Seuraa 
Viestejä8971

Hesarissa oli muutama päivä sitten taloussivuilla muutaman asiantuntijan laatima hypoteettinen skenaario siitä,mitä tapahtuu,jos euro kaatuu. Tapahtumat oli sijoitettu niinkin lähelle kuin ensi kevääseen. Kun Espanjakin kaatuu EU:n syliin, suuret maat saavat tarpeekseen, Saksa on jo kerran uhannut palata saksan markkaan ja se on euron menoa. Mitä tapahtuu,jos euro kaatuu,menettävätkö eurosäästöni arvonsa,ovat pelkkiä numeroita tililläni ja kädessä olevat setelit jätepaperia? Vai vaihdetaanko ne johonkin kurssiin taas Wanhoihin Hyviin Suomen Markkoihin? Mihin kurssiin? Luultavasti siinä tulee maailman kolmanneksi suurin kusetus (Ilmastonmuutos = I, EU = II ) ja taas kansa maksaa päättäjiensä mokan. Euroopan yhteisöönhän mentiin meillä ilman kansanäänestystä 1995, koska pelättiin,että kansa olisi sen hylännyt,kuten kävi Ruotsissa,jossa aito demokratia toimi. Ruotsilla menee nyt paljon paremmin. Poliitikot haistoivat taivaspaikan ja tulevat tappelemaan siitä viimeiseen veroeuroomme saakka,heiltä et saa rehellistä tietoa,ennenkuin kaikki kaatuu ! Jenkkituttavani sanoivat jo heti EU:n suunnitteluvaihessa,että ei tule kestämään !

Taidan vaihtaa euroni hyvissä ajoin taaloiksi ja laittaa tyynyn alle (koska pankithan kaatuvat). !

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

1) osta kultaa jos uskot kaiken kaatuvan ympäriltä

2) tässä meni nyt melkein kaikki väärin:

Hannu Tanskanen
Euroopan yhteisöönhän mentiin meillä ilman kansanäänestystä 1998, koska pelättiin,että kansa olisi sen hylännyt,kuten kävi Ruotsissa,jossa aito demokratia toimi.
Dresden
Seuraa 
Viestejä1191

Euro kaatuu ja maailmanloppu tulee. Veikkaisin, että jopa tässä järjestyksessä.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Miksi taala kaatuisi ?

Kulta on kysymysmerkki, paras sijoittaa maahan. Juutalaisten kultainen ohje kuuluu: 1/3 maahan, 1/3 kultaan ja jalokiviin ja 1/3 käteistä nopeisiin kauppoihin ! Jalokiviala on kuitenkin asiantuntijasellaista,ei voi suositella kenelle vain ! Minua kerran (1974) kosiskeltiin jalokivikauppiaaksi (Ceylonilla valmistajatehdas), mutta nuorena en ymmärtänyt ja kävelin onneni ohi . Tarjottiin myös pilkkahinnalla vanhaa Rolls Roycea,enkä ymmärtänyt sitäkään, prkls !

Olen hyvin vakuuttunut itse pirun monistautuneen maan kamaralle, vieläpä Jumalan neuvoa hyväksi käyttäen, se on soluttautunut parhaimmaksi ystäväksemme. Kyllä, arvasittekin jo varmaan. KultainenNOUTAJA!!!!!!!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat