Seuraa 
Viestejä8971

Eräs ihmiskuntaa suurimmin edistäneitä ja yhdistäneitä keksintöjä on amerikkalainen pikaruokakulttuuri,jonka vetovoima on suunnaton kaikkialla sivistyneessä maailmassa. Kun Moskovassa avattiin ensimmäinen McDonalds, jono oli kilometrejä pitkä, sama ilmiö toistui Kiinassa. Ilahduin viime vuonna Pekingissä ja Shanghaissa käydessäni, kun Shanghain Budongin lentokentän kakkoshallissa heti oli peräti kaksi ( 2 ) Kentucky Fried Chicken (KFC) -ravintolaa ja kun MAGLEV junalla ajoi 7 minuutisssa 20 sekunnissa (431 km/h ) 30 km keskustan pääteasemalle, mikä tervehtikään junasta astuvia ensimmäisenä, iso McDonalds, tuntui kuin olisi kotiin tullut !

Sivut

Kommentit (260)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olbe
Seuraa 
Viestejä1447

Jenkkiläisistä (pika?)ruokaketjuista diggaan eniten TGI Fridaysista, jossa ei ole pakko syödä pelkästään ravintoköyhää ja hiilaripitoista scheissea (vaikka sekin on mahdollista). Kokolihapihvin kylkiäisiksi voi valita salaatin ja vihanneksia. Saisi tulla ko. lafka Suomeenkin.

Mäkkiä, KFC:tä, Burger Kingiä, Wendysiä, Jack-in-the-boxia, Teco Belliä yms. mitänäitänyton -ketjuja boikotoin tasan niin kauan kuin ruoka koostuu pääosin vain ja ainoastaan halvoista, ravintoköyhistä, teollisista jalosteista.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

"Ravintoköyhää" ... ?

Tähän asti on väitetty tasan päinvastaista, lihottavaa, mistäs nyt tuulee?

On tietenkin näitä pikkusormi pystyssä ruokaa niuhottavia anorektikkoja,joille ei mikään kelpaa, "orgaanista" ja luomua" sen olla pitää !

Tietenkin jos jenkeissä haluaa syödä kalliilla (en nyt puhu varsinaisista laaturavintoloista vaikkapa Santa Monicassa), voi mennä esimerkiksi Benihana Tokyo´n, ruoanvalmistus on samalla ohjelmanumero. Mutta maksaakin mäkin vitosen sijaan sata taalaa .

Hannu Tanskanen
"Ravintoköyhää" ... ?

Tähän asti on väitetty tasan päinvastaista, lihottavaa, mistäs nyt tuulee?
Sä et voi olla tosissasi eli taidat nyt ihan periaatteesta vaan trollata?

Carloz
Hannu Tanskanen
"Ravintoköyhää" ... ?

Tähän asti on väitetty tasan päinvastaista, lihottavaa, mistäs nyt tuulee?
Sä et voi olla tosissasi eli taidat nyt ihan periaatteesta vaan trollata?Kyllä kuule taitaa olla aivan tosissaan. Äänestin bännit Tanskaselle

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Carloz
Hannu Tanskanen
"Ravintoköyhää" ... ?

Tähän asti on väitetty tasan päinvastaista, lihottavaa, mistäs nyt tuulee?
Sä et voi olla tosissasi eli taidat nyt ihan periaatteesta vaan trollata?Tuo ei ollut oikea vastaus kysymykseen ?

Naudanlihapihvi vehäsämpylän välissä, salaattia,tomaattia, kastiketta, mitä puuttuu?

Lääkärinä Helsinkiläisessä sairaalassa työskentelevä tuttuni nauraa, että vaativimpia asiakkaita ruoan suhteen ovat katuojasta nostetut spurguakat, joille ei kelpaa mikään, mistä kaikki muut potilaat ovat tyytyväisiä !

Juu, kyllähän niissä energiaa on, mutta vähän muita ravinteita. Ei sillä Arizonassa joskus muinoin tarjottavalla "saat litran aterian kanssa ja ota toki muki täyteen kun lähdet-" limppariperiaatteella juuri lihakset kasva, vatsa kylläkin. No, asiaan, kyllä pikaruoka hyvää on, mutta vähän pitää katsoa tosiaan että mitä noissa syö jotta saa rahalle vastinetta. Ranskalaiset jätän yleenstä väliin ja limppariksi riittää aivan hyvin mäkkärin pienin, 0,25kö se nyt on, siihen sitten purilaisia muutama maun mukaan niin saa suunnilleen täysipainosemmaksi eväät. Itseasiassa Rollseissa, joita vielä jokunen on, on ollut saatavilla kohtalaisen kokoisia neljän pihvin hampurilaisia, joissa arvelisin olevan suht terveellisessä suhteessa hiilarit, protskut ja rasvat. Vissyvesi vielä kylkeen, taikka kebabsalaatti niin on muuten aika paljon paremman makuistakin kun ranskalaiset ja kokis. Ei sillä, Mengele-setä ei varsinaisesti karppaa, mutta kyllä se elimistö moittii jos tuonne koneeseen liikaa sokeria taikka muita hiilareita kaataa.

Pikaruokalat ovat sinänsä siis ihan jees, etenkin tosiaan hampurilaiset, mutta olisi mukavaa jos etenkin muksujen annoksissa olisi oletusarvoina joku muu kuin "muonankuvaustikut" (elikkäs ranskalaiset) ja sokeripommi, esim. justiin salaattia ja maitoa - niitäkin kun on jotka käyvät pikaruokaloissa useammin kuin tekevät ruokaa itse.

Hannu Tanskanen
"Äänestin bännit Tanskaselle" (android)

Enpä olisi millään arvannut !

(Kukas sua sitten valistaisi dieselin haitoista )
Sinulla ei ole siihen asiaan tarpeeksi pätevyyttä, valitan.

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Phony,tuo todistaa vain,kuinka tehokasta k-omukoiden pelottelupropaganda on täällä !

En minäkään tällaiseen kommunismin ulkomuseoon lähtisi firmaani tuomaan,miksi ketjut kaikkialla muualla ovat menestyneet hyvin? Henkilökohtaisesti suren sitä, ettei KFC tullut, muutama vuosi sitten Rautakirja kertoi ostaneensa oikeudet ja etsi paikkoja ravintoloille, sitten ei kuulunut mitään ... ?

Hooterskin olisi poikaa, mut ei kai kiinnosta täällä homojen ihmemaassa ?

Onhan ne pikaruoat aika ravintoköyhää:

Pelkästään sokeria ja hiilihydraattia. Tästä syystä suosinkin kebabpaikkoja, joista saa halutessaan kebablautasen salaatilla. Kebabliha salaatilla on jo aika terveellistä.

Muutoin näen pikaruokailun aika turhana, kun kotona saa syötyä halvemmin ja terveellisemmin.

Pikaruoka on kätevää matkustaessa, jos aika ei riitä hitaampaan ravintolaan. Kebab salaatilla on ihan parhaita. Joskaan se ei ole jenkkien keksimää vaan Saksan turkkilaisten.

Tuppu L 2.0
Seuraa 
Viestejä3156

Hauskinta on tosiaan, että pikaruoka on hyvin lähellä laitosruoan koostumusta. Usaltaisin jopa melkein väittää, että mäkkärin ruoasta saa enemmän proteiinia ja vitamiineja kuin kouluruokalan tai sairaalan velleistä. Nykyään kun tuntuu olevan sellainen käsitys ravitsemuspuolella, että mitä ravintoköyhempää ruoka on, niin sitä tervellisempää.

Vähän kuten Mengele ja muut jo sanoikin, niin kebabbi salaatilla ja maidolla on mitä terveellisintä ruokaa, vaikka joku sitä roskaruoaksi väittääkin.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat