Kommentit (7)

Kaikki ihan sokissa ja kukaan ei keksi mitään sanottavaa. Täytyy myöntää että itelläkin on jutut vähän vähissä noiden asioden edessä. Koko juttu vaikuttaa todella sairaalta. Tuli mieleen että onkohan Juarez jonkinlainen snuff filmien Hollywood.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pertinax
Kolmena viime vuotena siellä on kuollut noin 7400 ihmistä käynnissä olevassa Meksikon huumesodassa.Tiedossa on. Juttuhan kuitenkin käsittelle erittäin suurta naisten murhasarjaa, missä uhrit vaikka köyhiä ovatkin eivät millään tavalla kuulu huumesotaan. Uhrien järjestelmällinen kidutus
ja silpomiset eivät viittaa mihinkään huumekeskeiseen. Tässähän ei ole kyse sivullisista uhreista esim. laukausten vaihdon yhteydessä vaan järjestelmällisestä kidutus, raiskaus, silpomismurhista. Uhrit eivät myöskään aina olleet prostituoituja.

Taipumuksiaan toteuttavalle seksuaalimurhaajalle tuollainen paikka on paratiisi; kukaan ei kysele naisten perään ja heidät oletetaan huumesodan uhreiksi. Naisia on varmasti myös kaupan sieluineen ruumineen, ja huumesodan uhrit joutunevat usein kokemaan naisen kohtalon sodassa kaikkine kauhuineen ennen kuolemaansa.

Suomenkielistä infoa:
http://www.kepa.fi/kumppani/arkisto/2007_9/5957
http://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=6941

Aiheesta kertova elokuva (varsin hyvä, vaikka pääosassa onkin suuri tähti):
http://www.leffatykki.com/elokuva/unohdetut-2006

Tuntuu aika uskomattomalta juurikin se että nämä murhat liittyisivät jotenkin huumeisiin. Jos esim tarinat kidutuksista poliisiasemilla väärien toditusten saamiseksi pitää paikkansa on jutulla aika
makaaberi pohjavire. Tämä tuomari videolla joka päättää lykätä oikeudenkäyntiä ilmoittamatta mitään syytä ja kysyttäessä syytä mies ei sano mitään. Taikka erikoisyksikön johtajan silminnähtävä suuttumus kysymyksiä esitettäessä kyllä herättää kieltämättä enemmän kysymyksiä kun antaa vastauksia. Aiheesta muualla..
http://www.reference.com/browse/Female_ ... u%C3%A1rez

http://www.chron.com/disp/story.mpl/world/6964669.html

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat