Seuraa 
Viestejä45973

Ilmeisesti miehen kannattaa hankkia naisystävä, mutta ei kannata koskaan rakastua. Kannattaa siis yrittää opettaa naista rakastamaan ja kun hän oppii, niin potkasta nainen mahdollisimman pian ulos suhteesta, koska nainen ei kärsi parisuhteiden kariutumisessa samassa määrin kuin mies.

Kysely: Naiset ovat valmiimpia pettämään!

Joka viides nainen on varma, että aloittaisi suhteen toiseen mieheen ihastuessaan. Miehistä taas vain yhdeksän prosenttia on valmis pettämään kumppaniaan.

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2010123112937993_lz.shtml

Sivut

Kommentit (97)

Shriek kirjoitti:

Kysely: Naiset ovat valmiimpia pettämään!
Näkisin itse mieluusti tuon tilastodatan sellaisenaan, kuin roskalehden referoimana - jotenkin luottamus ko. mediaa kohtaan ei ole sieltä suurimmasta päästä. Asiasta hieman poiketen, on useaan otteeseen todistettu, etteivät vastaavien äänestyksien antamat kuvaukset vastanneiden seksuaalimoraalista anna kovinkaan "mairittelevaa" kuvaa. En kuitenkaan epäile, etteikö tämä jakauma voisi kuvastaa populaation vastaavaa. Implisiittisesti minulla on kuitenkin sellainen kokemus, että pettävien naisten moraali on enemmän sidoksissa välittömiin tuntemuksiin kuin näitä sääteleviin periaatteisiin - toisin sanoen kyseessä on vahvasti jalkoväliohjasteinen elukkamoraali.

Kannattaa siis yrittää opettaa naista rakastamaan...
Se on kuin opettaisi sikaa soittamaan pianoa - tietystikin sillä erotuksella, ettei kyseinen sorkkaeläin ilmeisestikään ala syyttää opettajaansa narsismista ja sitä kautta pyri mitätöimään aiheellista kritiikkiä. Nainen ei opi rakastamaan, naista pitää palvoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

JakomäenNeruda kirjoitti:

Uutisen voi lukea myös siten, että miehet ovat kovempia ja määrätietoisempia valehtelijoita.
Ai, että vaihtaisit tilastodatan numerot mieluisiksi? Ei tulkinta sitä tarkoita.

^ En ymmärtänyt, mitä tarkoitit. Todella menestyksekäs pettäjähän ei myönnä mitään koskaan, ei edes unissaan tai jossain kyselyssä, koska haluaa säilyttää uskollisuus-illuusion luoman edun. Koska miehet ovat parempia pelureita ja riskinottajia, ajattelin, että valehtelu voisi selittää tulosta.

Todellisuudessa en usko, että sukupuolten välillä olisi suuria eroja. Paitsi ehkä Briteissä.

^ Ei, vaan etsin selittäviä piilomuuttujia. Minulla on nimittäin vaikeuksia uskoa, että tulos pätisi ainakaan Suomessa, jossa naiset jättävät miehen useammin pettämisen takia, kuin miehet naisen, mikäli monien keskustelupalstojen vuodatuksiin on uskominen; niissä valtava enemmistö petetyistä on naisia, joten joko miehet eivät joudu petetyiksi, eivät välitä siitä, tai eivät kirjoita siitä netissä, mikä tuskin pitää paikkaansa, koska muista asioista miehet avautuvat anonyymisti aivan samalla lailla kuin naisetkin.

JakomäenNeruda kirjoitti:

...niissä valtava enemmistö petetyistä on naisia, joten joko miehet eivät joudu petetyiksi, eivät välitä siitä, tai eivät kirjoita siitä netissä...
Paitsi, että ko. kyselyn otanta oli 3000 ja tämän mainitsemasi uskomuksen...vähän.

[quote="Shriek" Miehistä taas vain yhdeksän prosenttia on valmis pettämään kumppaniaan.[/quote]


Just just. Mitenköhän tämäkin on tilastoitu, kun ihan empiiristen havantojen perusteella 100% tuntemistani miehistä ei vain ole valmiiita pettämään, mutta ovat sitä myös tehneet?

Disclaimer: Otoksen koko ei tosin ole kuin noin kolmisenkymmentä.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
ZiPA

Just just. Mitenköhän tämäkin on tilastoitu, kun ihan empiiristen havantojen perusteella 100% tuntemistani miehistä ei vain ole valmiiita pettämään, mutta ovat sitä myös tehneet?

Disclaimer: Otoksen koko ei tosin ole kuin noin kolmisenkymmentä.
Otoksesi taitaa olla biasoitunut, ts. liikut väärissä piireissä.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kyllä nainen keskimäärin osaa lukea miestä paremmin kuin mies naista. Siis nainen näkee valheen läpi. Toiset naiset ovat sinisilmäisempiä. Myös miehiä on reiluja ja kusipäitä. Veikkaisin jopa samassa määrin, mutta jos nainen tai mies on ruma, niin ei edes pettämisen halu riitä toteuttamaan ja pelko suhteen kariutumisesta ja yksin jäämisestä pelottaa. Tasapainoinen rakkautta saanut aikuinen osaa sitä myös antaa, eikä petä rakastaan. Pintaliitäjät tuskin niin lämpimästä perheestä ovat tulleetkaan.

abskissa
Seuraa 
Viestejä3654
Shriek
Kannattaa siis yrittää opettaa naista rakastamaan ja kun hän oppii, niin potkasta nainen mahdollisimman pian ulos suhteesta, koska nainen ei kärsi parisuhteiden kariutumisessa samassa määrin kuin mies.

Siis että miten?

tomijj
Miehistä suurin osa pettää

Noinkohan on?

We're all mad here.

Sakarias
Näkisin itse mieluusti tuon tilastodatan sellaisenaan, kuin roskalehden referoimana - jotenkin luottamus ko. mediaa kohtaan ei ole sieltä suurimmasta päästä. Asiasta hieman poiketen, on useaan otteeseen todistettu, etteivät vastaavien äänestyksien antamat kuvaukset vastanneiden seksuaalimoraalista anna kovinkaan "mairittelevaa" kuvaa. En kuitenkaan epäile, etteikö tämä jakauma voisi kuvastaa populaation vastaavaa. Implisiittisesti minulla on kuitenkin sellainen kokemus, että pettävien naisten moraali on enemmän sidoksissa välittömiin tuntemuksiin kuin näitä sääteleviin periaatteisiin - toisin sanoen kyseessä on vahvasti jalkoväliohjasteinen elukkamoraali.Britannian naiset, tsk tsk.

ZiPA
Just just. Mitenköhän tämäkin on tilastoitu, kun ihan empiiristen havantojen perusteella 100% tuntemistani miehistä ei vain ole valmiiita pettämään, mutta ovat sitä myös tehneet?Briteissä on paljon bi-seksuaaleja naisia. Toisaalta siellä on mielestäni myös maailman rumimmat naiset, joten lievittääkö pettäminen kenties olemisen tuskaa, kun rumuuden voi jakaa jonkun toisen kanssa?

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Pettämisestä kärähtämiseen lienevät miehet alttiimpia jo siitäkin syystä, että tolloimmat haluavat kehuskella sitten sen seksuaalisen alueen aikaansaannoksillaan ei pelkästään lähiympäristön ihmisille vaan kauemmaksikin. Naisille taas opetetaan tavalla tai toisella jo naperosta asti yleensä, ettei passaa lennellä kukasta kukkaan tai ainakin, jos sen tekee, niin parempi vaieta koko hommasta. Noitten yleisten haastattelujen suhteen sitten saattaa useampikin henkilö yrittää antaa antaa paremman kuvan itsestään kuin todellisuudessa on ja käytännössä sitten miekkoset kärähtävät naisia useammin pelkästään sen pullisteluhalunsa takia ja naiset puolestaan tinkaavat viimeiseen asti, etteivät ole osallisia tekoihin, vaikka todellisuudessa olisivatkin olleet asialla.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat