Seuraa 
Viestejä45973

Salaliittoteoriat ovat hauskoja, ei niin nuukaa sattuvatko ne olemaan totta. Niiden valtava suosio osoittaa, että jotakin kumman viettelevää niissä on.

Lisätään tänne vielä yksi. En tiedä onko palstalla aikaisemmin jo aiheesta puhuttu, joten pyydän anteeksi, jos tyrkytän tänne jo kaluttua luuta. Korostan lisäksi, ettei minulla ole minkäälaisia todisteita väitteideni tueksi, tämä kaikki on siis vain älyllistä voimistelua.

Yle järjesti 2004 BBC:n formaatilla kisan Kaikkien aikojen suurin Suomalainen.
Äänestyksessä finaaliin pääsi kymmenen parasta. Matti Nykänen oli yhdestoista. Väitän nyt salaliittoteorioiden hengessä, että Mattia ei uskallettu päästää kärkikymmenikköön, koska pelättiin että hän voittaa. Kansa olisi äänestänyt hänet voittajaksi, sen verran protestihenkeä ja Matti-faneja maastamme löytyy. Olisinpa voinut jopa itsekkin piruuttani Mattia äänestää. Olisi varmasti herättänyt kansainvälistä huomiota, että jonkun valtion kaikkien aikojen suurimmaksi henkilöksi olisi valittu mies, joka samaan on istumassa tuomiota puukotuksesta. Olisi siinä Suomi-brändiä kiillotettu.

Niinpä näinä salaliittoteorioiden aikana uskonkin, että Ylen porukka pisti kaikessa hiljaisuudessa Matin ääniä roskiin. Jollakin tasolla ja jollakin porukalla päätettiin, ei päästetä Nykäs Mattia finaaliin.
Sanottakoon nyt vielä kerran, että minkäänlaisia todisteita minulla ei salaliittoteoriani tueksi löydy.
Mutta jossitteluna. Olisiko tuo ollut täysin mahdoton tapausten kulku.

Kommentit (6)

Ateisti Kakkonen
Seuraa 
Viestejä1918

http://www.magneettimedia.com/?p=4315


Näkökulma paljastussivusto Wikileaksin taustoihin: Wikileaks on Yhdysvaltain hallituksen kulissiMinulle on vähän epäselvää että mitä uskoa. Äkkiseltään vaikuttaa että kyseinen sivusto on jonkin verran kallellaan Huu-Haahan.

Mutta täysin turha ei tuo sivusto ole. Asiallisen kirjoitustyylinsä asiosta heräsi 1. kertaa kysymys mikä internet oikeastaan on? Kellä on väkevimmät mahdollisuudet kontrolloida internetiä? En ihan täysin ymmärrä mikä on internetpalvelin mutta eikö Wikileaksin tehokkuus perustu juuri siihen että sen tiedonjakokeskukset on siroteltu ympäri maailmaa moneen paikkaan ja siihen että salaiset tiedostot on koodattu jaettavaksi kelle tahansa vähän valveutuneemmalle interneti käyttäjälle. Pahimman tapahtuessa laukaistaisiin "ydinpommi" eli koodiavain jaettaisiin kaikille tiedostopaketin ladanneille ja maailma hukkuisi kiusallisiin paljastuksiin.

Tekosyy internet-kontrolliin?

Eräs kuvio, joka nouseen esiin kaiken Wikileaks-vuotojen pintakuohun alta, on että koko skandaali palvelee presindentti Obaman ja Bushin hallinnon pitkäaikaisia pyrkimyksiä internetin kontrollointiin. Jo nyt Yhdysvaltain hallitus on sulkenut Wikileaks-internetpalvelime,n vaikka mitään voimassa olevaa lakia ei ole rikottu.

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
fyyrikko

Mutta jossitteluna. Olisiko tuo ollut täysin mahdoton tapausten kulku.Täysin mahdollista. Kansanäänestyksissä on juuri se vika, että kansa äänestää mitä sattuu. Vähän niin kuin tälläkin palstalla porukka tykkää pelleillä.

syytinki
Seuraa 
Viestejä9413
fyyrikko
--snip--
Olisiko tuo ollut täysin mahdoton tapausten kulku.

Ei on melkein todennäköistä.

Saattaa olla jopa selitys miksi Jungner pisti kukan pörröönsä ja siirtyi sossujen rakkaussihteeriksi. Ei kestänyt nuppi syyllisyyden taakkaa.

Dresden
Seuraa 
Viestejä1191
pkinnune
Natsit KuustaTäysin totta tämä. Pahimmat natsit pakenivat Toisen Maailmansodan jälkeen kuuhun. Paitsi tietysti Hitler, joka ei jaksanut hypätä tarpeeksi korkealle.

Die Lust zur Zerstörung ist eine schaffende Lust. - Jules Elysard

fyyrikko

Niinpä näinä salaliittoteorioiden aikana uskonkin, että Ylen porukka pisti kaikessa hiljaisuudessa Matin ääniä roskiin. Jollakin tasolla ja jollakin porukalla päätettiin, ei päästetä Nykäs Mattia finaaliin.Olen joissain tämänkaltaisissa ollut mukana suunnittelussa ja voin kertoa, että kun äänestystulokseen ei liity rahapalkintoa yms. niin ne eivät vaivaudu edes laskemaan ääniä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat