoittelijalla" Maria Romanovallakaan tätä oikeutta
kruunuun olisi, eikä myöskään hänen pojallaan Georgilla. Kyllä tietenkin
Aleksein vanhimmalla pojalla tämä "oikeus" ainoastaan olisi.

Toisaalta, onko kellään Nikolain mahdollisella jälkeläisellä perimisoikeutta, koskapa Nikolai II luopui kruunusta veljensä hyväksi, kun ei tahtonut siirtää valtaa pojalleen...
wiki
»Näinä ratkaisevina päivinä Venäjän kohtalon tiellä velvollisuutemme on tehdä kaikkemme kansan parhaaksi kootaksemme voimamme ja yhdistääksemme rivimme nopean voiton saavuttamiseksi. Tästä syystä me, Nikolai II, yhteisymmärryksessä valtakunnan duuman kanssa, katsomme parhaaksi luopua Venäjän valtaistuimesta ja luovuttaa ylin valta. Haluttomana eroamaan pojastamme luovutamme perintöoikeuden suuriruhtinas Mikael Aleksandrovitšille, ja annamme hänelle siunauksemme hänen noustessaan Venäjän valtakunnan valtaistuimelle.»

Veli ei kuitenkaan tuota "virkaa" ottanut vastaan, kun hänen turvallisuuttaan ei taattu ja näin ollen valta siirtyi väliaikaiselle hallitukselle (tai mikä lie). Mikael murhattiin sitten lähes samaan syssyyn (kuukautta aikaisemmin) veljensä kanssa. Hän kuitenkin oli onnistunut kuljetuttamaan vaimonsa ja poikansa ulkomaille, jossa poika kuoli lapsettomana 21 vuotiaana auto-onnettomuudessa. Eli se siitä haarakkeesta.
Samoin Nikolai II toinen veli, Georgi kuoli lapsettomana, joten Aleksanteri III jälkikasvusto kävi aika vähiin. Ja muutoinkin 1918-1919 välisenä aikana Romanoveja pääsi hengestään melkoinen liuta. Mm. Aleksanteri II nuorin poika Pavel ammuttiin yhdessä serkkujensa Dimitri Konstantinovitš Romanovin, Georgi Mihailovitš Romanovin ja Nikolai Mihailovitš Romanovin kanssa. Aleksanteri II pojan Sergein vaimo ja samalla Nikolai II vaimon Aleksandran sisar Elisabet Fjodorovna niin ikään surmattiin.

Kiinnostaisi kovasti tietää, miten oikeasti menee tuo perimysjärjestelmä tuossa tilanteessa. Varsinkin, kun koko monarkia lopetettiin.

Mut mie jatkan joku toinen kerta, kun iski päälle kuumeinen mahatauti, niin ei oikein jaksa ja voi olla isoja aivopieruja liikkeelä

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

H.O.H
Seuraa 
Viestejä2100

OLIKO NIKOLAI II:n KRUUNUSTA LUOPUMINEN LAILLINEN?

Tuntematta tarkemmin Venäjän kruununperimyslain yksityiskohtia voitaisiin kuitenkin olettaa ettei luopuminen ehkä ollut kaikilta osin laillinen?

Vaikka Nikolailla oli oikeus luopua kruunusta niin hänellä ei ollut mitään oikeutta
määrätä seuraajaansa, sillä seuraajan määräsi kruununperimyslaki ja lain määräämä seuraaja oli nimenomaan Aleksei.

Toisaalta Nikolai ei luopunut kruunustaan vaan hänet pakotettiin luopumaan kruunusta. Nikolai oli tuolloin jo pidätetty ja vangittuna omassa junanvaunussaan Pihkovassa.

Hänen pääsynsä rintamalta pääkaupunkiin käytännöllisesti katsoen panttivankina olleen perheensä luo oli väkivaltaisesti estetty.

Kyllä myös aseellisen pakon edessä tehdyn luopumisen laillisuus täytyy voida kyseenalaistaa.

Kyllä "oikeus" kruunuun olisi ainoastaan Aleksein vanhimmalla pojalla, siten kuin Venajän kruununperimyslaki määrää.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
H.O.H
VOI VOI!

Loppuiko DedMorozilta "paukut" kun väittelyn näin kesken lopetti?


Väliaikaisesti. Tämä nyt kuitenkin vaatii enempi kuin sivusta huutelu, ja koska haluan kunnioittaa sinua kanssakeskustelijana, niin en ole viitsinyt "huudella" joutavia.

Hemofiliasta sen verran, että minun tietoni liittyvät lähinnä genetiikan osastoon aiheesta, ja se vaatii kertausta/lisäopintoja ennen kuin voin ottaa kantaa sanomaasi.

Palailen aiheeseen kyllä, lupaan sen

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat