Seuraa 
Viestejä45973

'Benedictus (Benediktus) Nursialainen (480–543) oli läntisen luostarilaitoksen isä. Benedictus syntyi vuonna 480 ja hylkäsi jo nuorena yhteiskunnan tarjoaman elämän. Hän alkoi elää askeesissa maakuopassa, jonne hänelle tuotiin ruokaa. Saatuaan himokkaan ajatuksen Benedictus hyppäsi alasti piikkipensaaseen..' (Wikipedia)

Roomalainen luostarisääntö #1: Jos kaapista hypää ulos himo, hyppää alasti piikkipensaaseen.

'Tultuaan vihdoin pois kuopasta hän vetäytyi eräiden muiden erakkojen kanssa järjestäytymättömään yhteisöön lähelle Subiacoa, jossa hän saavutti kuuluisuutta pyhyydellään. Hän perusti vuonna 529 Rooman ja Napolin välille Monte Cassinon luostarin, josta tuli länsimaisen luostarilaitoksen esikuva. ' (Wikipedia)

Pakanallisessa Suomalaisessa kulttuurissa miehet tunsivat kuopan ja pensaan, siis ne mitkä ovat vastakkaisella sukupuolella, ja jotka ovat olleet tunnettuja siitä saakka kun jumala loi ihmiset. Onhan se varmaan ollut konna näky, kun himokkaat munkit pomppivat maakuopista alastomina piikkipensaaseen.

Kommentit (2)

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
Matti E Simonaho
Onhan se varmaan ollut konna näky, kun himokkaat munkit pomppivat maakuopista alastomina piikkipensaaseen.Niinpä. Kaikkea ne uskonnot ja jumalat ihmisillä teettääkin!

Heksu
Matti E Simonaho
Onhan se varmaan ollut konna näky, kun himokkaat munkit pomppivat maakuopista alastomina piikkipensaaseen.Niinpä. Kaikkea ne uskonnot ja jumalat ihmisillä teettääkin!
' Fennit ovat ihmeen villejä, viheliäisen köyhiä. Ei heillä ole aseita, ei hevosia, ei asuntoja. Ravintona ovat kasvit, vaatteina nahat, makuusijana maa. Ainoa varallisuus on nuolissa, joita he raudan puutteessa terästävät luilla. Metsästys elättää yhtäläisesti sekä miehiä, että naisia. Nämä näet seuraavat miehiä kaikkialle ja pyytävät osan saaliista. Lapsillakaan ei ole muuta suojaa villieläimiltä ja rajuilmoilta kuin jonkinlainen oksista punottu katos. Sinne palaavat nuoret, se on vanhojen turvapaikka. Mutta tämä on heistä onnellisempaa elämää kuin pelloilla huokaileminen, vaivalloinen talojen rakentaminen sekä milloin toiveikas, milloin pelokas huolenpito omasta ja vieraasta omaisuudesta. Rauhassa jumalilta ja rauhassa ihmisiltä he ovat saavuttaneet sen vaikeimman päämäärän, ettei heidän tarvitse edes mitään toivoa.

Lähde: Tacitus: Germania. Käännös Tuomo Pekkanen, Yliopistopaino 1988 '

Ja "pyhät" roomalaiset elivät maakuopissa, ja pomppivat maakuopista nakuina piikkipensaisiin kun himo yllätti.

Suomalaisilla oli lapsia, mutta piikkipensaaseen hyppääminen saattaa johtaa siihen, että sukukalleudet vahingoittuvat - siis myös ne mitkä ovat siellä alapäässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat