Seuraa 
Viestejä8971

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201012 ... 9_ul.shtml

Elohopeaa nauttineet Ibislinnut muuttuvat tutkimuksen mukaan homoiksi. Olisiko tuossa selitys ihmisellekin,homojen määrä tuntuu viime aikoina kummasti lisääntyneen, ovat joka mediassa ja jokaisessa sarjafilmissä pitää olla kiintiöhomo tai kaksi? Minun lapsuudessani ei homoja ollut ollenkaan, sitten ne tulivat kuulemma Ruotsista. Kun pohjaveteen nykyisin pääsee ympäristömyrkkyjä, lokapojatkin heitti kaiken sinne vuosikymmeniä ja energiansäästölampuista löytyy sitä myös. Teoriaa vastaan sotii tietenkin se, että nk. kyldyyrielämä ja media ovat aina olleet suurimpia homokeskittymiä, olisiko painomusteessa elohopeaa ... No,kemistinä minun pitäisi tietenkin se tietää ....

Sivut

Kommentit (38)

Miksipä ei, tekeehän se kuulemma autistejakin... paitsi että tuntuu, että kukaan, joka ei ole autisti, ei ymmärrä autsimista yhtään mitään.

Itse olen kuullut sellaisen selityksen, että kun populaatio on vankalla pohjalla ja suvunjatkamisen tärkeys vähenee, homojen määrä lisääntyy. Mutta mikä konsensus sitä muka säätelee? Prismassa joskus tutkittiin asiaa, ja siellä tultiin siihen tulokseen, että mitä enemmän sinulla on isoveljiä, sitä todennäköisemmin olet homo; miespuolinen sikiö on äidin elimistölle vieras tunkeilija ja se kehittää sikiötä vastaan jonkinlaisen vastustuskyvyn. Kun poikaraskauksia on useampi, seuraavan sikiön testosteronitaso on aina isoaveljeään alhaisempi. Mutta lieneekö tuo nyt ainoa selitys. Onhan ihmisten testosteronitaso muutenkin erilainen.

En halua kuulostaa mitenkään sorsivalta homoja kohtaan, jokainen olkoon mitä on, mutta on tuo mielestäni ihan hyvin mahdollista. Mikäpä ei nykyään johtuisi ympäristömyrkyistä ja sikiöaikaiset olot vaikuttavat ihmisen kehitykseen hyvin voimakkaasti. Toivoisin, että ihmiseen kuulumattomien aineiden vaikutuksiin sikiönkehitykseen alettaisiin kiinnittää enemmän huomiota. Neuvolasta pitäisi alkaa päihdeäitien sijaan passittaa pullanpuputtajat pakkohoitoon.

Mutta ellei sinun nuoruudessasi ollut homoja, et ilmeisesti elänyt ainakaan Raamatun aikaan?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Olin siis oikeassa, kun epäilin ympäristömyrkkyjen vaikuttavan käyttäytymiseen. Sitten muuttunutta sukupuolista käyttäytymistä vielä ihannoidaan, vaikka kyse on myrkytyksestä.

Luin artikkelin( ei mitään havaintoa mistä:o) jonka mukaaan Thamesin jokikaloissa tapahtuu sukupuolisuuden muutoksia ( ei edelleenkään havaintoa mikä artikkeli, eikä tarkempaa muistikuvaa mitä muutoksia, paitsi jotakin sinnepäin että urokset muuttuivat naaraiksi tms) johtuen veteen joutuneesta estrogeenista, joka on lähtöisin naisten käyttämästä e-pillereistä, ja joka virtsan mukana liukenee jokivesistöön.

Artikkelista muistan saaneeni mielleyhtymän : josko tämä vesistöihin liuennut estrogeeni vaikuttaisi myös ihmisen sukupuoli-identiteettiin????

Riäpäle
Hannusemme on kovinkin kiinnostunut homoseksuelleista.
Mistä se kertoo? No, ei välttämättä mistään.

On lapsena imeskellyt elohopeaa sisältävää kuumemittaria, ellei peräti pitänyt sellaista takapuolessaan?

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Niipä, eli Jukolan Jussi oli väistämättä homo?

Uskonpa, että nuo steroidit juomavedessä tekevät nykyakoistakin niin agressiivisia. Yksi näytti nyrkkiä,kun ohitin, nuoruudessani tuollaista ei olisi voinut kuvitellakaan, naiset olivat kainoja ja siveitä !

re
Ja tässä on syy siihen miksi vihreät kannattavat energiansäästölamppuja?Eli vihreä salaliitto on tehdä ihmisistä homoja, jolloin he eivät enää lisäänny?

Pinky&Brain
Liittyykö tämä homeopatiaan?Joo, pitää syödä silakkaa varoen ja tehdä heteroeroottisia itsetestejä aterioiden välillä.

Metyylielohopea on ehkä vaarallisin myrkky. Järjen valo sammuu. En jaksa etsiä sopivampaa ketjua, on krapula jälleen. Jotku idiootit haluis et suomeen tulee lisää savunahkoja, mitä vittuva ääliöt sekoilee?
Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) kadonnut asuntovaunu on löytynyt Helsingin Kalasataman romanileiristä, kertoo Helsingin Sanomat.

Vaunussa ollut irtaimisto, kuten radiot ja 12-metrinen telemasto on yhä kateissa.

Helsingin Sanomien mukaan yhdistys löysi kadonneen vaunun itse. Se on yhdistyksen edustajan mukaan "toivottomassa" kunnossa.

Nimellä Peppis tunnettu vaunu oli maksanut Vapepalle ostettaessa 2 000 euroa. Sillä johdettiin pelastustehtävien viestiyhteyksiä.

Suurin osa romaneista lähti kotimatkalle viikonloppuna, kun kaupunki maksoi heille lauttaliput ja bensarahat.

IL

offmind
Seuraa 
Viestejä16785
Pinky&Brain
Liittyykö tämä homeopatiaan?

Vain antipatiaan. Lähinnä tuon Tanskasen.

“He was a dreamer, a thinker, a speculative philosopher...or, as his wife would have it, an idiot.” Douglas Adams

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
offmind
Pinky&Brain
Liittyykö tämä homeopatiaan?

Vain antipatiaan. Lähinnä tuon Tanskasen.Tuossa ei ole mitään uutta,homot kammoo normaalia vaistomaisesti !

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat