Seuraa 
Viestejä45973

jos aikamatkustus olisi mahdollista ja sinulle suotaisiin mahdollisuus siihen...mihin menisit.
mitä tekisit?

Kommentit (7)

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Menisin vääntämään niskat nurin siltä ihmiseltä, joka ensimmäiseksi keksii että toista ihmistä voi pitää omaisuutena tai esineenä jolle voi tehdä öpauttia mitä vain, ennen kuin hän ehtii alkaa levittämään suurta oivallustaan. (Äh tulipas taas kökkö virke mutta menköön.)

Mutta vaikeahan se olisi moinen ihminen löytää. Joskus jotkut aivoitukset tulevat yhtäaikaa useampien ihmisten mieliin.

Noin muuten kiinnostaisi selvitellä suuria mysteereitä. Kuka tappoi Kennedyn? Oliko sitä Atlantista vai ei? Miltä se Jeesus oikeasti näytti ja mitä hän sanoi? Tai Buddha?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ottaisin mahdollisimman monen urheilutapahtuman tulokset ylös ja menisin vuoden tai kaksi ajassa taaksepäin. Siinä vois tienailla muutaman sata miljoonaa vedonlyönnillä. Nii ja lottonumerot vois kans ottaa ylös näiltä muutamilta vuosilta. Toinen vaihtoehto olisi matkustaa jonkin verran tulevaisuuteen. 200 vuotta luulisi riittävän biologisen kuolemattomuuden kehittämiseen. Mikäli vielä silloin kuolemattomuus ei olisi mahdollista, niin matkustaisin toiset mokomat 200 vuotta eteenpäin.

Kuolemattomuuden hankittuani voisin sitten matkustella eri aikoihin ihan muuten vain hengailemaan ja elelemään eri paikoissa eri aikoina vaihtaen aina silloin tällöin vuosisataa. Paljon on historiallisia tapahtumia, joita olisi mielenkiintoista päästä pällistelemään.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Lähtisin 30-vuotiseen sotaan.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

Salakavalasti ja viekkaasti kuin baal1984 luikertilisin paratiisiin ja päämääränä Eevan kanssa yhteisrunkkaaaminen, Miss Paratiisin kanssa. Edellä mainitun toimenpiteen mahdollistaisi se että valehtelisin Aadamille Mister Maailmankaikkeudelle että Käärme on se eläin jota Jumala haluaa Aatamin nussivan. Hyväuskoisena komistuksena Adam ilahtui ikihyvikseen nähdessään käärmeen suloiset muodot.

18 Herra Jumala sanoi: "Ei ole hyvä ihmisen olla yksinään. Minä teen hänelle kumppanin, joka sopii hänen avukseen." [Saarn. 4:9]
19 Ja Herra Jumala muovasi maasta kaikki villieläimet ja kaikki taivaan linnut ja vei ne ihmisen luo nähdäkseen, minkä nimen hän kullekin antaisi. Ja jokainen elävä olento sai sen nimen, jolla ihminen sitä kutsui.
20 Näin ihminen antoi nimet kaikille karjaeläimille, kaikille linnuille ja kaikille villieläimille. Mutta ihmiselle ei löytynyt sopivaa kumppania..
*

*http://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=1.+Moo...

-

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793

Menneisyys on yhtä suurta haisevaa likakaivoa ja outoja kieliä, joten ehkäpä semmoiset 100-300 vuotta voisi matkustaa ajassa eteenpäin, jotta voisi nauttia teknisen kehityksen hedelmistä eikä kieli olisi vielä muokkautunut liian käsittämättömään suuntaan.

Nervus rerum

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat