Seuraa 
Viestejä45973

Vanhiksen lautakasa on pois muodista, nyt meillä ja lehdistöllä on Uusiksen jäähalli:

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/201 ... 137?rss=2i

Aika ketkulta tuo Uusis vaikuttaakin. Mies istuu eduskunnassa lähes neljä vuotta, että hänestä kuulee mitään. Sitten juuri uusien vaalien alla hän tekee jotain, millä pääsee uutisiin: loikkaa Keskustapuolueesta nousussa oleviin persuihin. Alkoi ilmeisesti uudelleen valinta huolestuttamaan ja päätti näin parantaa mahdollisuuksiaan.

Sivut

Kommentit (25)

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628

Kovin harmillista, että Uusiksen mielipiteet talousasioista eivät ole herättäneet juuri minkäänlaista keskustelua missään (paitsi täällä tietysti).

http://www.youtube.com/watch?v=hzbGUxz2reo
http://www.youtube.com/watch?v=gmetMOw0 ... re=related

Kai Keskusta suuttui tuolla olevasta kommentista, jossa hän sanoo, että Kalli & hänen kaverinsa keskustan asiat päättävät:
http://www.youtube.com/watch?v=fQCTShz4 ... re=related
Siksi on alettu tonkimaan...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusiksen perusteesi talouden kritisoinnissa on tietääkseni, että rahaa on liikaa. Keskuspankit ovat sitä saaneet painaa ja pankit saa lainata enemmän kuin niillä on.

Kyllä tuommoista järjestelmää voi kritisoida. Mutta Uusis voisi myös selittää että no miksi tämä systeemi on kuitenkin toiminut 70-luvulta asti?

Ei sähkö- tai vesijohtoverkkoakaan suunnitella niin, että mitä jos kaikki vetää vessan yhtä aikaa. Samoin voi suunnitella pankkijärjestelmän.

Uusis, kysy itseltäsi että "miksi ei".

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28239

Toivon henkilökohtaisista syistä, että Uusis pystyy hoitamaan jäähalliaan koskevat epäselvyydet, vaikka uutisista päätellen se toivo on tällä hetkellä melko toivottomalla pohjalla.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

-:)lauri
Toivon henkilökohtaisista syistä, että Uusis pystyy hoitamaan jäähalliaan koskevat epäselvyydet, vaikka uutisista päätellen se toivo on tällä hetkellä melko toivottomalla pohjalla.Miten niin? Onko teillä suhde ?

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat