Seuraa 
Viestejä45973

Voi, kulttuurin ja tiedon painolastia!
Weltschmerz-päissäni jotkut uutiset saavat epätoivon valtaan.....

http://yle.fi/uutiset/viihde/2010/12/co ... 15047.html

Voisinpa joskus vain juosta kiimaisena eläimenä metsien pusikoissa.
...tai onhan meillä Juhannus.

Muokkaa liitteenä olevaa tekstiä uutiseksi jonka haluaisit lukea lehdestä. Täytä pisteviivat haluamillasi sanoilla ja suluissa olevan voi korvata tai muokata haluamakseen.


[img]Liitä-haluamasi-kuva[/img]

(Helsingin Senaatintorilla) järjestetään ensi perjantaina mielenosoitus, joka vaatii ----- esitettäväksi (Suomeen). Tempauksesta ilmoitetaan ---- -nimisessä Facebook-ryhmässä.

Tapahtuman järjestää (adjektiivi) (titteli)(nimi). Hänen mukaansa mielenosoituksen on tarkoitus näyttää--- ja ---, että (Suom)i on "---". Tapahtumaan osallistuvia kehotetaankin pukeutumaan esimerkiksi --- tai ----.

--- ovat vaatineet sinnikkäästi ---- (Suomeen). Kymmenettuhannet ovat liittyneet Facebook-faniryhmään, jossa vaaditaan ---- (Suomessa).

Myös --- itse on vedonnut ---n, jotta nämä ottaisivat "---- ohjelmistoonsa.

Kommentit (2)

Heitän itse ensimmäisen kiven...

Helsingin Senaatintorilla järjestetään ensi perjantaina mielenosoitus, joka vaatii useita länsimaisia johtajia sotaoikeuteen. Tempauksesta ilmoitetaan Nilkit kiikkiin -nimisessä Facebook-ryhmässä.

Tapahtuman järjestää anonyymi henkensä puolesta pelkäävä "Timppa". Hänen mukaansa mielenosoituksen on tarkoitus näyttää maailmalle , että Suomessa kannatetaan demokratiaa ja sananvapautta. Tapahtumaan osallistuvia kehotetaankin pukeutumaan esimerkiksi Guantamon vanki-asuun tai amerikkalaissotilaaksi.

Länsimaiden kaksinaismoralismista suuttuneet ovat vaatineet sinnikkäästi avoimuutta. Kymmenettuhannet ovat liittyneet Facebook-faniryhmään, jossa vaaditaan oikeudenmukaisuutta maailmaan.

Myös Martti Ahtisaari on vedonnut useaan valtion johatajaan, jotta nämä ottaisivat avoimuuden ja läpinäkyvyyden hallitusten legitimisyyden ehdoiksi.

Helsingin Kiinan lähetystöllä järjestetään ensi sunnuntaina mielenosoitus, joka vaatii sananvapautta Kiinaan. Tempauksesta ilmoitetaan 'Demokratiaa kauppasuhteista riippumatta' -nimisessä Facebook-ryhmässä.

Tapahtuman järjestää Libyalais-Egyptiläis-Tunisialainen yhdistys. Heidän mukaansa mielenosoituksen on tarkoitus näyttää Länsimaille ja Kiinalle, että Demokratian täytyy lisääntyä kapitalistisen eliitin voiton maksimoinnista riippumatta. Tapahtumaan osallistuvia kehotetaankin pukeutumaan esimerkiksi uiguuri-paimentolaisiksi tai tiibetiläismunkeiksi.

Sadattuhannet ovat liittyneet Facebook-faniryhmään, jossa vaaditaan YK:n tavoitteeksi demokraattisia maailmankansalais-oikeuksia.

Myös Paavo Lipponen on vedonnut Kiinan hallitukseen jotta nämä käyttäisivät enemmän 'so what'-asennetta pakkokeinojen sijaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat