Seuraa 
Viestejä45973

Veikkaan että presidenttikisasta tulee tiukka.
Niinistö hengittää Halosen niskaan.

Mistä saadaan Niinistön puuttuvat prosentit?
Minulta ainakin osani.
Äänestysiän saavutin jo 22 vuota sitten. Sittä huolimatta en ole missään vaaleissa uurnille vaivautunut, koska kaikki vaihtoehdot on vaikuttanut yhtä huonoilta ja koska en kannata mitään yksittäistä poliittista puoluetta vaan yksittäisiä asioita tarpeen ukaan. Itselle mieleiset asiat kuitenkin jakautuu eri puolueiden kesken.

Nyt on kuitenkin sellainen tilanne että meikäläinenkin vaivautuu uurnille.
Halonen on ollut presidentti turvallisena aikana nousukauden kynnykseltä.
Uskon kuitenkin että matalasuhdanne seuraa seuraavan kahden vuoden sisään. Jos näin käy homojakin (kaapista ulos tyyppiä) suurlähettilääksi nimittävä nykyinen presidenttimme ei ole oikea henkilö siniristilaivan ruoriin (luomaan vakuuttavaa kuvaa suomesta). Viennin pitää vetää ja se tarvitsee muuta lääkettä.

Puuttuvat äänet on kerättävä nukkuvilta, kuten minä, sekä naisilta jotka äänestävät vain sukupuolta.

Kuinka voimme onnistua tässä?

Ideoita ja äksöniä peliin.

Äänestä tai saat halosta!

  • ylös 0
  • alas 1

Sivut

Kommentit (65)

Liittynyt
Sille tuulella kääntyvälle porvaripellelle äänensä antaminen
on maanpetos.

Lainasin toiselta foorumilta. Asiaa...

Tarjafaktaa
Demari 16.1. 01:13
Otteita Tarjan historiasta

* Tarja Halonen mukana vastustamassa EEC-vapaakauppasopimuksen laatimista.
* Toimi Suomi DDR:n tunnustamiseksi –komitean toiminnassa varapuheenjohtajana 70-luvulla.
* Tarja Halonen osallistui vanhan valtaukseen 1960 – luvun lopulla; Tässä oli kyse vasemmistoradikaalien pyrkimyksestä aiheuttaa Suomessa epäjärjestystä, jotta voitaisiin mahdollistaa vallankumous Suomen hallinnossa. Tämä itsessään on jo kyseenalainen tausta demokraattisen maan päämiehelle.

Lähihistorian toiminta

* Tarja Halonen katsoi tärkeämmäksi tehtäväksi edustaa Suomea Chilen toverijuhlassa, sen sijaan, että olisi osallistunut suureen sotaveteraanien tapahtumaan Suomessa.
* Edesmenneen katolisen kirkon päämiehen Paavi Johannes Paavali II:n hautajaisten suomalaisedustuksessa ei ollut läsnä presidentti Halonen, mutta muiden kristillisten sekä useiden islamilaisten valtioiden päämiehet kyllä.
* Halonen ei ole ollut halukas julkistamaan nk. Tiitisen listaa tai Stasi - listaa, joiden julkistaminen kuuluisi kuitenkin avoimeen tiedonvälitykseen ja demokratian ylläpitämiseen. Tämä siksi, että kyseisillä listoilla on viitteitä, jotka horjuttaisivat nykyisen presidenttimme julkisuuskuvaa. Jos Halosen nimeä ei löytyisi listoilta, hänellä ei olisi mitään salattavaa ja voisi vastata kansan pyyntöön, ajaen listojen julkistamista. Kovimpaan ääneen listojen julkistamista on vaatinut Alpo Rusi, joka on Suomen suurlähettiläs.
* Puolustusvoimiemme ylipäällikkö Tarja Halonen ei tunnista tavallisimpia sotilasarvoja ja haastateltaessa kertoi tämän olevan merkityksetöntä ylipäällikön toiminnalle. Presidentti Halonen kannattaa, että puolustusvoimien ylipäällikkyys säilytetään kuitenkin presidentin toimitehtävissä.

Moraalikysymykset

* Tarja Halosen moraalisen suunnan näyttäminen on hieman kyseenalaista hänen ollessa yksinhuoltaja (erosi miehestään Anna Halosen ollessa 3 vuotias). Ryhtyessään presidentiksi Tarja Halonen solmi avoliiton oikeustieteen professorin, Pentti Arajärven kanssa.
Halonen on aktiivisesti puolustanut vähemmistöjen oikeuksia, mutta ei koskaan ilmaissut kantaansa ydinperheisiin ja isän roolin tärkeyteen lapsen kasvatuksessa. Sen sijaan Tarja Halonen ajaa lesbopareille ja yksinäisille naisille oikeutta hedelmöityshoitoon, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että miehen rooli isänä syrjäytetään. Tämä tosin samalla sotii vahvasti lukuisia varteenotettavia tutkimuksia vastaan; esimerkkinä Freudin tuoma kanta lapsen oidipaalivaiheen kehityksestä on tässä kohtaa oleellinen huomioonotettava. Lapsen oidipaalivaiheen terve kehittyminen vaatii molempia sukupuolia olevien vanhempien läsnäoloa ja jos tämä tulevaisuudessa ei ole mahdollista, voi suomalaisten nuorten mielenterveyden tila tulevaisuudessa olla heikommassa tilassa.
Tarja Halonen ilmaisi v. 2005 marraskuun alussa, että miehet eivät kykene lapsen kasvattamiseen läheskään yhtä hyvin kuin naiset. Huolestuttavan feministinen lausunto kertomansa mukaan tasa-arvoa kannattavalta presidentiltä.
Tarja Halonen on myös toiminut SETA ry:npuheenjohtajana (Seksuaalinen Tasavertaisuus ry - SETA:n toiminnan piiriin kuuluvat lesbot, homoseksuaalit, biseksuaalit, transvestiitit ja transsukupuoliset ihmiset.)

* Halonen on toiminnastaan päätellen enemmän kiinnostunut globaalin köyhyyden ehkäisemisestä, kuin Suomen valtion omista köyhistä sekä työtä ja yrittäjyyttä koskevista ongelmista. Tässä hän sivuuttaa presidentin toimialueen, mutta ei pitäisi olla yllätys, sillä vielä vuosi takaperin Halonen ilmaisi olevansa kiinnostunut tehtävissä YK:ssa toisen presidenttikauden sijaan.

Tarja Halosen kannattajat jättävät uppoavan laivan

* Tarja Halosen puoluetoveri, presidentti ja Nobel-ehdokas Martti Ahtisaari ei kannata Halosen jatkamista toiselle presidenttikaudelle.
* Aktiivinen sosiaalidemokraatti, kirjailijakolumnisti Ruben Stiller ilmoitti julkisesti, että ei ole seuraavissa vaaleissa Halosen takan - sen sijaan hän toimii aktiivisesti Niinistön kannatusjoukossa.
* 40 vuotisen elämäntyön Lahden valtuustossa tehnyt Pentti E. Rantanen jätti myös sosiaalidemokraattien valtuustoryhmän ja vaikuttaa nyt Sauli Niinistön tukijoukoissa.
* Presidentti Halosen kannatus on laskenut reilun kymmenen prosenttiyksikköä vaalikilvan alkutaipaleella

Muuta

* Miten edustava on puhevikainen presidentti maailmalla? Jokaiselle suomalaiselle on taatusti tuttu presidenttimme heikko englanninkielen taito, eikä ruotsikaan kiitettävään yllä.
* Tarja Halonen vastustaa ääneen varallisuusveron poistoa, mutta kuitenkin allekirjoitti lain, jolla se poistettiin. Näin hän kyseenalaisti myös hallituksen sekä pääministeri Vanhasen kyvykkyyttä, joka ei ole presidentin ja hallituksen jatkuvan yhteistyön kannalta terve merkki.
* Presidentti Halonen käytti miljoonia euroja Helsinki - prosessiin YK:n pääsihteerin viran toivossa, mutta tämän prosessin epäonnistuttua presidentti Halonen päätti pyrkiä yrittää vielä toiselle kaudelle.
* Halosen johtamistaidot ovat kyseenalaistettu Suomen Kuvalehden teettämän tutkimuksen toimesta, jossa Halonen oli kolmesta kärkiehdokkaasta selvästi heikoimmin selvinnyt.
* Tarja Halonen MTV3:n vaalitentissä kertoi Nokia – yhtymän olevan Kiinan suurin veronmaksaja – tämä kuitenkin huvitti häntä haastatellutta Nokian entistä toimitusjohtajaa Jorma Ollilaa, sillä tämä tieto ei pitänyt paikkaansa. Halonen itse syyttää tästä väärää informaatiota, jota oli saanut asiantuntijoiltansa. Tämä ei sattumoisin ollut ensimmäinen kerta kun presidentiltämme oli faktat hukassa.
* Tarja Halonen ei suostunut pitämään MTV3:n järjestämää kriisipuhetta. Hän oli ehdokkaista ainoa, joka kieltäytyi. (Syy löytynee osin hänen raskasta kritiikkiä saaneista tsunami-katastrofi sekä 9/11 -kriisipuheista.)
* A-Pisteen ohjelma Tarja Halosesta pistettiin ennen julkistamista jälkisensuurin alle, mitä ei kuitenkaan tehty Niinistöä tai Vanhasta koskeville jaksoille. Sensuroinnin suoritti Halosen ”Yksi meistä” -vaalikirjan kirjoittajan puoliso Riitta Pihlajamäki, joka toimii YLE:llä ohjelmajohtajana. Tämä on sosialistisen valtion piirre, ei demokratian.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässäkin näkee, kuinka alas Niinistön kannattajat ovat valmiita vajoamaan. En ole vielä nähnyt vastaavaa mustamaalausta Halosen kannattajien kirjoittamana.

Eli kannattajat äänestävät näköistään ehdokasta, joka ilmeisesti ei siis kaihda likaista peliä, jos ei parempaan pysty, kuten eivät hänen kannattajansakaan. Onneksi tämä ryhmä on selkeä vähemmistö suomalaisista, jos kaikki olisivat niinistöläisiä, korruptio olisi varmasti paljon yleisempää, ja kaikenmoinen muu nilkitys.

Armitage
Tässäkin näkee, kuinka alas Niinistön kannattajat ovat valmiita vajoamaan. En ole vielä nähnyt vastaavaa mustamaalausta Halosen kannattajien kirjoittamana.

Eli kannattajat äänestävät näköistään ehdokasta, joka ilmeisesti ei siis kaihda likaista peliä, jos ei parempaan pysty, kuten eivät hänen kannattajansakaan. Onneksi tämä ryhmä on selkeä vähemmistö suomalaisista, jos kaikki olisivat niinistöläisiä, korruptio olisi varmasti paljon yleisempää, ja kaikenmoinen muu nilkitys.

Luitko tekstin?
Asiallisesti esitetty pelkkää faktaa!
Kukahan niitä likaisia keinoja käyttää ja on käyttänyt.

Otetaan vaikka eka lause minkä luin, ja sitten lopetin, kun huomasin että kyseessä on taas täysin asiatonta ja turhaa paskaa:

* Miten edustava on puhevikainen presidentti maailmalla? Jokaiselle suomalaiselle on taatusti tuttu presidenttimme heikko englanninkielen taito, eikä ruotsikaan kiitettävään yllä.

Miten toi on muka asiallista? Ei mitenkään. Saulin kielitaito on vielä heikompi. Puhevialle ihminen ei voi mitään, ja sivistynyt ihminen ymmärtää tämän, eikä reagoi siihen mitenkään.

Sama juttu cp-vamman kanssa. Ei sekään vaikuta älylliseen kapasiteettiin millään tavalla. Niinistön kannattajien mielestä cp-vammainen presidentti on ilmeisesti mahdottomuus.

Luulen että Niinistö häpeää teidän puolestanne, ei hänkään ole noin idiootti, että vetoaisi johonkin puhevikaan.

Vierailija

Sähköpostiini tippuu jatkuvalla syötöllä Halosta erittäin törkeällä tavalla halventavia kuvamanipulaatioita ja tekstejä. Niinistöstä en ole nähnyt vastaavaa vielä ollenkaan. Esimerkiksi tämän viestiketjun aloittajan kommentit ovat oikein hyvä esimerkki mustamaalauksesta, jonka voisin kuvitella vaikuttavan oikeasti älykkäisiin ja ajatteleviin ihmiseen lähinnä päinvastaisella tavalla kuin mihin niissä ilmeisesti on pyritty.

Mistä tämä alatyylinen viestintä kertoo? Moraalista? Arvoista?

Minulle, joka en sinällään ole ollenkaan kaikissa asioissa Halosen kanssa samoilla linjoilla, on valinta ilmiselvä. Niinistöä kannattavat etupäässä ihmiset, jotka haluavat turvata oman vaurautensa kehittymisen ja säilymisen. Halonen on edistämässä muun maailman ja nimenomaan sen vähäosaisten asiaa.

Pitäisi siis valita puhtaan itsekkyyden ja maailmaan tutustumisen ja sen auttamisen väliltä.
Hmm. Todella vaikeaa.

Armitage
Otetaan vaikka eka lause minkä luin, ja sitten lopetin, kun huomasin että kyseessä on taas täysin asiatonta ja turhaa paskaa:

* Miten edustava on puhevikainen presidentti maailmalla? Jokaiselle suomalaiselle on taatusti tuttu presidenttimme heikko englanninkielen taito, eikä ruotsikaan kiitettävään yllä.

Miten toi on muka asiallista? Ei mitenkään. Saulin kielitaito on vielä heikompi. Puhevialle ihminen ei voi mitään, ja sivistynyt ihminen ymmärtää tämän, eikä reagoi siihen mitenkään.

Sama juttu cp-vamman kanssa. Ei sekään vaikuta älylliseen kapasiteettiin millään tavalla. Niinistön kannattajien mielestä cp-vammainen presidentti on ilmeisesti mahdottomuus.

Luulen että Niinistö häpeää teidän puolestanne, ei hänkään ole noin idiootti, että vetoaisi johonkin puhevikaan.

Haluasitko CP vammaisesta presidentin?

Tarjan sanoin eräässä vaalikeskustelussa myos toiselta foorumilta: ´´Ole tosimies, uskalla äänestää naista´´.
Aikamoista kansan aliarvioimista.
Eikö asian pitäisi olla pätevyyskysymys eikä sukupuolikysymys?

Vierailija
Kultamuna
Armitage
Otetaan vaikka eka lause minkä luin, ja sitten lopetin, kun huomasin että kyseessä on taas täysin asiatonta ja turhaa paskaa:

* Miten edustava on puhevikainen presidentti maailmalla? Jokaiselle suomalaiselle on taatusti tuttu presidenttimme heikko englanninkielen taito, eikä ruotsikaan kiitettävään yllä.

Miten toi on muka asiallista? Ei mitenkään. Saulin kielitaito on vielä heikompi. Puhevialle ihminen ei voi mitään, ja sivistynyt ihminen ymmärtää tämän, eikä reagoi siihen mitenkään.

Sama juttu cp-vamman kanssa. Ei sekään vaikuta älylliseen kapasiteettiin millään tavalla. Niinistön kannattajien mielestä cp-vammainen presidentti on ilmeisesti mahdottomuus.

Luulen että Niinistö häpeää teidän puolestanne, ei hänkään ole noin idiootti, että vetoaisi johonkin puhevikaan.
Haluasitko CP vammaisesta presidentin?

Jep jep. Niinistön kannattajalta vaikutat. Jep jep.

Kuuluisista henkilöistä ja etenkin politiikoista juorutaa aina. Ja näin vaalien edellä oikein etsimällä etsitään jotain sensatiomaista juorua, saadakseen ihminen kyseenalaistetuksi ja naurualaiseksi.

Kenestä tällaiset kirjoitukset kertoo kaikkein eniten? Tiedätkö vastauksen?

Aweb
Kultamuna
Armitage
Otetaan vaikka eka lause minkä luin, ja sitten lopetin, kun huomasin että kyseessä on taas täysin asiatonta ja turhaa paskaa:

* Miten edustava on puhevikainen presidentti maailmalla? Jokaiselle suomalaiselle on taatusti tuttu presidenttimme heikko englanninkielen taito, eikä ruotsikaan kiitettävään yllä.

Miten toi on muka asiallista? Ei mitenkään. Saulin kielitaito on vielä heikompi. Puhevialle ihminen ei voi mitään, ja sivistynyt ihminen ymmärtää tämän, eikä reagoi siihen mitenkään.

Sama juttu cp-vamman kanssa. Ei sekään vaikuta älylliseen kapasiteettiin millään tavalla. Niinistön kannattajien mielestä cp-vammainen presidentti on ilmeisesti mahdottomuus.

Luulen että Niinistö häpeää teidän puolestanne, ei hänkään ole noin idiootti, että vetoaisi johonkin puhevikaan.
Haluasitko CP vammaisesta presidentin?Jep jep. Niinistön kannattajalta vaikutat. Jep jep.

Juuri näin, faktat puhuu. Tosiasiat pitää myöntää. Kaikki ominaisuudet ja vammat ei vättämättä jokaiseen postiin sovi. (Vammaisia syrjimättä, jotain rajoituksia niistä kuitenkin seuraa, joka taasen ei mahdollista kaikissa ammateissa toimimista)

Kuten Tarja itsekkin antoi ilmi. YK:n hommat kiinnostaa enempi.
Eikö olisi parempi antaa Presidentin tuoli sellaiselle joka oikeasti on motivoitunut ja homma on hänelle ykkösprioriteetilla?

Aweb
Kultamuna
Armitage
Otetaan vaikka eka lause minkä luin, ja sitten lopetin, kun huomasin että kyseessä on taas täysin asiatonta ja turhaa paskaa:

* Miten edustava on puhevikainen presidentti maailmalla? Jokaiselle suomalaiselle on taatusti tuttu presidenttimme heikko englanninkielen taito, eikä ruotsikaan kiitettävään yllä.

Miten toi on muka asiallista? Ei mitenkään. Saulin kielitaito on vielä heikompi. Puhevialle ihminen ei voi mitään, ja sivistynyt ihminen ymmärtää tämän, eikä reagoi siihen mitenkään.

Sama juttu cp-vamman kanssa. Ei sekään vaikuta älylliseen kapasiteettiin millään tavalla. Niinistön kannattajien mielestä cp-vammainen presidentti on ilmeisesti mahdottomuus.

Luulen että Niinistö häpeää teidän puolestanne, ei hänkään ole noin idiootti, että vetoaisi johonkin puhevikaan.
Haluasitko CP vammaisesta presidentin?Jep jep. Niinistön kannattajalta vaikutat. Jep jep.

Haluaisin presidentin, joka ajattelee kansan parasta, oli hänellä cp-vamma tai ei. Uskomatonta että voi olla sen verran matalaotsainen, että antaisi toisen ulkonäön vaikuttaa suhtautumiseen, ja vielä matalaotsaisempaa olettaa, että kaikkien maiden johtajat ovat jotenkin sen verran vähä-älysiä, ettei heidän kapasiteetti riitä hyväksymään kuin tietyn ulkonäön omaavat henkilöt.

Ja jos todella on näin, että maiden johtajat ovat kultamunan kaltaisia henkilöitä, niin se on hyvin surullista.

Kysymys Kultamunalle: Miten on mahdollista että YK:n pääsihteerinä toimii tummaihoinen mies? Kelpuuttaisitko Annanin Suomen presidentiksi, jos hän olisi ehdokkaana ja siis Suomen kansalainen? Epäilen vahvasti... luulen että sulle kelpaa vaan puvussa ja pressan killuttimissa esiintyvä keskiarvonaamamies. Muottien malli. Sillä ei ole väliä, vaikka tämä muotin malli ei omaisikaan yhtään järkevää ajatusta, kunhan hän NÄYTTÄÄ presidentiltä mahdollisimman paljon. Tavallaan huvittavaa, tavallaan tosi säälittävää ja surullista ja masentavaa, että tämmöiseen apinatarhaan sitä on joutunut. Vaikken ole kyllä itsekään mikään mansikka, mutta en nyt viitti lähteä kaivautumaan noin syvälle riman alle.

Ayla
Kuuluisista henkilöistä ja etenkin politiikoista juorutaa aina. Ja näin vaalien edellä oikein etsimällä etsitään jotain sensatiomaista juorua, saadakseen ihminen kyseenalaistetuksi ja naurualaiseksi.

Kenestä tällaiset kirjoitukset kertoo kaikkein eniten? Tiedätkö vastauksen?

Teksti oli faktaa eikä juorua.

Eikö ole luonnollista yrittää vaikuttaa ympäristöön ja sen mielipiteeseen jos itse johonkin asiaan uskoo?

Mielestäni kaikki argumenttini on asialliseen sävyyn tästä aiheesta kirjoitettu ja perustuu faktoihin.

Enemmänkin näyttää siltä että Tarjan kannattajilla alkaa ote lipsua kirjoittajan henkilökohtaiseksi morkkaukseksi tai vihjailuksi.

Armitage

Kysymys Kultamunalle: Miten on mahdollista että YK:n pääsihteerinä toimii tummaihoinen mies? Kelpuuttaisitko Annanin Suomen presidentiksi, jos hän olisi ehdokkaana ja siis Suomen kansalainen? Epäilen vahvasti... luulen että sulle kelpaa vaan puvussa ja pressan killuttimissa esiintyvä keskiarvonaamamies. Muottien malli. Sillä ei ole väliä, vaikka tämä muotin malli ei omaisikaan yhtään järkevää ajatusta, kunhan hän NÄYTTÄÄ presidentiltä mahdollisimman paljon. Tavallaan huvittavaa, tavallaan tosi säälittävää ja surullista ja masentavaa, että tämmöiseen apinatarhaan sitä on joutunut. Vaikken ole kyllä itsekään mikään mansikka, mutta en nyt viitti lähteä kaivautumaan noin syvälle riman alle.

Mielestäni hommaan kuin hommaan pitää valita paras henkilö. Sukupuolesta, väristä yms. riippumatta.
Eli ei myöskään kalastella ääniä sukupuolella.
Jos ne naiset jotka äänestävät pelkästään sukupuolen takia jättäisivät kokonaan äänestämättä Niinistöstä tulisi presidentti.

Mielestäni Tarja ei ole tähän hommaan paras henkilö!

Vierailija

IS 18.1.

Loanheiton musta päivä
 
Presidentinvaalin mustamaalaus räjähti eilen käsiin. Tuhannet teksti- ja sähköpostiviestit sekä internetin keskustelupalstat kertoivat eilen, että Tarja Halonen olisi kannattanut Suomen liittämistä Neuvostoliittoon vappupuheessaan vuonna 1976.
Viestin levittäjät villiintyvät, vaikka juoru oli jo maanantaina laajasti kumottu lehdissä.
Myöhään maanantai-iltana mukaan lähti myös luovutetun Karjalan asiaa esillä pitävä Pro Karelia -järjestö tiedotteellaan, jossa toistettiin juorua Halosen halusta liittää Suomi Neuvostoliittoon. Järjestö kumosi tiedotteen eilisaamuna ja pyysi samalla Haloselta anteeksi.
- Tämä on huono selitys. Mikään ei auta, kun tulee floppi. Me saimme tiedon eräältä entiseltä päätoimittajalta, joka vahvisti itse tarkistaneensa asian. Olisi itse pitänyt tarkistaa se, Pro Karelian päätoimittaja Veikko Saksi pahoitteli.
Anteeksipyynnön esitti nettipäiväkirjassaan myös samaa väärää huhua levittänyt entinen kansanedustaja Tuulikki Ukkola (kok).
Sauli Niinistön kampanja sanoutui juorusta irti. Kampanjan tiedotusvastaava Jussi Kekkonen kertoi IS:lle, että kaikille kampanjassa mukana oleville on lähetetty viesti, jossa kehotetaan hävittämään tällaiset tekstiviestit ja olemaan levittämättä niitä eteenpäin.
Tarja Halonen itse torjui STT:n haastattelussa juorun täysin perättömänä.
Villinä kiirinyt huhu sai eilen vauhtia Halosen vaaliorganisaatioon, joka joutui selvittämään juorun alkulähteitä.
Halosen nettisivuilla kerrotaan, että perätön uutinen on esitetty ehkä ensimmäisen kerran jo kesällä 2004 ja uutisen kirjoittaja olisi "P.Kemppainen".
Huhun mukaan Tarja Halonen olisi puhunut Hakaniemessä vappuna 1976.
Halosen kampanjaväen selvityksen mukaan demarien Helsingin juhlat pidettiin kuitenkin 1970-luvulla Mäntymäellä ja vuonna 1976 puheen piti mm. SAK:n puheenjohtaja Pekka Oivio.

Vierailija
Kultamuna

Mielestäni kaikki argumenttini on asialliseen sävyyn tästä aiheesta kirjoitettu ja perustuu faktoihin.

Tuo sanookin paljon sinusta.

Vierailija

Kultamuna

Voitko antaa yhden faktoihin perustuvan asiallisen perustelun (joita mainostat hallitsevasi), miksi CP-vamma olisi este presidentin uralle?

tukkanuottanen
Seuraa 
Viestejä81
Kultamuna

Puuttuvat äänet on kerättävä nukkuvilta, kuten minä, sekä naisilta jotka äänestävät vain sukupuolta.
Kuinka voimme onnistua tässä?

Anteeksi, että puutun asiaan, joka ei kovin lähellä sydäntäni ole (=politiikka), mutta minkähän tutkimuksen perusteella näin väität? Sanoisin nimittäin, että sukupuolta äänestäviä on kyllä ihan yhtä lailla naisten kuin miestenkin keskuudessa. Naiset vain tunnustavat sen auliimmin: miehet yleensä vetoavat johonkin sivuseikkaan, joka paljastuu pelkäksi pluffiksi, jos viitsii vähänkin kaivella taustoja. Yleensä nämä samaiset henkilöt kun eivät tiedä yhteiskunnan toiminnasta hevon heinää, puhuvat vaan niin että leuat loksuvat. Ettet vaan itse lukeutuisi samaan sarjaan? Parturintuoli-maailmanparantajat ry:n jäsen vuodesta Urho Kekkonen, i presume?

En muuten itsekään ole koskaan äänestänyt, lähinnä koska ei ole tuntunut löytyvän ehdokasta, joka olisi asioista samaa mieltä. Tällä kertaa aion kuitenkin raahautua uurnille, koska toisinaan muutos on pahasta... Ja niin, jos tarkkoja ollaan, niin eipä sillä presidentillä Suomen maassa niin kovin hirveästi valtaa edes ole. Keulakuva lähinnä. Eikä se Suomikaan niin järin iso ja merkittävä maa ole, että sitä kovin kovasti tarvitsisi maailmankartalle viedä. Siitäkin hommasta taitavat suuryritykset, huippu-urheilijat ym. pitää huolen nykyään.

... and when she was bad, she was horrid.

Vaalikeskustelu on saanut monilla keskustelupalstoilla, ei tosin täällä erityisemmin, niin surkuhupaisia ja ala-arvoisia piirteitä, kiitos molempien ehdokkaiden vähä-älyisimpien kannattajien, että tekisi toisaalta mieli jättää kokonaan äänestämättä.

Loanheitosta ei taida olla kummallekaan ehdokkaalle mitään hyötyä.

Taidan silti käyttää oikeuttani ja käydä kauppareissulla laittamassa numeron paperiin.

Kultamuna
Ayla
Kuuluisista henkilöistä ja etenkin politiikoista juorutaa aina. Ja näin vaalien edellä oikein etsimällä etsitään jotain sensatiomaista juorua, saadakseen ihminen kyseenalaistetuksi ja naurualaiseksi.

Kenestä tällaiset kirjoitukset kertoo kaikkein eniten? Tiedätkö vastauksen?
Teksti oli faktaa eikä juorua.

Eikö ole luonnollista yrittää vaikuttaa ympäristöön ja sen mielipiteeseen jos itse johonkin asiaan uskoo?

Mielestäni kaikki argumenttini on asialliseen sävyyn tästä aiheesta kirjoitettu ja perustuu faktoihin.

Enemmänkin näyttää siltä että Tarjan kannattajilla alkaa ote lipsua kirjoittajan henkilökohtaiseksi morkkaukseksi tai vihjailuksi.

En minä Tarjaa kannata. Ei se siitä kiinni ole. En vain koskaan ole tottunut tähän toisten "musta-maalaamiseen" julkisesti tai selän takana. Liika on aina liikaa mielestäni. Heh nämä palstat on aivan pullollaan juoruja presidentti ehdokkaista. Ja kai juoruissa aika usein on jotain perää, mutta useimmiten niitä on isonneltu ja hiottu, jotta niillä voisi vaikuttaa muiden ajattelu tyyliin. Tuttua touhua....

Aweb
IS 18.1.

Loanheiton musta päivä
 
Presidentinvaalin mustamaalaus räjähti eilen käsiin. Tuhannet teksti- ja sähköpostiviestit sekä internetin keskustelupalstat kertoivat eilen, että Tarja Halonen olisi kannattanut Suomen liittämistä Neuvostoliittoon vappupuheessaan vuonna 1976.
Viestin levittäjät villiintyvät, vaikka juoru oli jo maanantaina laajasti kumottu lehdissä.
Myöhään maanantai-iltana mukaan lähti myös luovutetun Karjalan asiaa esillä pitävä Pro Karelia -järjestö tiedotteellaan, jossa toistettiin juorua Halosen halusta liittää Suomi Neuvostoliittoon. Järjestö kumosi tiedotteen eilisaamuna ja pyysi samalla Haloselta anteeksi.
- Tämä on huono selitys. Mikään ei auta, kun tulee floppi. Me saimme tiedon eräältä entiseltä päätoimittajalta, joka vahvisti itse tarkistaneensa asian. Olisi itse pitänyt tarkistaa se, Pro Karelian päätoimittaja Veikko Saksi pahoitteli.
Anteeksipyynnön esitti nettipäiväkirjassaan myös samaa väärää huhua levittänyt entinen kansanedustaja Tuulikki Ukkola (kok).
Sauli Niinistön kampanja sanoutui juorusta irti. Kampanjan tiedotusvastaava Jussi Kekkonen kertoi IS:lle, että kaikille kampanjassa mukana oleville on lähetetty viesti, jossa kehotetaan hävittämään tällaiset tekstiviestit ja olemaan levittämättä niitä eteenpäin.
Tarja Halonen itse torjui STT:n haastattelussa juorun täysin perättömänä.
Villinä kiirinyt huhu sai eilen vauhtia Halosen vaaliorganisaatioon, joka joutui selvittämään juorun alkulähteitä.
Halosen nettisivuilla kerrotaan, että perätön uutinen on esitetty ehkä ensimmäisen kerran jo kesällä 2004 ja uutisen kirjoittaja olisi "P.Kemppainen".
Huhun mukaan Tarja Halonen olisi puhunut Hakaniemessä vappuna 1976.
Halosen kampanjaväen selvityksen mukaan demarien Helsingin juhlat pidettiin kuitenkin 1970-luvulla Mäntymäellä ja vuonna 1976 puheen piti mm. SAK:n puheenjohtaja Pekka Oivio.

Tämä vaikuttaa pahalta. Reilun pelin vastaista.

Niinistö ei kuitenkaa ole juorua irti laskenut eikä häntä siitä pidä sakottaa.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat