Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

Helsingin Hakaniemen Nordeassa myllertää ...

Hakaniemen Nordean konttori on aina täynnä väkeä ja jonot kassoille ovat pitkät.

Nyt konttorista tehdään puolta pienempää ... Remontti on päällä.

Konttori on pantu keskeltä kahtia ja toiselle puolelle tulee kauppakäytävä ... Kauppa se on, joka kannattaa ...? Itsensä voi kilpailla hengiltä?

Pankin toiminnoista suuri osa on siirretty talon muihin kerroksiin, joihin vain valikoidut asiakkaat pääsevät.

Henkilökunnalla tulee olemaan ahdasta uusissa tiloissa. Ehkä heitä vähennetään pian? Yksi asia kerrallaan ...

Tämä on tätä pankkitoimintojen alasajoa nro ... 5 ...?

Asiakkaille tämä merkitsee vain palvelujen huonontumista, paitsi tietysti niille, joilla on muhkeat tilit. Eriarvoistaminen siis vain jatkuu ...

Ihmisille tuntuu olevan ylivoimaista myöntää, ettei eriarvoisuudelle rakennettu yhteiskunta ole hyvä ja toimiva.

Olin yhdessä pankin asiakkailleen järjestämässä tilaisuudessa jäähallissa noin vuosi sitten. Isolla rahalla tarjottiin kanta-asiakkaille huonoa ruokaa ...

Jenkeissä pankkien toiminnasta alkoi ja seurasi paljon vääryyttä ja ongelmia koko maailmalle.

On tärkeää, että vallan väärinkäyttöön ja vääryyksiin puututaan, ne tehdään näkyviksi ja niistä kerrotaan ihmisille.

1. Mitä raha on?

Uskomusjärjestelmä. Luottamus on rahaa tärkeämpää ... Kaikki raha on aina velkaa, joka on joltain toiselta pois.

2. Kuka luo rahaa?

Rahan luovat yksityiset liikepankit.

3. Miksi ne luovat rahaa?

Tehdäkseen omistajilleen rahallista voittoa.

4. Kuinka ne luovat rahaa?

Ne luovat rahaa myöntämällä lainoja, joista ne laskuttavat korkoa. Tämä tarkoittaa, että lähes kaikki raha on olemassa ainoastaan siitä syystä, että joku jossain on ottanut velkaa ja maksaa siitä korkoa.

Kommentit (10)

Sain kiiltävän, täysin naarmuuntumattoman euron kolikon. Siitä johtui mieleeni, että uusia seteleitä kai aika ajoin painetaan setelipainossa tuhoutuneiden tilalle.
Ja jos niitä painetaan enemmän kuin mitä niitä kulumalla tai muuten tuhoutuu, missä vaiheessa tavalliset ihmiset saavat tietää kuinka paljon ja mistä syystä rahoja oli lisätty?

Raha on velkaa .Tämä velka voidaan kuitata työllä. Esim. Euroopan velkoja ei tulla koskaan kuittaamaan työllä .
Sotia käydään ,koska tällöin valtioiden on pakko velkaantua . Tuotetaan tavaraa joka räjäytetään ilmaan. WW1 pisti täydellisen stopin kultakannan käytölle.
Onko tämä nyt sitten sionistien vai vertaimevien reptiliaanien juoni, siitä tietävät viisaammat ..

http://www.youtube.com/watch?v=95bjTIoP ... re=related

Viihdyttäviä kuunteluhetkiä

Suuret isännöintifirmat yhdessä pankkien ja poliittisten päättäjin kanssa voivat näköjään tehdä mitä vain, kunhan vain eivät tee isokenkäisille.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156
Liittynyt25.5.2009
pinklin
Ja jos niitä painetaan enemmän kuin mitä niitä kulumalla tai muuten tuhoutuu, missä vaiheessa tavalliset ihmiset saavat tietää kuinka paljon ja mistä syystä rahoja oli lisätty?Pankit uusivat kierrossa olevaa rahaa säännöllisesti.

Tuli tuosta mieleen, miksei salainen palvelu teetä itse rahaa jenkkilässä?
Jos CIA nyt tuottaa osan tuotoistaan huumekaupoilla. Euroopassakin taisi olla oma salainen palvelu.
Ja mikähän lienee Venäjällä tilanne laillisen rahan suhteen, jos valtio ja mafia ovat symbioosissa?

Hubsu
pinklin
Ja jos niitä painetaan enemmän kuin mitä niitä kulumalla tai muuten tuhoutuu, missä vaiheessa tavalliset ihmiset saavat tietää kuinka paljon ja mistä syystä rahoja oli lisätty?Tavallisen ihmisen ei tarvitse tehdä muuta kuin mennä EKP:n sivuille ja tarkistaa luvut. Niin helppoa se on.

http://www.ecb.int/stats/euro/circulati ... ex.en.html


Onkohan tämäkin tieto suomenkielisiltä salattua?

Tuppu L 2.0
pinklin
Ja jos niitä painetaan enemmän kuin mitä niitä kulumalla tai muuten tuhoutuu, missä vaiheessa tavalliset ihmiset saavat tietää kuinka paljon ja mistä syystä rahoja oli lisätty?Pankit uusivat kierrossa olevaa rahaa säännöllisesti.

Entä seuraako tulipaloissa tai muuten tuhoutuneista rahoista rahan arvon nouseminen? Vaikka rahoja tuhoutuu, ei kai niiden tilalle voi umpimähkään painaa uutta rahaa, kun ei ole näyttöä siitä että rahoja oli ollut?

Vrt. Saksassahan oli päinvastainen tilanne joskus 1930 - 1940 -lukujen vaihteessa, jolloin painettiin rahaa "liikaa". Sitä seurasi rahan arvon laskeminen niin, että seteleitä piti olla kassillinen tavallisille ostoksille lähtiessään.

Pirta
Seuraa 
Viestejä506
Liittynyt15.1.2008

“Pankki ei ole pitkämielinen, se ei ole lempeä, se vaatii, se uhkaa, se käyttäytyy sopimattomasti, se etsii omaansa, se lonkeroituu, se muistaa kärsimänsä pahan, se iloitsee vääryydestä mutta yhdessä totuuden kanssa jos totuus on valehtelijoiden puolella, kaikki se pettää, kaikki se ottaa, kaikki se sanelee, kaikki se vie.

Ennen pankki oli kaikille sama, paitsi tietysti rikkaille. Nyt se myy yleisten ja yhtäläisten tuotteiden sijasta räätälintyötä ja mittatilausrahaa etupäässä rikkaille. Ennen pankki oli rahan pesäpaikka. Nyt on likaisen rahan pesupaikka. Pankki on peto, joka saalistaa pankkipalvelumaksuja, lainanavausmaksuja, toimitusmaksuja, postimaksuja, provisioita, premioita ja niin edelleen. Kun pankki saalistaa, kylläinen peto saalistaa. Pankit käyttivät edustuskuluihinsa yli 100 miljoonaa markkaa vuodessa. Se on nannaa, marmeladia ja hunajaa, kun päätöksentekijöitä syötetään, juotetaan ja matkustelutetaan. Se on eturuokaa ostereille ja lohelle.

Pankki on käytetyn rahan osto- ja myyntiliike, jossa kauppiaan voitto ei ole korkomarginaali, vaan myös palvelumaksu. Pankki on herrojen huone, kapitalismin pääesikunta ja ideologinen armeija, porvariston riittien ja rukousten temppeli. Pankeissa uhrataan ihmisiä.” -Esko Seppänen -

Monilla suomalaisilla ja eurooppalaisilla, erityisesti köyhillä on nykyään vaikeuksia pankkipalvelujen saamisessa, esimerkiksi säästö- ja käyttötilien avaamisessa. Heidän on myös vaikeaa tallettaa säästöjä ja saada luotto-, vakuutus- ja maksupalveluja.

Rahoituspalvelujen saatavuus on perusehto sille, että ihminen pääsee taloudellisesti ja sosiaalisesti osalliseksi nykypäivän yhteiskuntaan. Se on myös edellytys työllisyydelle, talouskasvulle, köyhyyden vähentämiselle ja sosiaaliselle osallisuudelle.

Joissain tapauksissa toimeentulon rajoilla elävien ihmisten on mahdotonta avata pankkitiliä, mikä johtaa yhä pahempaan taloudelliseen syrjäytymiseen.

Muistatteko v. 2006 nobelistin, pankkiiri-ekonomisti Muhammad Yunus:in, joka loi mikroluotot (korko 30-40 %)?

Mikrolainat syöksivät köyhät vielä suurempaan kurjuuteen
SVT / Mikrolånen har blivit en skuldfälla för fattiga

http://svt.se/2.151554/1.2329694/mikrol ... pos=rubrik

Katso dokumentti:
http://svtplay.se/v/2336657/uppdrag_gra ... el_6_av_23

Nyt äijä on muuten saanut kenkää, kun pankissa paljastui veronkiertoa.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat