Seuraa 
Viestejä45973

Ajattelin, että tähän voisi koota auto- tai muita moottoriajoneuvoaiheisia mokia ja kokemuksia. Voisi olla hauskaa luettavaa, riippuen mitä täällä kehdataan paljastaa

Tuli mieleen kun joskus kortin saatuani ajoin metsätiellä umpikujaan, eikä kääntöpaikkaa missään. Tie oli niin pitkä ettei huvittanut peruuttaakaan, joten otin vauhtia ja yritin 180 asteen käännöstä. Pysyin tiellä ja auto kääntyi mutta väärään paikkaan kasvanut puu vie etuvilkun lasin ja teki puskuriin jäljet. Puskuri painui varmaan 5 cm sisään mutta palautui muotoonsa tällin jälkeen, onneksi. Selvisin 15 € osilla.

Toisella kertaa annoin naispuoleisen kortittoman ajaa autoa tyhjällä yksityisellä kentäntapaisella. Oli talvi ja lunta mukavasti. Sinne oli selvästi aurattu tyhjä iso alue mutta tämä neiti kohautti tietenkin sinne lumihankeen niin syvälle, ettei ilman työntöapua selvitty. Suutuin mutta en varsinaisesti ollut vihainen. Omapa oli syy kun annoin ajaa..

Kommentit (12)

Olempahan saanut auton metsätiellä poikittain kaiteiden väliin siten että etu ja takapuolelle jäi molempiin n. sentin verran tilaa. Lähti hanskasta kärry vajaa 100m ennen kaiteita ja lukui poikittain kaiteiden väliin. Autoon ei tullu naarmuakaan ennen kuin piti alkaa saada se pois siitä kaiteiden välistä. Peräpää oli yksinkertaisesti nostettava kaiteen yli jotta auto mahtui kääntymään. Auto oli Datsun 100A, eli ei se persuksen nostaminen mikään ylimahdoton juttu ollut, joskin yksin olisi jäänyt tekemättä..

Tulipa vielä mieleen kun kaveri pikkupoikana testasi minun mopoani ja esitti kuinka lähelle talon seinää uskaltaa ajaa täysiä, ennen kun jarruttaa. Oli käynnistinpolkimen palautusjousi kai sökö, ja kampi meni jarrupolkimen alle. Pienen jarrutuksen sai aikaan ja löi lopulta jalat maahan mutta törmäsi kuitenkin seinään hyvää vauhtia ja luiskahti penkiltä suoraan tankkia päin Mopon etuosa taittui ja kaveri jonkun aikaa pyöriskeli maassa helmiään pidellen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Denzil Dexter
Seuraa 
Viestejä6665

Joskus 10-vuotiaina otettiin kaverin faijan auto ja lähdettiin sillä kylille naisiin. Nuoruuden innolla poljettu masiina heitti höyrypilven jo muutaman kilometrin jälkeen, jolloin jäimme vilkkaalle pikitielle konepelti pystyssä. Ikävä sellaisten metrin mittaisten poikien selitellä naama punoittaen, että "isä lähti hakemaan vettä kaupungista ja me vain odotellaan tässä"..

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Ensimmäisen kerran eläissäni kun ajoin velipojan äärimmäisen hienoa peltoautoa (joka oli takapenkkien verran lyhennetty VW kupla ilman koria!) ajoin autotallimme seinään niin että mäjähti. Probleemi oli siinä, että tiesin teoriassa, miten autoa ajetaan. Olin ehkä n. 8-vuotias.

Kerran jäin syöksysämpylällä l. saab 96:lla nolosti jumiin, kun paikallisen ostarin parkkipaikalla en vaivautunut peruuttamaan: ylitin reteesti vastakkaisia parkkipaikkoja erottavan kivetyn korokkeen. Koroke sattui olemaan juuri pyörävälin mittainen, ja auto lompsahti siihen jumiin - olin tehnyt niin joskus aikaisemminkin, mutta en tullut ajatelleeksi, ettei temppua kannata kokeilla talvella, pyörien pito ei riittänyt liikuttamaan autoa mihinkään suuntaan. Kyllä meinaan hävetti, oli siinä vähän askartelemista että pääsi jatkamaan matkaa.

Kerran jäin hämmentävällä tavalla pulaan, kun opiskeluaikana jaoin lehtiä landella wanhalla mitsubishillä. Suurin osa jakopiirin lehdistä oli jaettavissa suoraan auton ikkunasta, mutta joissain kohdissa piti nousta nipun kanssa autosta. Eräässä tällaisessa kohdassa löin auton oven kiinni sillä seurauksella, että kaikki auton ovet menivät lukkoon. Normaalisti tämä ei olisi ollut mikään ongelma, mutta oli talvi ja pakkasta oli osapuilleen 30 astetta, joten tavoistani poiketen suljin ikkunan joka postilaatikon jälkeen. Tyrmistys oli melkoinen, seisoinhan keskellä yötä, keskellä ei-mitään kovassa pakkasessa lukitun auton hyristessä vieressä viattoman näköisenä. Ei auttanut muu kuin pysäyttää harvakseltaan ohi ajavia autoja sitä mukaa kun niitä tuli. Strategiani oli yksinkertainen: pysäytin vanhan japsin näköisiä autoja ja pyysin lainaamaan hetkeksi auton virta-avainta. Mitsun kuskin oven lukko oli senverran sohlo, että muutaman pysäytetyn auton jälkeen löytyi riittävän samannäköinen avain, ja sain oven auki - vieläpä niin nopeasti, että autossa istunut, hölmistyneen näköinen flikka tuskin edes tajusi, mistä oli kysymys. Kiitos lainasta ja hyvää matkaa!

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971

Tuttu blondi soitti hinausauton tien päälle, kun autosta kuului outoa ääntä. Hinausauton miehillä oli naurussa pitelemistä, ääni tuli renkaista kun blondi ajoi hammastetun reunaviivan päällä !

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
Hannu Tanskanen
Tuttu blondi soitti hinausauton tien päälle, kun autosta kuului outoa ääntä. Hinausauton miehillä oli naurussa pitelemistä, ääni tuli renkaista kun blondi ajoi hammastetun reunaviivan päällä !

Wanha.

Hämmentää.

Näin isommilla pakkasilla ei kannata pestä autoa, jos ei saa jonnekin kuivumaan. Eräs puolituttu kävi kovall pakkasella pesulla, eikä seuraavana aamuna meinannut ovet aueta. Jatko on vähän hämärän peitossa mutta muistelisin, että sai takaluukun auki, josta joutui ryömimään kuskinpenkille. Ovet aukes kun oli motti tuutannut lämmintä auton sisälle tarpeeksi kauan.

Oma ovi on myös jäätynyt kiinni (ilman pesua) niin, että jouduin menemään apukuskin paikalta sisään. Huomasin tämän tietty hirveässä kiireessä erääseen tapaamiseen. Ovi ei auennut vielä perilläkään edes sisäpuolelta ja jouduin suoriutumaan päinvastaisesti autosta ulos

Socrates
Seuraa 
Viestejä8971
Vatkain
Hannu Tanskanen
Tuttu blondi soitti hinausauton tien päälle, kun autosta kuului outoa ääntä. Hinausauton miehillä oli naurussa pitelemistä, ääni tuli renkaista kun blondi ajoi hammastetun reunaviivan päällä !

Wanha.Älä huoli,niin minäkin !

vihertaapero
Seuraa 
Viestejä6081

Kuulin taannoin tapauksen jossa eräs älykkääksi itseään tituleeraava kuvitteli että jos autoon otetaan kyytiin heliumilla täytetty ilmapallo, ei sen liikkeisiin vaikuta matkustamon atmosfäärin paineenvaihtelut.

Konsta: ...joten jäähdytysvesi on varmasti erittäin korkeaktiivista.
Brainwashed: En tosiaankaan pidä itseäni minään asiantuntijana...

Unohdin kansiukkona oman puoleni(moottori) magneettojen jalan kiinnityspultin auki sormi kireyteen,jotain 250ft kohdalla yhtä lukuunottamatta kaikki veivit pihalle,yks mäntäkin katos radanvarteen...että meillä oli hauskaa...

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat