Seuraa 
Viestejä45973
Tapio Onnela
* Ihmisen alkukoti onkin Aasiassa?Etnisesti Aasialaisen ihmisen alkukoti Aasiassa, jos "alkukoti" määritellään sen mukaan milloin ensimmäiset etnisesti Aasialaiset asuttivat Aasian.

Tapio Onnela
* Itämeri jo keskiajalla teknologian levittäjänä

Tarkoittanee Baltian merta - se on Lännessä.

Tapio Onnela
* Viikinkien idänreitti

Silkkitietä pitkin persiaan.

'Niin kutsuttu Viikinkiaika sijoitetaan Englannissa sijainneen Lindesfaren luostarin ryöstön vuonna 793 ja Englannisa käydyn Stamford Bridgen taistelun välille vuonna 1066 (pyöristettynä 800 - 1070). Lindisfaren luostarin toiminta lakkautettiin uskonpuhdistuksen aikaan 1500 -luvulla. Viikinkiaika niinkuin se on kerrottu, koostuu lyhyesti kuvailtuna todellisista löydöksistä nykyisen Ruotsin alueelta, ja yksittäisten tietämätömien ja epävakaiden henkilöiden keksimiin tarinoihin, joita kutsutaan 'kansanmuistiksi'.

Kansanmuisti, yhteinen perimätieto, ei rakennu yksittäisen henkilön tai yksittäisten henkilöiden keksimistä tarinoista, vaan Kansanmuisti rakentuu sanoista sekä näytöstä, todisteista siitä että mitä sanoin on esitetty on totta henkilökohtaisella, kansallisella sekä kansainvälisellä tasolla. '

'Riippumatta siitä minkälaisia merkkejä käyttää, aakkoset ovat ihmiskunnan historiassa aina alkaneet ABCD -kirjaimilla. Aakkosten alkuperä on tietellinen, sillä vain tidemiehet käyttivät kirjaimia muinaisaikaan. Jos riimuaakkoset ovat Ruotsalaista alkuperää, miten kansa unohtaa riimuaakkoset muutamassa sadassa vuodessa joita on käytetty tuhansia vuosia, mutta yht'äkkiä muistaa ne yksittäisten henkilöiden 'kansanmuistista' FUTA -järjestyksessä?

Tiedemiehiä varmasti kiinnostaa myös 'kuninkaallisen rodun joka ei ole koskaan sekoittunut toiseen rotuun' haplotyyppi - sen täytyy olla merkittävällä tavalla erikoinen. Kerrotun tarinan mukaan, niin kutsutut viikingit hyökkäsivät Lindisfarnen luostariin Englannissa ja tuhosivat sen. Sen aikaisissa lähteissä (Alcuin kirjeessään Northumbrian kuninkaalle, Simeon of Durham) hyökkääjät kuvaillaan 'pakanallisena rotuna', kun taas saagoissa hyökkääjät kuvaillaan 'kuninkaallisen rodun sankareina'.

Suomalaiset ja Saamelaiset ovat eri 'historiallisten lähteiden' kuten esimerkiksi Tacitus, Jordanes ja Saxo Grammaticuksen mukaan köyhiä, kivikauden tasolla maakuopissa eläviä 'noitia' ja 'pakanoita'. Kuinka köyhiä ne niin kutsutut Viikingit sitten olivat, kun ne saagojen/satujen mukaan, viitaten mm Kuningas Haraldin saagaan/satuun, ryöstivät Suomen rannikolla Suomalaisilta ja Saamelaisilta?

Kuningas Haraldin saagan/sadun mukaan, 'kuninkaallinen rotu' häviää taistelun miekoin aseistautuneita Suomalaisia vastaan, pakenee merelle, ja suuntaa nykyisen Ruotsin itärannikkoa seuraten (koska eivät osaa navigoida avomerellä) kohti Tanskaa, ja Suomalaisten armeija seuraa heidän pakenemista Suomen rannikolla. Maantieteellinen näyttö osoittaa, että taistelu käytiin nykyisen Ruotsin alueella, joka siihen aikaan oli osa Suomea.

Miten 'aidoissa viikinkien saagoissa' esiintyy Kristinuskonon ja rasismiin yhdistettävissä olevia sanoja kuten esimerkiksi 'noita' ja 'pakana' - jos kerta n k 'viikingit' eivät 'kansanmuistin' mukaan olleet Kristinuskoisia?

Kun tarkastelemme Ruotsalaista 'kansanmuistia' tänään, se muistaa että 'Viikingit olivat kauppamiehiä', 'Viikingit perustivat Venäjän' ja että 'Viikingit löysivät Amerikan' kuten myös 'Silkkitien Persiaan', mutta se ei enää muista 'kuninkaallista puhdasta rotua joka ei koskaan ole sekoittunut toiseen rotuun', josta Adolf Hitlerin uskonto -Martin Lutherin lietsoman juutalaisvihan ja Ruotsin Uppsalassa sijainneen rotujalostamon 'tieteellisestä tutkimustyöstä', joissa 'alempiarvoisia rotuja' määriteltiin kallon koon, silminen ja poskipäiden muodon, nenän koon ja ihonvärin perustella - kumpuaa. '

http://www.suomalaiset.org

Tapio Onnela
* Perunan historiallinen merkitys

"per una per una" Suomen ielellä on "potut pottuina".

Tapio Onnela
* Vuoden 1918 kapinan kuva sittenkin vääristynyt?

Suomalaiset sotivat germaanista sotajoukkoa vastaan. Suomen kielinen karja ei "perinteisen näkemyksen" mukaan tarkoita karjaa, vaan germaanista sotajoukkoa.

Tapio Onnela
* Siis mistä "me" oikein tulimmekaan?' 'Suomen historia alkaa varsinaisesti vasta 1200-luvulta, sillä yhtä poikkeusta lukuun ottamatta tältä vuosisadalta ovat peräisin vanhimmat säilyneet Suomen aluetta koskevat asiakirjat.' (Wikipedia)

5 Septuaginta, Mooseksen kirja 32:7-9
μνησθητε ημερας αιωνος συνετε ετη γενεας γενεων επερωτησον τον πατερα σου και αναγγελει σοι τους πρεσβυτερους σου και ερουσιν σοι οτε διεμεριζεν ο υψιστος εθνη ως διεσπειρεν υιους αδαμ εστησεν ορια εθνων κατα αριθμον αγγελων θεου και εγενηθη μερις κυριου λαος αυτου ιακωβ σχοινισμα κληρονομιας αυτου ισραηλ

Jokainen tänään elävä Suomalainen, edustaa kaikkia ihmisiä omassa sukulinjassaan ihmiskunnan historiassa, jotka ovat mahdollistaneet hänen olemassaolonsa tänään. Kaikkien Suomalaisten alkuperä, on ensimmäinen Suomen Kansan Äiti ja Kansan Isä - Kansan Jumalat (ADAM, Septuaginta), ja Korkein Luoja, joilta perintönä ihmiskunnan historian läpi sukupolvelta toiselle periytynyt Suomen Kieli ja siihen sidottu Suomen Mieli, Suomen Sielu, ja tänään myös Suomen Maa 'jonka Jumala on antanut'; Suomi. Suomen Kansan historia alkaa huomattavasti kauempaa kuin 1200 -luku, ja kirjattu jokaiseen tänään elävään Suomalaiseen - sitä kirjaa kutsutaan m m Elämän Kirjaksi.'

'Jos kirkonkirjat osoittavat henkilön suvun Ruotsiin, mutta geneettinen perimä - sellaisena niin kuin Korkein Luoja ja Jumala ihmisen on luonut, kaavan mukaan kirjoittanut - osoittaa sukulinjan Karjalaan ja Suomeen, niin kumpi valehtelee; Se mitä kuolleeseen on kirjoitettu, tai se mitä elävään on kirjoitettu?

Jos kirkonkirjoissa esitetään että henkilö esimerkiksi on 'Luterilainen', mutta geneettinen perimä - sellaisena niin kuin Korkein Luoja ja Jumala ihmisen on luonut, kaavan mukaan kirjoittanut - osoittaa sukulinjan Suomeen, niin kumpi kirja valehtelee; Se mitä kuolleeseen on kirjoitettu, tai se mitä elävään on kirjoitettu? '

'Totuus on sanat ja näyttö siitä että mitä sanoin on esitetty on totta. Totuus voi olla totuus jostain hyvästä ja parantavasta kaikilla mahdollisilla tasoilla, mikä täytyy pitää henkilökohtaisesti ja kansallisesti. Totuus voi olla myös sanat ja näyttö jostain pahasta ja sairaaksi tekevästä kaikilla mahdollisilla tasoilla, mikä täytyy kieltää henkilökohtaisesti ja kansallisesti - mikä luonnollisesti johtaa henkilökohtaiseen ja kansalliseen paranemiseen. '

Kommentit (1)

Riippumatta siitä kuinka 'lukenut' on ja kuinka hyvin osaa asiansa esittä kirjakielellä, se ei merkitse sitä että on sivistynyt. Mitä sanoin esittää on aina tärkeämpää kuin miten hyvin osaa asian esittää kirjakielellä.

Pääsääntöisesti henkilö joka on lukenut vähemmän mutta ymmärtänyt lukemansa täydellisesti, on viisaampi kuin henkilö joka on lukenut paljon, mutta joka ei ole täydellisesti ymmärtänyt lukemaansa.

Suomen kielinen kirjoitus Kreikan aakkosilla
Και μιε οσααν κιρξοιτταα εντισεν ετνισεν κανσαν σανοιλ σανοξα Χ κιριαιμελλα ξοιστα ιιι ον ωοκααλια, μιε λαινααν κιριαιμια Κρεικαν κιελεστ, ξα μιε σανον εντισεστ ετνισεστ κιελεστ; σε ον ομα κιελενι.

Suomen kielinen kirjoitus Kreikan ja Suomen aakkosilla
Και miε οsααn κirjοiτταα εnτisεn ετnisεn καnsαn sαnoil Χ κiriαimellα iοisτα ιιι οn vοkααliα, miε lαinααn κirjαimiα Κrεικαn κiεlεsτ, jα miε sαnon εnτisεsτ ετnisεsτ κiεlεsτ; sε οn omα κiεlεni.

Suomenkielinen kirjoitus ilman 'ääkkösiä'
Kai mie osaan kirjoittaa entisen etnisen kansan sanoil 10 kirjaimella joista 3 on vokaalia, mie lainaan kirjaimia Kreikan kielest, ja mie sanon entisest kielest; se on oma kieleni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat