Seuraa 
Viestejä8971

Niin,missä ???

Kommentit (15)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
asdf
Taksissa oli, kun viimeksi tänään hänen kanssaan juttelin.Vastaus oli yhtä valaiseva kuin eksyneen brittidiplomaatin nulikalta saama kysymykseen,"Missä olemme?" "Autossanne, Sir !" Diplomaatti ihaili kertoessaan vastauksesta: "Se oli täydellinen diplomaattinen vastaus: Se oli täsmällinen, se oli totta ja se ei kertonut mitään,mitä jo ennestään emme tietäneet !".

Tarkoitin tietenkin,missä täältä? Ei haasteita,ei vastauksia, no nothing viikkoon or so ?

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Potemassa sairasta selkäänsä tod.näk. joten annetaan miehen tervehtyä. Tällä foorumilla kun se ei kumminkaan edisty, se paraneminen. Jos yksi kipu hellittäisikin niin kohta on toinen särky, yleensä pään-.

Wiisas
Seuraa 
Viestejä3197
Hannu Tanskanen
Ei olisi pitänyt haastaa mestaria,se voi käydä selälle !

Eihän siinä haasteessa mitään tapahtunut. Sinä luovutit jo ennen aloitusta. Se ottelu oli ohi ilman mitään selkävaurioita.

Kaikki me tietysti Phonya kaivataan, mutta ehkä maltamme hetken olla ilman hänen seuraa. Rentoudu sinäkin, että stressi viimein helpottaa.

"kyllä kaikki vielä iloksi muuttuu"

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Hannu Tanskanen
Ei olisi pitänyt haastaa mestaria,se voi käydä selälle !Hannu, ei sinun enää tarvitse jatkaa pakinointia, sinä voitit jo.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845
PhonyJoko työterveydenhuolto tahi terveyskeskus. Olen 100% varma tästä. Jos olen 100% väärässä, niin kehoitan vaihtamaan mitä pikimmiten lääkäritaloa ja myymään kyseisen lafkan osakkeet nopeutetussa tahdissa eniten tarjoavalle .

Kokemukseni mukaan olisi pitänyt Zoviraxin lisäksi aloittaa sen rinnalla vahva antibiootti. Ja sivussa tehdä verestä tutkimus aiheuttajan löytämiseksi.

- Ubi bene, ibi patria -

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat