Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

En tarkoita nyt kovaa humalaa, vaan hyvää humalaa. Sellainen humalatila, josta nauttii kaikkein eniten.

Yksi keino saada se tuntumaan tosi hyvältä on juoda tosi nopeasti. Onnistuu viinillä ja viinalla, kaljan kanssa hyvin hankala toteuttaa. Mutta ongelma on se, että voi mennä psykoosiin ja tappaa kaikki, ja muutenkin tila kestää suhteellisen vähän aikaa ja sitten sammuu, oksentaa tai kääntyy hyvin ikävään laskuun.

Jos taas juo hitaammin, tissuttelee vaikka olutta koko päivän, ei tapahdu mitään yllättävää, eikä tunnu erityisen kivaltakaan, mutta kestää pidempään.

Onko hyvä humala jossain noiden välissä? Minä en osaa, jokin aina tökkii. Seurassa juon lähes aina ihan liian nopeasti, en tiedä miksi. Sitten menen niin sekaisin että on pakko mennä nukkumaan. Ja se on kurjaa ja noloa.

Olen huomannut sen, että kun ryyppää toista päivää, eli herätessä pienessä krapulassa (ja suojakännissä) alkaa vetää lisää kaljaa, se on ihan jees. Pystyy juomaan hyvin paljon ilman, että tuntuu ylisekavalta tai pahalta. Kuitenkin sitä on niin humalassa että on vaikea pysyä pystyssä, siksi se on hauskaa. Voi chillaa vaikka parvekkeella, jos on kesä, ja tuntuu hyvältä. Jossain kohtaa kun juo tarpeeksi, se menee kuitenkin yli jonkun kynnyksen ja pam, täysin sekaisin ja nukkumaan.

Onko teillä jotain toimivia konsteja joilla saa miellyttävän humalan aikaiseksi?

くそっ!

Sivut

Kommentit (48)

Neutroni
Seuraa 
Viestejä29585
Liittynyt16.3.2005
Ronron
Onko teillä jotain toimivia konsteja joilla saa miellyttävän humalan aikaiseksi?Minulla humala on sosiaalinen juttu. Miellyttävä humala tulee, kun ryyppää miellyttävässä seurassa. Sillä, millaisella alkoholilla humala on aikaansaatu, ei ole merkitystä humalaan, vaan vain krapulaan. Ja tietysti promillejen pitää olla järkevissä rajoissa.

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238
Liittynyt16.3.2005
Ronron

Onko teillä jotain toimivia konsteja joilla saa miellyttävän humalan aikaiseksi?Älä juo liikaa. Juo laadukkaita juomia. Syö hyvin. Aktivoi itseäsi juomisen ohessa. Mene nukkumaan ennen kuin humala nousee änkyräkänniksi tai kääntyy laskuksi.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Oisko keskiolutta rauhassa hyvässä seurassa. Ei tuota kaikilla etes krapulaa. Kappalemäärää ei voi tietää, mutta sanotaannyt 10-20 pulloa iltaa kohti, niin tällä luultavasti saavutetaan monilla ihmisillä semmonen kevyehkö humala. Riippuu niin yksilöistä. Toiset juovat esim viskiä ja saavuttavat samantyylisen mukavan pöhönän kansanomaisesti, mutta aamu on ikävämpi kuin oluen kanssa läträtessä.

No joo hieman epämääräinen kommentti, mutta ajankohtainen, koska tänään ajattelin olutta hieman lipasta.

Joskus harrastettiin "pikakännejä", eli vähän ennen pilkkua, vartti tai jotain, lähdettiin paikalliseen räkälään, tilattiin tiskiltä tuopit ja kiskottiin ne ennen pilkkua, jonka jälkeen tilattiin vielä toiset ja lisäksi litran tuoppi olutta, jotka sitten piti juoda pois ennen kuin heitettiin pihalle.

Tästä seurasi säännönmukaisesti ravintolasta vaahtoa röyhtäillen poistuessa sellainen erikoinen "pyrähdysfiilis" n. 300 metriä ravintolasta ulos käveltyä koko sakille. Se oli vahvimmillaan sellaisen vartin, mutta jatkui parisen tuntia. Aamulla ei ollut krapulaa.

Kuten kannabiksessa erityisesti, niin myös alkoholissa seura vaikuttaa olotilaan, aivan kuten juotu alkoholityyppikin. Synteettiset juomat tuovat mielestäni enemmän sivuvaikutuksia verrattuna perinteisiin tai kolmesti tislattuun viinaan.

Jägermeister
Seuraa 
Viestejä1013
Liittynyt23.4.2008

Yksi lempikirjailijoistani Veikko Huovinen totesi kerran jonkun henkilöhahmonsa suulla jotenkin tähän tyyliin, että "etyylialkoholista saa vähän helkutin hyvät humalat".

---

RaahenTiikeri
Seuraa 
Viestejä973
Liittynyt18.2.2009

Jaaha?Kyllä yksi ainakin on se,etä hyvän kännin saa pilattua luulemalla nousuhumalassa,että nyt lisää nopeasti juomalla tämä nousu jatkuu pidempään.
Kyllä mää on rauahllisen pitkän tissuttelun miehiä.Tarpeeksi rauhallisen harjoittelun jälkeen yöllä sitten kestää mitä vaan.
Tuo toinen päivä on kyllä kanssa.Krapulapäivänä tuntuu semmoinen mukava humala olevan päällä pitkään vaikka menis jossain tohinassa ylikin.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Liittynyt4.3.2008
Electric shadow
Juu, toinen päivä saa ääneni. Ensin kunnon känni ja aamulla herättyä tissuttelua. Aikaa saa olla ja hyvää seuraa.

Tämä on minunkin vastaukseni.

Toinen vaihtoehto on ihan oikeasti kello kädessä ryyppääminen. Ensiksi 6 pulloa kaljaa omaan tahtiin ja sen jälkeen 1 kalja per puoli tuntia. Annostusta ei saa ylittää. Mutta tuo ei toimi yleensä koska kun alkaa olla maistillaan niin sitä ei uittujakaan välitä mistään aikarajoista.

Hämmentää.

JuurikinNiin
Seuraa 
Viestejä1887
Liittynyt4.3.2007

Punaviini + vähän sativavoittoista cannabista.
Ja kuten jo monesti todettua, niin hyvää seuraa.

Suomen uusriistokapitalismin pääjehu on Sauli Niinistö. -Pirta-

Lurulude
Seuraa 
Viestejä248
Liittynyt23.3.2007

0,35L leijona tyhjään mahaan n. 30min, jatkettuna energiajuomalla tai ilman, ekan huikan jälkeen närästykseen rennie. Sitten siitä seuraavaan hirveään nälkään 500g pyttistä tms. rasvatavaraa kahdella a-kaljalla jatkettuna. Tämän jälkeen loppuillan juopottelee keskikuraa + baarissa helvetin kalliita drinkkejä, jaksaa ihan hyvin aamu-10, seurasta riippuen myöhempäänkin. Tuoppi kahvia, jägerpaukku ja kupillinen vettä siinä 0400 baarin jälkeen vie hyvin siellä baarissa kuluneesta 150e aiheutuvan vitutuksen pois. Ennen nukkumaanmenoa juodaan vettä paljon jotta tulisi mielikuva helpommasta ja vähemmän huonovointisesta heräämisestä. Aina on ollut hauska humala näillä keinoin.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251
Liittynyt20.6.2009

Halvin ratkaisu on olla 3 vuorokautta putkeen nukkumatta, juomaksi nauttien vain kahvia.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat