Seuraa 
Viestejä8971

Uploaded with ImageShack.us

http://www.youtube.com/watch?v=6f2mR2ve ... re=related

Floridalainen Dagger GT, 480 km/h , 0 - 100 km/h 1,5 s (no,ihan tarkasti 0 - 60 mph eli 0 - 96 km/h), moottorina 2 500 hp:n tuplaturbo ! Tankki tyhjenee 6 minuutissa ( 15 l/min), lyhyet asemavälit ! Valo tulee taas jenkeistä, bye-bye eurokiikut, Bugatit, Lambot ja Ferrarit !

Sivut

Kommentit (92)

Kuka nyt noin halvalla(450 000 taalaa) jenkkilotjalla kehtaisi ajaa. Eihän tuohon hintaan saa edes kunnon mersua. Toki kiinalaisella lainarahalla pyörivässä jenkkilässä ihmisillä on tuskin edes tuohon varaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Neutroni
Seuraa 
Viestejä31287
Hannu Tanskanen

Floridalainen Dagger GT, 480 km/h , 0 - 100 km/h 1,5 s (no,ihan tarkasti 0 - 60 mph eli 0 - 96 km/h), moottorina 2 500 hp:n tuplaturbo !Taitaa viedä nollasta sataan jotain aivan muuta laillisilla renkailla suomalaisella asfaltilla. Ja olla pyöränripustukset paskana matkalla kohti pöpelikköä jo kun puolet huipuista on lasissa.

Valo tulee taas jenkeistä, bye-bye eurokiikut, Bugatit, Lambot ja Ferrarit !Ei ainakaan järjen valo, 2500 hp on kyllä niin skitso lukema että oksat pois. Mutta varmaan hauska lelu rikkaalle nörtille, jolla on jo kaikkea. Luulen kyllä että muut kuin nörtit ottavat edelleen sen Ferrarin, koska toria kiertelevän Ferrarin omistaja valitsee hantin puolen matkustajansa ennen Daggerin omistajaa, vaikka Ferrari olisi teknisesti kuinka paska tahansa (mitä makaroonirauta epäilemättä on).

Paul M
Seuraa 
Viestejä8643

Eikös Helsingin lumikatastrofikuvissa ollut tuollainen rättikattoisena niin ettei näkynyt kuin hiukan kulmaa.

Hiirimeluexpertti. Majoneesitehtailija. Luonnontieteet: Maailman suurin uskonto. Avatar on halkaistu tykin kuula

http://tekniikanmaailma.fi/uutiset/dagg ... nattomaksi

"Ensi vuonna Dagger GT:tä valmistetaan viisi kappaletta, joista kolme on jo myyty. Vuoden 2012 tuotannoksi kaavaillaan kymmentä kappaletta."

Mitenkäs tuo sarjavalmisteisuus määritellään? Veyroneita valmistuu satoja vuodessa.. kyllähän yksittäiskappaleita jotka kulkevat huomattavasti kovempaa kuin tuo 480km/h on valmistettu iät ajat?

En kyllä tiennyt ennen että Bugatti on kommunistien valmistama

Jussi

En kyllä tiennyt ennen että Bugatti on kommunistien valmistamaLuulisi myös Ferrarin kelpaavan palstan homokommukkafoobikolle. Onhan Italia "kokolihaa syövän heteromiehen" johtama. Toki Silvio on myös Putinin kaveri, joten miehen täytyy olla piilokomukka?

Äemänkäki
Seuraa 
Viestejä1161

Jahas, mielenkiintoinen värkki. Odotellaan kunnollisia koeajoraportteja ja nippelitietoo. Ihmettelen vaan, että missä on markkinat tämmösille autoille kun legendaarisempiakin merkkejä on kaatunut aikojen saatossa. Ehkäpä joku nuita lähi-idässä sen muutaman ostaa mutta siihenpä se jää. Yleensähän tämmöset värkit tehdään härkäsesti tappiollisina imagoa kohottamaan. Ferrari tais olla ainut superautojen valmistaja joka on onnistunut pyörittämään bisneksiään voitollisena. Jostain tämmöstä luin. Saas nährä minkalainen mediakupla tämä auto on. 5 vuotta ja historiankirjoissa? Myynti lehtijuttujen mukaan alkaa ensi vuoden puolella. Silti autosta ei löydy edes valokuvaa (ei mitään mainospromo fotoshoppeja). Juu, ohan tässä aikaa melkein kuukausi. Tekevät nuita varmaan yhtä raivolla kun minä mun katsastus remontteja. Kyllähän protoja voi tehdä mutta että tuotantoon. Minkähän vaihelootan ne meinas tuohon ärvästä? Saa olla kohtuu kestävä, jos vääntöjä on 2710Nm... Nooh, odotellaan nippelitietoa kaarasta, eiköhän joku lehtitalo sen kohta koe-ajoon saa. Ite veikkaan että jos koskaan mitään valmistetaan niin se jää tuohon viiteen autoon.

Auton tehtävänä ennätysten rikkominen. Harmi kun ei muista mikä superkaara löi uudet pohjat nurburingille tässä ihan äskettäin. Lehtijutussa sivuttiin tuota sarjatuotantomäärääkin, jotta voidaan kutsua sarjavalmisteiseksi. Samoin oli rakennettu ennätysten rikkomiseen (joillain on sitä millä mällätä). Jotain naurettavaa se oli. Luku 25 pyörii päässä, mutta on kyllä aivan hatusta heitetty.

OT: Jaa hannu ei enään saa juutuubasta viiruksia. Onnee! /OT

Äemänkäki
Ferrari tais olla ainut superautojen valmistaja joka on onnistunut pyörittämään bisneksiään voitollisena. Jostain tämmöstä luin.Jokunen vuosi sitten Porche oli maailman parhaiten tuottava autonvalmistaja, eiköhän tuo voittoa tee edelleenkin. Valmistaahan se noiden perusperhemallien lisäksi superautojakin.

Mä niin nautin kun Hannu trollaa näitä auto "urheilu" -moottori tyyppejä. Kiitos ja lisää tätä. Huumori on parhaimmillaan kun kun vastaajat ei ymmärrä...

Vierailija
Neutroni
Luulen kyllä että muut kuin nörtit ottavat edelleen sen Ferrarin, koska toria kiertelevän Ferrarin omistaja valitsee hantin puolen matkustajansa ennen Daggerin omistajaa, vaikka Ferrari olisi teknisesti kuinka paska tahansa (mitä makaroonirauta epäilemättä on).Ferraria ei valita. Ferrari valitsee sinut.

Koenigsegg taas myy sulle auton ja kun ajat sillä ojaan heti ekassa mutkassa, se antaa uuden ja opettaa vielä ajamaan.

Hieno masinahan tuo Dagger on ja tehoja jo varttimailillekin "sopivasti",mut eurooppalaisten super autojen puolustukseksi on kyllä sanottava että niitä tehdään aikuisten oikeesti sarjassa,Saleen on jenkkien sellanen,Hannu voi tuon merkin tietääkkin?
Koenigseg on teknisesti hieno...
Toivotaan että The Stig pääsee vetämään Top Gearissa Daggerilla tyypit....

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat