Seuraa 
Viestejä45973

Video sisältää materiaalia, jonka omistaa UMG. Video ei ole käytettävissä maassasi.

Jotain ratsiaa yritän kuunnella,ennen biisit on toiminu. Omistaako "umg" jatkossa kaikki hyvät biisit ja juutupesta pystyy lataa ainoastaa jotain paskaa? jotain muitaki umg-tilttauksia tuli eilen, mitä vittua?
Mikä vitun umg,hannutanskasen hihhulihomoliiga?

Kommentit (3)

Euphemos
Seuraa 
Viestejä793

Juuri tuon pelleilyn takia waretus lisääntyy, kun ei voi ikinä olla varma, mikä sisältö pysyy netissä jatkuvasti saatavilla ja mikä ei. Spotifystakin on ruvennut katoamaan alati suureneva joukko kappaleita, jopa kokonaisia levytyksiä (myös niiden täyttä hintaa maksavien asiakkaiden saatavilta, ei siis koske pelkästään Free- tai Unlimited -tilin omistajia) -> ihmiset palaavat takaisin ei-niin-laillisten vaihtoehtojen pariin.

Nervus rerum

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Mielestäni tulisi olla jokin tietty aika, sanotaan vaikka 5 v, jonka kuluttua taidetuotteen vapaa levitys ei olisi laitonta mikäli tuote ei ole niin täydellinen kuin maksullinen versio. Esim. elokuvan suhteen kuvan yläkulmassa voisi olla jokin hässäkän kuva tai ekstroja puuttuisi tms. Biisistä en osaa sanoa että mikä siitä tekisi epätäydellinen, noh vaikkapa niin että kokonaista levyä ei saisi imutella kerralla vaan vain yksittäisiä biisejä.

Aika usein yksittäinen biisi voi toimia mainoksena ja yllykkeenä hommata koko levy.

Mutta mitenkäs niitä levyjä hommailet kun ne on niin saatanan kalliita Suomessa... Ulkomailta kun tilaa niin kotelo on useimmiten tuhannen pirstana. Cd-kotelot ovat kovaa muovia joka särkyy helposti, dvd-kotelot pysyvät paremmin ehjinä.

Kyllähän se sellaista haista sinä v...ttu -reaktiota aiheuttaa kun joku minkä on jo useamman kerran nähnyt ja kuullut jostakin, kun ikivanha balladi kenties on, katoaa yhtäkkiä Youtubesta ja tilalla on jotain jäkätystä siitä tästä ja tuosta. Pistää niin vihaksi ettei sitten vahingossakaan halua hankkia kyseisen biisin sisältävää levyä. Ja ainahan se ei edes onnistu, sillä vanhimpia levyjä ei edes välttämättä saa mistään. Jos niitä kirppareista ostelee niin meneekö siitä muka rojaltit jonnekin häh?

Siinä sitä on oikein helmi hinnoittelussa:

http://www.play.com/Music/CD/4-/2858929 ... fer=search

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat