Seuraa 
Viestejä45973

Valtion velkojen hoitokulut ovat arvioitu reiluun kahteen miljardiin Euroon tänä vuonna, ensi vuonna jopa vähemmän, voisimme pikaisesti kasvattaa velkamme yli sadan miljardin euron, eikä tässäkään tilanteessa velanhoitokulut olisi kuin n. 3 miljardia vuodessa.
Näissä valtion velka asioissa tavallinen kansalainen ajattelee, että valtion tulisi maksaa velat jossain vaiheessa pois, mutta tämä tieto olisi hyvä oikaista.
Lisävelan otolla korvataan vanhavelka ja saadaan tällä tavalla halvempi korko näihin lainoihin. Suomella ei ole velkaantumisen suhteen vielä mitään hätää, mitä ilmeisemmin kannattaisi elvyttää taloutta tässä tilanteessa ja kun talouden roihu uudelleen syttyy, sitä kautta BKT kasvaa niin suureksi, ettei velan suhteellinen osuus enää kummittele kenenkään mielessä.
Kipuraja Suomen velanhoito kuluille on jossain 5-6 miljardin välissä vuodessa.
En löytänyt näiden ongelma valtioiden tietoja velanhoitokuluista /vuosi
tätä olisi hyvä verrata Suomeen / asukas

Kommentit (4)

Ja sitten koronnousu tulee pyytämättä ja yllätyksenä hallitukselle, aivan kuin se tulee kaikille suomalaisille asuntovelkamiljonääreillekin.

Velkaa ei kannata ottaa ja entinenkin kannattaa maksaa pois. Vain siten on mahdollista elää huolehtimatta velasta ja sen koroista. Säästyy aikaakin, kun ei tarvitse ihmetellä velan hoitoa. Velkaa ei tarvitse hoitaa, kun ei ole velkaakaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dredex
Velkaa ei kannata ottaa ja entinenkin kannattaa maksaa pois. Vain siten on mahdollista elää huolehtimatta velasta ja sen koroista. Säästyy aikaakin, kun ei tarvitse ihmetellä velan hoitoa. Velkaa ei tarvitse hoitaa, kun ei ole velkaakaan.Kerropa tuo asunnonostajille. Velka on järkevää,jos sillä saa hankittua jotain mielekästä sekä samanaikaisesti säilyttää velanmaksukykynsä.

Ylisuurilla velanlyhennyksillä kurjistetaan oman maan taloutta leikkaamalla kulutuskysyntää. KÄytännössä tämä tarkoittaa yleensä ja poikkeuksetta vähätuloisimpien sorsimista.

Dredex
Velkaa ei kannata ottaa ja entinenkin kannattaa maksaa pois. Vain siten on mahdollista elää huolehtimatta velasta ja sen koroista. Säästyy aikaakin, kun ei tarvitse ihmetellä velan hoitoa. Velkaa ei tarvitse hoitaa, kun ei ole velkaakaan.No jos haluaa ajaa Suomen totaalisuohon, niin noinhan se parhaiten sujuu.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat