Seuraa 
Viestejä45973

No niin. Tätä onkin pelätty, ja nyt Kiina ostaa Ranskan joukkovelkakirjoja. USA on jo täysin kiinalaisen rahoituksen varassa. Pikkaisen ounastelen, että Venäjä reagoi kohta tähän. Eurooppa, ja EMU on todella heikko, ja Viron liittyminen emuun, heikentää yhteisöä melkoisen pahasti.

Olisiko Súomen oman valuutan turvaamistoimet sitten jo tärkeitä? Euro kaatuu. Ei ole mitään mahdolisuutta jatkaa enää.

Kommentit (11)

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Dredex
Resurssipohjainen talous on ratkaisu tähänkin ongelmaan. Kun raha ei ole käytössä, niin ei voi ostaa.Niin, sitten Kiina vain ottaa resurssimme haltuunsa.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kosh
Niin, sitten Kiina vain ottaa resurssimme haltuunsa.Miten niin?

Ja resurssipohjainen talous on maailmanlaajuinen ideologia. Eli kaikki maailman kansalaiset ovat loppujen lopuksi samassa veneessä.

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Dredex
Kosh
Niin, sitten Kiina vain ottaa resurssimme haltuunsa.Miten niin?Siten nin, että jos ei voi ostaa niin sitten ottaa. Lue maailmanhistoriaa.

Dredex

Ja resurssipohjainen talous on maailmanlaajuinen ideologia.Sinun ja parin höyrypäisen kaverisi utopia ei ole maailmanlaajuista nähnytkään.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Maailman valottajien mentaliteetti on ollut iät ajat. Niin on ammoisista ajoista mm. Persia.
Jotenkin vaan arvelen, että Kiina ja Intia ottaa nokkapokkaa jotenkin ainakin kauppapolittisisesti. Enemmän minä tuota Intiaa tarkkailen, kuin Kiinaa. Kiina on hekumuisaan. Intia uinuva jättiläinen. Viisasti siellä hiljaista politiikkaa tehdään. On USA:n suojeluksesa.

Varotaas vaan, jos Aasian maat ryhtyvät samaan kuin typerä EU

Kosh
Siten nin, että jos ei voi ostaa niin sitten ottaa. Lue maailmanhistoriaa.Ei vaikuta asiaan. Rahan poistaminen ei tarkoita kaiken muunkin poistamista. Päinvastoin.

Sitäpaitsi Kiinahan on nimenomaan ottanut länsimaita kiinni aika paljon myös sen takia, kun länsimaat tuotattavat kaikkea kiinalaisilla. Ja samasta syystä Kiinalla on nyt varaa ostaa muu maailma. Sen sijaan, että resurssipohjainen talous olisi huono, niin se olisi pitänyt ottaa käyttöön alun alkaenkin. Kapitalismi nimenomaan on tässä pelissä häviöllä - itselleen. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä, koska katso kohta 2, olemme samassa veneessä.

Kosh
Sinun ja parin höyrypäisen kaverisi utopia ei ole maailmanlaajuista nähnytkään.Väärin. Tätä asiaa on käsitelty Zeitgeistissa, ja Zeitgeist-liike on ottanut jo melko lailla tuulta alleen. Lisäksi vaikka kaikki eivät ole siihen vielä liittyneet, niin kyse on silti maailmanlaajuisesta ideologiasta. Pikemminkin on niin päin, että köyhiä maailmassa riittää, ja he todennäköisesti ovat jopa kiinnostuneempia resurssipohjaisesta taloudesta kuin jotkut rikkaat, joilla on kaikkea.

Tosin tämä ideologia ei sulje pois rikkaita, jotka haluavat avata silmänsä maailman menolle. Joka tapauksessa tulevaisuudessa resurssit käyvät vähiin, joten ihmisiä (myös rikkaita) alkaa kiinnostamaan resurssien hallinta entistä enemmän. Zeitgeist-liikkeessä otetaan huomioon myös sellaisia ajatuksia kuten yhteisöllisyys, parempi elämänlaatu yms., mitkä sopivat paremman elämän perässä kulkevan väen ajatuksiin. Eli vähemmän krääsää, enemmän laatua.

Ns. länsimaat ovat laiskoja, ja se asenne tulee korreloitumaan siten, että mm. Venäjä ja Aasian maat tulevat maailman "herroiksi" niin taloudessa kuin myös älyllisesti koulutuksen kautta.

Ettekö te perkeleet tajua. Intia koulttaa erittäin määrätietoisesti tutkijoita eri aloille. Ydinvoimaankin. Kirjoitin Intiasta jo vuosia sitten. Tarkkailkaa. Tulee Kiinan rinalle ihan lähi-aikoina, ja siitten... Populaatiomäärä alkaa olla jo Kiinan luokkaa. Eli n. 1,3 miljardia.
Kukapa tietää edes sitä, kuinka paljon Intia on ostanut eri maitten joukkovelkakirjoja. heh. Tutkailkaas Kreikaa. Intia nimittäin taitaa omistaa jo Kreikan valtion. Ei EU olis olis ollut muuten niin suopea rahoituksessaan. Tais Olli Rehn:kin saada jotain.... Jätän kirjoitamatta.

Oletteko te kaikki niin hölmöjä, että teitä saa kusta silmään, ja ette edes huomaa sitä.

Älkää jääkö tuleen makaamaan. Ei tässä Tanskasen Hannun USA ole mitään. Ei siis mitään mahdollisuuksia pullamössö -USA porukalla.

Sory vaan. Tämä on sitä jatkoa, kun hermostuin nimimerkkki hX0:lle. Ei siiis kenelläkään tarkoita mitään pahaa.

Pacanus Rusticanus
Seuraa 
Viestejä7845

Keltainen vaara oli tapetilla takavuosina. Kommunistit sitäkin vissiin Moskovan tuella silloin toitotti kun Suomi oli käytännössä osa Neuvostoliittoa. Joko ne taas on tulossa? Keltaisen vaaraan jälkeen oli Japanin talousinvaasio kauhunamme täällä.

- Ubi bene, ibi patria -

Kosh
Seuraa 
Viestejä21228
Dredex
Kosh
Siten nin, että jos ei voi ostaa niin sitten ottaa. Lue maailmanhistoriaa.Ei vaikuta asiaan. Rahan poistaminen ei tarkoita kaiken muunkin poistamista. Päinvastoin.Käsienheiluttelua tai jotain sisällötöntä jargonia. Ei muuta asiaa tosiaankaan.

Dredex
ZeitgeistissaEi oikeastaan kiinnosta. Vaikka elättelisitkin suuruudenhulluja ajatuksia, niin ei se todellisuutta kohtaa. Pseudouskonnollista hömppää ilman mitään konkretiaa ja realismia.

Se oli kivaa niin kauan kuin sitä kesti.

Kosh
Käsienheiluttelua tai jotain sisällötöntä jargonia. Ei muuta asiaa tosiaankaan.Väärin. Nimenomaan raha on hyödytöntä verrattuna hyödykkeisiin.

Kosh
Ei oikeastaan kiinnosta. Vaikka elättelisitkin suuruudenhulluja ajatuksia, niin ei se todellisuutta kohtaa. Pseudouskonnollista hömppää ilman mitään konkretiaa ja realismia.Myös uskonnot ovat kohdanneet todellisuuden, kristittyjä, muslimeita ja muita yhteensä miljardeja. Miksei siis myös yhteisöllinen liike, joka ei perustu uskontoon vaan yhteisöllisyyteen itseensä etenkin aikoina, kun yleinen ilmapiiri on kiristymään päin.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat