Seuraa 
Viestejä45973

Mustanaamiota lukeneet tietänevät että mustanaamion koira Devil ei ole oikeasti koira vaan vuoristosusi. Mustanaamion noustessa lentokoneeseen on lentoemäntä saattanut tokaista mustanaamiolle että "Koiria ei saa tuoda lentokoneeseen" johon mustanaamio on vastannut että "Tämä ei ole koira vaan vuoristosusi" ja hämmentynyt lentoemäntä on päästänyt mustanaamion ja Devilin koneeseen.
Sattui sitten kerran konnajahdista palatessa että lentoemäntä sanoi lentokoneen ovella taas että "Koiria ei saa tuoda lentokoneeseen" johon Devil vastasi kuono virneessä että "Ei se ole koira. Se on mustanaamio". Ja hämmästynyt lentoemäntä päästi molemmat koneeseen. Koneessa mustanaamio jurotti puhumattomana koko matkan. Kun päästiin pääkalloluolalle niin mustanaamio haki kartun jolla roimi pitkin Devilin selkää ja huusi naama punaisena, sikäli kun naamaa sukelluspuvun reiästä näkyi, että "Etköhän opi kuka on koira ja kuka mustanaamio."

Seuraavan yönä Devil kuitenkin puri kostoksi mustanaamion sukeluspuvun reikäiseksi kuin tahkojuusto.

Kommentit (12)

Tuosta episodista on tiettävästi peräisin seuraavat viidakon sananlaskut :

"On vain yksi mustanaamio"

"Mustanaamiolle ei vittuilla, ei edes vuoristosudet."

"Mustanaamiolla on lyhyempi pinna kuin lasten polkupyörässä"

"Reikäinen kuin mustanaamion sukelluspuku sanoi Guran kalaverkkoa paikatessaan"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Taivaantallaaja
JiiPeeKoo

Vaan missä maanosassa Mustanaamion olotila onkaan. Haamuhan on ikuinen. Muistaaksekseni Borneossa tms. Tiikereitä ei ole Afrikassa.


Bangalassa ja Mawitaanissa enimmäkseen.
Edit: puhuit siis maanosasta. Se on vaikeampi kysymys, koska Mustiksen parhaat kaverit ovat kuitenkin neekereitä. Vai saako niin sanoa?

Salaperäinen tuo Mustanaamia. Wikissähän on kaikki faktaa, joten
...
Bengali on Lee Falkin Mustanaamio-sarjakuvan kuvitteellinen brittien vallasta itsenäistynyt valtio Afrikassa Bengalinlahden edustalla. Lahti sijaitsee todellisuudessa Intian rannikolla, ja Bengali olikin alun perin sijoitettuna Aasiaan. Sen pitkäaikaisena presidenttinä on toiminut Lamanda Luaga. Valtion pääkaupunki on moderni suurkaupunki Morristown, nykyiseltä nimeltään Mawitaan. Muita tärkeitä kaupunkeja ovat Sanloi ja Bengalitown. Naapurimaat ovat demokraattinen Fari Lana (myös Ivory Lana), diktatuurinen Tarashima ja rotusortoa harjoittava Rhodia. Bengali kuuluu YK:hon...
Lähde: http://fi.wikipedia.org/wiki/Bengali_(f ... nen_valtio)

Mustanaamiolla on kait joku VIP status, kun voi matkustaa lentokoneessa suden ja aseitten kanssa. Oli mun lapsuuden lempparihahmoja Hottentottejakin jossa siellä kuvituksessa on, niin paljon tiikereitä ja norsuja. Vai sekoitanko nyt Tartzaniin? Nämä vapaat ketjut ovat kyllä joskus hauskoja

^ Eikunniin, Bengalissa. Vai onko tuossa jokin kieliero, en tiedä. Olen jo vuosia seurannut valtavan aaveen seikkailuja englanniksi. Bengalintiikereitä on kai jossain, lienevätkö juuri Bengalissa sitten?

Taivaantallaaja
^ Eikunniin, Bengalissa. Vai onko tuossa jokin kieliero, en tiedä. Olen jo vuosia seurannut valtavan aaveen seikkailuja englanniksi. Bengalintiikereitä on kai jossain, lienevätkö juuri Bengalissa sitten?
..
Vaan ehtiihän Mustanaamio kaikialle maailmaan taistelemaan pahuutta vastaan. Muistaakseni myös Kalliovuorten eräällä tötteröllä oli joku tukikohta hänellä. Vai mikä aavikko siellä päin kuitenkin oli, ja edelleen on olemassa. Olisko Colorado, jossa myös Tex Willer ratsasteli poikansa kanssa. Sitten mukana usein joku vanhempi, en muista nimeä.

Oikeastaan tekisi mieli avata, tai jatkaa tässä ketjussa keskustelua siitä, mikä merkitys lapsille on sarjakuvahahmoilla. Mielikuvittelua, ja tavallaan sisäistämistä tietyistä elämän arvoista. Ainakin minulle pentuna niillä oli merkitystä. Tosin miehet ovat ikuisia poikia. Tytöillä vaan nämä nuket

JiiPeeKoo
[/quote]Vaan ehtiihän Mustanaamio kaikialle maailmaan taistelemaan pahuutta vastaan. Muistaakseni myös Kalliovuorten eräällä tötteröllä oli joku tukikohta hänellä. Vai mikä aavikko siellä päin kuitenkin oli, ja edelleen on olemassa.Niin, tuo onkin aikka merkillenen paikka. Sehän oli paikka keskellä autiomaata jossa oli radiolähetin ja hissi. Mitä mustis siis oikein duunaili paikassa jossa ei ole kavereina kuin pari korppikotkaa? Illat kuluu varmaan pasianssia pelatessa ja chattailemällä radiolähettimeen? Voi siinä jonkinlainen mökkihöperyys iskeä pitemmän päälle. Sitä voi tietysti aamulla ajaa hissillä alakertaan ulos aamukuselle mutta aika tylsää taitaa olla. Millaista muuten mahtaa olla kusella käynti noiden trikoiden kanssa?

Lyde
JiiPeeKoo
Vaan ehtiihän Mustanaamio kaikialle maailmaan taistelemaan pahuutta vastaan. Muistaakseni myös Kalliovuorten eräällä tötteröllä oli joku tukikohta hänellä. Vai mikä aavikko siellä päin kuitenkin oli, ja edelleen on olemassa.Niin, tuo onkin aikka merkillenen paikka. Sehän oli paikka keskellä autiomaata jossa oli radiolähetin ja hissi. Mitä mustis siis oikein duunaili paikassa jossa ei ole kavereina kuin pari korppikotkaa? Illat kuluu varmaan pasianssia pelatessa ja chattailemällä radiolähettimeen? Voi siinä jonkinlainen mökkihöperyys iskeä pitemmän päälle. Sitä voi tietysti aamulla ajaa hissillä alakertaan ulos aamukuselle mutta aika tylsää taitaa olla. Millaista muuten mahtaa olla kusella käynti noiden trikoiden kanssa?

Eikai sille mikään kusihätä edes voi tullakaan, kun se ei koskaan juo mitään. En minä ainakaan ole nähnyt, paitsi Fingerporissa, jossa se käy oikeissa töissä.

Muistoja 70-luvulta.
Olin silloin töissä Ruotsissa, joku mustiksen piirtäjä oli silloin ruotsalainen.
Erääseen juttuun piirtäjä oli pannut Devilin vastaamaan Mustiksen retoriseen
kysymykseen. Toimitusvastaava oli karsinut kyseisen stripin.

Kostoksi oli piirtäjä sijoittanut seuraavaan sopivaan tilanteeseen Tukholman
Kuninkaanlinnan sinne Morristowniin, jossa Mustis hiippaili. Sitä esimies ei tunnistanut.
Sen kuvan minäkin olen nähnyt. Harmi, ettei tullut otettua muistoksi. Aikoinaan
reissatessani pyrin ostamaan jokaisesta käymästäni maasta Mustis-lehden.

Nyt ei Mustis lentele enää sinivalkoisin siivin, kun se lehti lopetettiin Suomessa.
No, eipä ole tullut kymmeniin vuosiin sitä luettua, paitsi silloin kun vierailen
poikani luona. Hän jatkoi Mustis-keräily-huumoriamme.

Teräsmies on keksitty sankari, mutta Mustis on elänyt jo 400 vuotta.

Major_Breakthrough
Seuraa 
Viestejä16138

Vierailija kirjoitti:
Tuosta episodista on tiettävästi peräisin seuraavat viidakon sananlaskut :

"Reikäinen kuin mustanaamion sukelluspuku sanoi Guran kalaverkkoa paikatessaan"

Repesin tässä kohtaa.

Our ignorance is not so vast as our failure to use what we know !
- M. King Hubbert

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat