Seuraa 
Viestejä506

Kyllähän se kertoo paljon tämän kansan henkisestä kunnosta, jos iso osa ihmisistä pitää läpimätää Niinistöä sopivana presidenttiehdokkaaksi.

Alamme muistuttamaan jenkkejä päivä päivältä enemmän.

Jäädään odottelemaan suomalaisia massamurhaajia faneineen televisioon, kukoistavaa huumeteollisuutta, hyökkäyssodissa mukanaoloa, siviilejä tappaneita mitaleilla palkittuja sotilaita ja kilahtaneita kolmekymppisiä sotaveteraaneja, kuolemantuomioita, koko maan kattavaa adoptiobisnestä (varattoman lapselle löytyy aina koti porvarin talosta), etnistä kauneuskirurgiaa ... ja kaikkea muuta hyvää, jota oikeistolaisuus tuo mukanaan, tosin sivutuotteina vaan.

Olemme jo maailman kolmanneksi lihavin kansa, joten sitä ei tarvitse enää tavoitella, vaikka todellista köyhyyttä maassamme riittää.

Sauli Niinistö on erityisesti kaikkien suomalaisten köyhien ystävä ja tunteiltaan rehellinen kummisetä. Hänelle kuuluisi Nobel-palkinto suomalaisen köyhyyden luomisesta.

Sauli Niinistö on täydellisin, tehokkain, ahnein ja paras – suomalaisten presidentiksi.

Sivut

Kommentit (41)

installer
Seuraa 
Viestejä9908
Alamme muistuttamaan jenkkejä päivä päivältä enemmän.Ei vielä,mutta toivottavasti joskus pääsemme USAn osavaltioksi ja EUsta eroon.

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

installer
Alamme muistuttamaan jenkkejä päivä päivältä enemmän.Ei vielä,mutta toivottavasti joskus pääsemme USAn osavaltioksi ja EUsta eroon.Ehkä pääsemme ajoissa mukaan sisällissotaan joka hajottaa maan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä Saukka on paras presidentti mitä Suomi voi saada.
Yrittäjyyttä ja kunnon moraalia kannattava presidentti on Suomelle paras. On nähty kyllä , että kunnon kilpailulla saadaan suomeen työtä ja työ tuo hyvinvoinnin !
Hyvinvointia Suomeen ei saada vasemmistolaisilla elätysmaksuilla ja punikkien yrittäjyys vastaisuudella !

ps. itse omistan 2 yritystä ja hyvin menee! Vastuu on ihmisellä.

Sinisiirtymä
Kyllä Saukka on paras presidentti mitä Suomi voi saada.
Yrittäjyyttä ja kunnon moraalia kannattava presidentti on Suomelle paras. On nähty kyllä , että kunnon kilpailulla saadaan suomeen työtä ja työ tuo hyvinvoinnin !
Hyvinvointia Suomeen ei saada vasemmistolaisilla elätysmaksuilla ja punikkien yrittäjyys vastaisuudella !Varovaisesti, joku voi ottaa tosissaan tälläiset!

Niinistöstä olisi pitänyt tulla presidentti jo 2006. Halosen suosio ja imago ovat laskeneet niin hirmuisen paljon tällä toisella kaudella, ettei Halonen ole ollut uskottava ja oikealta tuntuva presidentti enää pitkiin aikoihin. Niinistön kaltaista presidenttiä olisi tarvittu ja luultavasti kansa olisi lopulta ollut häneen tyytyväisempi kuin Haloseen. Nyt on tavallaan Niinistön ja Suomen kannalta myöhäistä, enkä itse Niinistönä rupeaisi vuoden 2006 suhteellisen täpärän tappion jälkeen ehdokkaaksi, koska historiaan jäisin silloin presidenttinä, joka valittiin vasta, kun Halosta ei enää ollut mahdollista valita.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1731

Jahas, taas jollain kommarilla jääny lääkkeet ottamatta.

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

En ymmärrä näitä maailmanparantaja vasureita yhtään. Itseäni ei voisi vähempää kiinnostaa miten tuolla jossain eri mantereilla voidaan. Kunhan oma suku ja läheiset voivat hyvin. Se on tervettä ajattelua.

Kyllä Saulilla on miehen arvot kohdallaan, paras pressa joka voitaisiin saada ! Ei mikään armeijan ja tekemisen vastainen, niinkun vasurit! Onhan Sauli sentäs palloliiton puheenjohtaja.
Itsellänikin on erittäin vahvat oikeistolaiset arvot kuten: Metsästys, Armeija, Rikastuminen ja sikarin poltto.

Tämän vuoksi naiset itseasiassa tapaavat sanoa minulle:
sotilaspoliisi, särmä taistelija, rakastava aviomies ja hyvä isä. todellinen SAALIS

hajotka pakkaseen vasurit t: pertti @ cayman islands

Mielestäni nykyisenkaltaisesta presidentti-instituutiosta pitäisi luopua. Martti Häikiö on todennut täysin oikeutetusti että kesällä 1918 laadittu perustuslakiehdotus (perustuslaillinen monarkia) oli tosiaasiassa parlamentaarisempi kuin se mikä sitten tuli tasavaltalaisessa muodossa 1919. Vasta vuonna 2000 presidentin valtaoikeuksia kavennettiin, muttei vieläkään mielestäni tarpeeksi. Presidentiltä pitäisi ottaa kaikki poliittinen valta pois ja jättää hänelle vain kuninkaan tavoin pelkkä edustuksellisuus. Nykyinen presidentti-pääministeri-järjestelmä on vieläkin kiistatta skitsofeerinen ja ongelmallinen.

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692

Parempi olisikin valita kuningas vallattoman presidentin sijaan. Presidentin arvovalta on perustunut kansanvaaliin. Jos presidentin päätösvalta otetaan pois, niin myös presidentin vaali menettää merkityksensä. On turha äänestyttää turhasta. Se vain vahvistaa käsitystä kansan kyvyttömyydestä päättää asioista. Poliittista teatteria on jo riittävästi.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Muistan aikanaan kun Koivisto valittiin presidentiksi, niin etu kuin jälkikäteen valtavaa porua. Ihan sama juttu Ahtisaaren kanssa.
Vuoden 2000 vaaleista muista monen samaa sukuspuoltani olevan eli miehen vannoneen, että jos vaan ämmä valitaan, niin samana päivänä muuttavat muuaalle. Aika harva taisi niin tehdä ja tapauiko nyt sitten Tarjan takia hirveitä.
Nyt sama jankkaus. En kannata, en äänestä Sauli Niinistöä seuraavissa pressanvaaleissa, mutta jos ja kun hänestä pressa tulee, enpä usko, että hän on huono presidentti.

Pirta
Kyllähän se kertoo paljon tämän kansan henkisestä kunnosta, jos iso osa ihmisistä pitää läpimätää Niinistöä sopivana presidenttiehdokkaaksi.
Mitähän se kertoo sinun henkisestä kunnosta kun avaat suuren määrän ketjuja samasta aiheesta? Ajatko omia/puolueesi päämääriä, vai oletko joku vajakki?
Kun nyt tekstit on vielä yleensä osoitettu Niinistölle, varmana siitä että hän lukee tiedefoorumia, eiköhän olisi parempi että avaat aihetta varten blogin/lähetät sille sähköpostia ja painut helvettiin lässyttämästä täältä.
Tässä esimerkin vuoksi muutama avauksesi Niinistö-aiheesta.

Niinistö lopeta valehtelu
Talouden ylikorostaminen – kansan pelote
Tuoretta verta johtoportaille
Sinäkö sivistynyt?
Älä koskaan luota porvariin
Valehtelijat Vanhanen, Katainen ja Niinistö
Miksi hyväksyt riistäjän esikuvaksi?
Ketkä tekevät laman?
On sanottava EI Niinistölle!
Paavo Lipposesta EU:n presidentti?
Viisas väistyy?
Puhemies oikeuteen?
Niinistön Joutsenlaulu
Vinkki Niinistölle
Eduskunnassa istuu monta rikollista?
Haista köyhä rahhaa! eli Onnelliset perheet
900 000 köyhää miinus 150 000 köyhää = 750 000 köyhää

Onneksi myös modet ovat aika kyllästyneitä toimintaasi, mitä mieltä muut ovat, jokohan alkaa riittämään?

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
fenomenologi
Onneksi myös modet ovat aika kyllästyneitä toimintaasi, mitä mieltä muut ovat, jokohan alkaa riittämään?
Kun kerran mielipidettä kysytään, niin vastataan. Eli mua ei todellakaan kiinnosta lukea tuollaista jonninjoutavaa kitinää. Kritiikkiä, jossa on ihan sisältöä, lukisin ja ehkä kommentoisin siihen. Tämä kirjoittaja tuskin pystyy sellaiseen suoritukseen.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat