Seuraa 
Viestejä45973

Näin empiirisen tutkimuskeikan jälkeen voin todeta alkoholin mullistavat ominaisuudet, sekä kääntää kallelleen nykyiset harhaluulot. Alkoholi itseasiassa parantaa aisteja, eikä suinkaan turruta niitä.

Tälläkin hetkellä huomaan aivan selvästi maapallon pyörimisliikkeen, mikä ilman alkoholia jää huomaamatta. Myös äänet kuullostavat selvästi voimakkaammilta kuin ennen.

Kaikkein mullistavinta tutkimuksessa on selvinnyt, että alkoholin aisteja parantavat vaikutukset eivät rajoitu vain sitä nauttineeseen yksilöön. Nimittäin emännän hajuaistikin on parantunut, vaikka alkoholia ei ole nauttinutkaan. Väittää ainakin hajuhaitoista, vaikka itse en niitä huomaa. (Vai olisiko tässä muiden aistien korostuessa oma hajuaisti turtunut?)

Mullistavaa tutkimustietoa ja kokemuksia saa jakaa, jos joku muukin suorittaa havaintojeni pohjalta konkreettisia tutkimuksia.

(Huuhaa)Nobelin jakotilaisuudessa nähdään

Kommentit (6)

ratz
Tälläkin hetkellä huomaan aivan selvästi maapallon pyörimisliikkeen, mikä ilman alkoholia jää huomaamatta. Myös äänet kuullostavat selvästi voimakkaammilta kuin ennen.Kyse ei ole siitä, että aistejasi olisi kalja kohentanut, vaan yksinkertaisesti synapsien tiedonvälityksen heikentyminen korvissasi.

ratz
Kaikkein mullistavinta tutkimuksessa on selvinnyt, että alkoholin aisteja parantavat vaikutukset eivät rajoitu vain sitä nauttineeseen yksilöön. Nimittäin emännän hajuaistikin on parantunut, vaikka alkoholia ei ole nauttinutkaan. Väittää ainakin hajuhaitoista, vaikka itse en niitä huomaa. (Vai olisiko tässä muiden aistien korostuessa oma hajuaisti turtunut?)Viina haisee hengityksessä vähintään yhtäkauan kuin sen palaminen pois verestä kestää. Viina ei siis paranna vaimosi hajuaistia, vaan ainoastaan saa sinut puolustelemaan holtitonta alkoholinkäyttöäsi.

ratz
(Huuhaa)Nobelin jakotilaisuudessa nähdäänEpäilenpä vahvasti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat