Seuraa 
Viestejä3164

ainakin minun lähettyvilläni!
Olen näet sitten viime viikon sunnuntain todennut, että minulta on hävinnyt jäljettömiin kuluvan vuoden kalenterikirja ja ne suorat kapeat sileäsamettihousut, jotka ostin vuosi sitten Pelastusarmeijan kirpparilta. Kateissa pysyy USB-muistitikkuni, josta viimeisin havaintoni on parin viikon takaa.

Asuntoni tavaravuoria penkoen en ole saanut aistituntumaa mainittuihin tavaroihini. Onneksi sentään on kadonneen maailman syövereistä eteeni uusaineellistunut talvikenkäpari tai pari, jotka kuvittelin kesäsäilöneeni liian perusteellisesti.

Aikanaan hävinnyt materia voi siis ennallistua ... mutta edellä kuvaamaani tuoretta hävikkiä ajatellen en voi kuin ajatella: on se häviämättömyys-laki kumoutunut!

Kommentit (2)

taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Totuus on, että ne on vain jemmassa jossain missä et voi kuvitellakaan niiden olevan tai mistä et keksi niitä etsiä. Tai jäänyt jonnekin kaverin luo, töihin, kouluun, pudonneet jonnekin tai ajautuneet roskiin roskien mukana.

くそっ!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat