Seuraa 
Viestejä45973

Toivon että muistatte näitä faktoja, jotta osaatte olla hereillä ja toimia kohdennetusti. Jos joku katoaa, niin minua kiinnostaisi erityisesti ne avohoitopotilaat, joilla on auto, sekä tietenkin jo tuomitut rikolliset. Näin etsittäviä on vain pieni osajoukko.

Natascha Kampusch, 8 vuotta kellarikopissa seksiorjana. Tekijä oli perhetuttu. Poliisi kuulusteli häntä aikanaan, mutta mies oli tekaissut alibin.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Natascha_Kampusch

Nuori skitsofreeni (?) mies oli 6 vuotta ketjuissa kellarissa. Tekijä oli omat vanhemmat imaamin kehotuksesta. Suomen lehdistö ei siksi uutisoinut tapahtumaa. Kahlinta ei estänyt perhettä hommaamasta pojalleen nuorta vaimoa, jotka siellä ovat kotiinsa sidottuja myöskin.
http://www.dailymail.co.uk/news/worldne ... genie.html

Itävaltalainen sähköinsinööri piti tyttöään 24 vuotta seksiorjana kellarissaan. Tekijä oli aiemmin tuomittu raiskauksesta, raiskauksen yrityksestä ja itsensä paljastamisesta. Jos semmoiselta "häviää" 18v tytär, niin pitäisikö kellon soida?
http://fi.wikipedia.org/wiki/Fritzlin_insestitapaus

Äitinsä kotona yläkerrassa asunut pöljä nuori mies kaappasi nelosluokkalaisen tytön ja piti häntä vankina 9 vuotta Japanissa. Tekijä oli tuomittu aikaisemmin toisen naisen uhkaamisesta tms. (inflicting violence)
http://fi.wikipedia.org/wiki/Sano_Fusako

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat