Seuraa 
Viestejä506

Sauli Niinistö toi eduskuntaan pelolla johtamisen, joka sitten levisi ympäri maata eri vallankäyttäjien toimintatavaksi.

Pelkäävän ihmisen itseluottamus, mielikuvitus ja luovuus näivettyvät. Pelko vie voimat. Kyky ajatella järkevästi heikkenee, kun ihminen joutuu toimimaan jatkuvasti pelon alaisena. Pelko vie käsityksen ja kyvyn siitä, mikä on oikein ja mikä väärin. Pelkäävän ihmisyys muuttuu ihmisyyden irvikuvaksi, hänestä tulee pelottelijan peilikuva, joka heijastaa ja monistaa pelkoa pelottelijan toiveiden mukaisesti ympärilleen ja ympäri yhteiskuntaa. Pelottelijan kasvot kopioituvat ihmisten verkkokalvoille, alitajuntaan ja mieliin.

Pelkääviä ihmisiä on helppo hallita, kontrolloida ja manipuloida mihin suuntaan tahansa. Ihmisistä tulee sätkynukkeja, koska heidän itsetuntonsa ja identiteettinsä hajoavat pelon myötä. Pelottelija voi vaatia pelkääviltä lähes mitä tahansa, milloin tahansa ja kuinka paljon tahansa. Pelottelija voi määräillä pelkääjiä mielin määrin ja tekemään lähes mitä tahansa asioita. Näin kävi eduskunnassa ja näin kävi myös yhteiskunnassamme.

Pelolla johdettua ja pelkäävää kansaa on helppo ohjailla, helppo johtaa harhaan ja helppoa saada uskomaan valheisiin. Näin on Suomessa toimittu viimeiset 20 vuotta. Seuraukset inhimillisesti ja taloudellisesti ovat ...?

Miten pelko lähtee pois?

On sanottava EI! On lakattava pelkäämästä pelottelijoita. Heidän valtansa sinuun loppuu, kun lakkaat pelkäämästä heitä. Pelkäämisen loppuminen voi tapahtua hetkessä asian tiedostamisesta tai se voi viedä vuoden päivät päätöksestäsi. Nouse arkuutta, pelkoa ja manipulaatiota vastaan. Sinä pystyt siihen ja sen jälkeen et päästä enää ketään, etkä koskaan hallitsemaan ja määräilemään elämääsi ja itseäsi.

Pelottelija menettää mahtinsa sinuun ja elämääsi. Hän tekee vielä yrityksiä saada sinut hallintaansa, mutta sinä pystyt torjumaan ne, sillä tiedostat, että pelottelija tulee aina palaamaan vanhaan toimintatapaansa etsimällä vain uusia uhreja elämäänsä. Kerro hänestä kaikille muille ihmisille. Sulje pelottelija elämänpiirisi ulkopuolelle täysin ja kokonaan. Hän on menettänyt sinut ja sinä saat pikkuhiljaa elämäsi, identiteettisi ja voimasi takaisin. Itsetuntosi ja –luottamuksesi palaavat mielikuvituksen ja luovuuden kera. Tiedät jälleen, mikä on oikein ja mikä on väärin. Syntyy mielenrauhaa, joka tuo onnellisuutta ja tyytyväisyyttä elämääsi.

Pelolla hallitsevat eivät lopu koskaan Suomesta tai maailmasta. Joudumme aina olemaan tarkkoja ja huomioimaan uudet pelottelijat keskuudestamme sekä tekemään lopun heidän toimistaan. Mitä nopeammin se tapahtuu, sitä vähemmän kärsimystä.

Jonain päivänä se voit olla sinä, joka auttaa pelkäävän ihmisen pois pelolla hallitsevan eli valtaa törkeästi väärinkäyttävän ihmisen luota ja lähettyviltä.

Hengittää vapaasti kotona ja yhteiskunnassa ...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat