Seuraa 
Viestejä9177

Niin sehän näyttää tulevan !
Makamistens nyt vastustethin mallin vuoksi, mutta kohta tullee semmonen probakanda, että
koko EU kaatuu jos emme ala maksamhan veroa, ja Islamistit kaappaavat koko euroopan !

Tai vähintäänkin vastaavaa paskaa.

Kuinka moni muistaa millä suomalaiset houkutelthin EU: hun ?

Joo mejänhän piti maka kepupolitinkojen ja kokoomuksen mielestä olla nettosaajia, ja niinhän ne valehtelit sosdemikki.
Kyllä sitä tuohonki asijhan keksithän samankaltaiset valheet, saattapa vain nähhä.
Kohta maksamma kunnallisveroa, valtionveroa, EU veroa sekä Naton jäsenmaksuja.

On siinä taas köyhällä kansanosalla maksamista, rikhathan ei tietenkhän osallistu, nehän vievät rahansa niihin veroparatiiseihin ,,lihomhan.

Sivut

Kommentit (19)

ID10T
Seuraa 
Viestejä3596

Jos EU-vero korvaisi kussakin jäsenmaassa kannettavan sisäisen verotuksen, niin siitähän olisi meille vain hyötyä, sillä Suomen verotus lienee edelleen EU-maiden ankarimpia. Kaikkia EU-kansalaisia tulisi siis kohdella yhdenvertaisesti myös verotuksen osalta joko niin, että kautta koko EU:n vallitsisi tasavero tai sitten niin, että kaikkien jäsenmaiden veroaste olisi muuten samansuuruinen (samat tulorajat progression eri vaiheissa)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun tarkastelee "Euroopan integraatiopolitiikkaa", niin alkaa yhä selvemmin vaikuttaa siltä, että Suomen liittyminen ETY:n liitännäisjäseneksi vuonna 1973 oli selvä virhe. Vaikka silloinen sopimus olikin varsin hyvä, niin Kekkoselta jäi selvästi huomaamatta mihin se tulisi johtamaan jollei maalla olisi voimakastahtoista ja isänmaallista johtajaa. Kekkonenen kuoli, tuli jahkaileva "bernsteiniläinen sosialisti", ylilihava Nato-kiimainen kansakoulunopettaja ja lopulta intternatsionaalia palvova muumimamma. Samalla meni Suomen itsenäisyys ja kansanvalta.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Googeli puhuu asijaa,tämä jahkaileva "bernsteiniläinen sosialisti" oli näistä
kaikkein pahin , salli maan varallisuuven ryöstämisen ja levitteli vain käsijään.

Se se vain se urheilujohtajanaki ollu kepulainen googeliltaki unehtu, en tiijjä oliko syyllinen , vain niin pöljä ettei ymmärtäny missä mennään ?

Nyt sitte ollaan EUssa maksumiehen toolissa, ja ko kerran aukasimma lompsan sitä saapi tuuletella aina.
Yhellä kaverilla on aina kolme lompakkoa matkassa, se saapi näytellä jopa kahta tyhjää, ei ole millä maksaa, se pörsi jossa rahat on se on aina piilossa.

Solis hyvä ohje kaikille valtioinvarainhoitajille, mutta taitaa niillä intressit olle muut kuin
suomen etu ? Ainaki siltä vaikuttaa.

En minä tätä nykyisin Nokialla työskentelevää "kennedyä" unohtanut. Aluksi meinasin lähteä juuri hänen sanomisistaan liikkeelle, mutta sitten ajattelin keskittyä vain presidentteihin. Totesi joskus aikoinaan, että EEC-sopimus riittää ja että Suomen ei EU:hun tarvitse hakea. Takit kääntyilivät ja mieli muuttui. Toisaalta tämän "kännykkä isän" puhdas pyrkirimäisyys on kyllä ollut kaikkien tiedossa, mutta kauniit puheet saivat aikanaan tämänkin totuuden painumaan unholaan.

Mitä väliä sillä on millä nimikkeellä veroja kerätään???
Tärkeämpää on ovatko verot kohtuullisia ja tasapuolisia, niin, että ihmiset
voivat ne "ilomielin suorittaa"
Josain vaiheessa suunniteltiin "verojen seurantajärjestelmää", jossa maksaja olisi tietoinen minne hänen rahansa menisi.
Tällainen systeemi olisi luultavasti poikinut paljon lisäveroja, muuttamatta lopputulosta paremmaksi.
Jos EU alkaa keräämään veroja, muiden verojen säilyessä samoina, en usko eurooppalaisuuden enää sitä kestävän.

installer
Seuraa 
Viestejä9908

Jep,Euroopan liittovaltioon on joillain kova kiima,nyt täytyisi saada ruoriin Urho Kekkosen
kaltainen kettu joka osaisi pelata EUsta hyödyt kotiin ja haistattaa paskat EUn vaatimuksille.

Mutta meillähän on poliitikkoina vain näitä finninaamaisia eturivin mallioppilaita jotka EU
kiimassa antavat mitä vain että saavat olla isojen poikien kanssa samassa pöydässä.

Ei me voida tehdä sitä sun tätä kun ne sopimukset ..Mitä ne meistä ajattelee ulkomailla jne.

Alkolukkoja autoihin ja toimimattomia muovisia paskankeruusäiliöitä maaseudulle ym.

"Kenet jumalat tahtovat tuhota, sen he lyövät ensiksi sokeudella. "

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

installer

Ei me voida tehdä sitä sun tätä kun ne sopimukset ..Mitä ne meistä ajattelee ulkomailla jne.Suomalaisille ja heidän moukkamaiselle typeryydelleeen hännystellä herroja, naurataan
ulkomailla.

Tiijjä sitte miten tuostaki erhon päästäs ?
Mutta EU vero tullee, ja sen myötä liittovaltio, nykyinen vastustus tuota kohtaan on vain silmänlumetta. Mutta kuinka pitkäaikeinen tuo väkisin synnytetty valtioliitto sitten on ?
Veikkaisin , että hyvin lyhytikäinen.

Eu koostuu useista kansoista ja kulttureista , on kokonaan eriasija alkaa " hitsaamaan "
niistä yhteistä liittovaltiota , kuin mitä oli tapaus USA .
Jenkeillähän oli jo hyvin pitkälle yhteinen kieli, joka yhtenäistyi melkoisen pian, ja joka
yleisesti hyväksyttiin yhteiseksi kieleksi.

Monikielinen ja kultuurillinen eurooppa ei ainakaan näillä näkymin , ole helposti yhdistettävissä yhdeksi kansaksi. Joten tuskimpa Eu on edes nykyisellään pysyvä järjestelmä, ja kaikki rahan syytäminen tuohon järjestelmään on mitä suurinta turhuutta.

Mutta kukapase vanahaa Aslakkija uskos ?

Mielestäni juuri nyt tulevissa eduskuntavaaleissa olisi jokaisen isänmaanetua ajattelavan äänestäjän otettava selvää siitä, minkälaisen EU-politiikan kannatajaksi eduskuntaehdokkaat tunnustautuvat. Viimeistään tulevan eduskunnan ratkaistavaksi tulee se, säilyykö Suomi edes jonkinasteisena itsenäisenä kansakuntana.

Eikä kannata myöskään unohtaa 2012 olevia presidentinvaaleja. Tämänhetken "gallup-kuninkaathan", eli Niinistö, Rehn, Soini ja Heinäluoma", ovat kaikki, Sonia lukuunottamatta, liittovaltion innokkaita kannattajia. Osa tietenkin melskaa tästä liittovaltiouskostaan enemmän(Rehn) ja toiset pitelevät kynttilää vakanalla ja pyrkivät vaikenemaan koko asiasta(Niinistö, Heinäluoma).

Soininkaan EU-vastaisuuteen en menisi itse sataprosenttisesti luottamaan. Perussuomalaiset ovat kuitenkin liusuneet EU-vastaisuudestaan kohti mietoa EU-kriittisyyttä. Kaikille luulisi olevan selvää mitä se sitten on. Jopa innokkaimmat federalistit(liittovaltion kannattajan ja Suomen itsenäisyyden vastustajat) ovat kriittisiä, kun vastustavat nykyistä järjestelmää ja kannattavat. Pelkän kritiikin sijasta Soinilta puuttuu kuitenkin selvä vaihtoehto EU:n tilalle.

Suomen kannalta presidentinvaalien tärkein seikka onkin löytää ensimmäiseksi edes uskottava itsenäisyysmielinen ehdokas, ja sellaista ei ainakaan vielä ole edes näkyvissä, ellei sitten Keminmaan Väyrys Patea sellaiseksi halua laskea...

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

googeli

Viimeistään tulevan eduskunnan ratkaistavaksi tulee se, säilyykö Suomi edes jonkinasteisena itsenäisenä kansakuntana.Näinhän se on, mutta Suomankansa on tunnetusti tyhmää kansaa !

Eikä kannata myöskään unohtaa 2012 olevia presidentinvaaleja. Tämänhetken "gallup-kuninkaathan", eli Niinistö, Rehn, Soini ja Heinäluoma", ovat kaikki, Sonia lukuunottamatta, liittovaltion innokkaita kannattajia. Osa tietenkin melskaa tästä liittovaltiouskostaan enemmän(Rehn) ja toiset pitelevät kynttilää vakanalla ja pyrkivät vaikenemaan koko asiasta(Niinistö, Heinäluoma).No resutentiltä on valta otettu pois, ihan selevä " turhake" ja kansalle kallis , tuommosena
edustuksellisena "isäntänä-emäntänä".

Pelkän kritiikin sijasta Soinilta puuttuu kuitenkin selvä vaihtoehto EU:n tilalle.Ehkä heillä on vaihtoehto, EU han on hyvää vauhtia kehittymässä liittovaltioksi, ja son
kehitys johon ei kannata lähteä matkhan, mutta Suomalaisille iskethän semmonen probakanda päälle , että son kurjyys ja köyhyys eessä , ja venäläisten vallotus jos emme ole matkassa EU n liittovaltiossa. Ja mitä pirua se sitte lieneeki , suomi on nykysin kaikissa suhteissaan EU hun päin , kuin teuraaksi vietävä lammas. Ja aina ensimmäisenä vapaaehtoisen , oli kysymys mistä tahansa.

Kyllähän meitä petettiin katkerasti EUn hommassa, luvattiin että suomi saapi EUlta enempi kuin sinne maksaa, nyt tuoki on mennyt siihen malhin , että Suomi on niitä pahimpia EUn rahottajia.
Minusta olis korkein aika nyt viimeistään panna syytteeseen valtiopetoksesta , nuo luppailijat, tai ainaki hyvin epärehellisestö toiminnasta. Ainakhan yksikään nuista ei pitäisi istua eduskunnassa, eikä olla missään valtion virassa, mutta mitä vielä, kukaan ei nuita valehtelijoita aseta vastuuseen ja syytteeseen teoistaan ?

Tämmönen lammasmainen paskakansa, senku kuvitteletta olevanna hyväosasia
kapitalisteja ja äänestäkkää kokoomusta, sillä ne asiat korjaantuu, saahan nurin koko kapitalistinen paska.

Väyrynen kyllä sopis presitentiksi,son siihen homhan tarpheksi kiero.

Vaikka totuus on , että suomesta tuskin löytyy yhtään rehellistä poliitikkoa, ja tuskin muualtakaan.

Ja kysymys kuuluuki, mistä poliitikot ovat saaneet pätevyytensä hoitaa valtion asioita ?

Rokkia rämpyttämälläkö , vai missikisoista, tangokunikaallis-kisoistako, seiväshypystäkö,
vaiko kenties suomalaisesta kansallisurheilusta keihään heitosta ?

On täysin selvää , että poliitikko ei ole missään suhteessa paras maan asioitten hoitaja, ja jos nuita vielä keräthän 200 yhthen niphun,,, niin varmasti homma mennee "läskiksi."

On se kumma, että asioita ei voijja hoitaa virkamiesjohtosesti, ja vuosittain kansanäänestys
kukka lentäs pellolle asiainhoijosta.
Tuolla systeemillähän poliittiset puolueen kuihtuis pois , turhina laitoksina eihän ne tee mitään tuottavaa työtä. Päinvastoin ovat maan kansantaloudelle kauhea rasita ja taakka.

Ei muuta kuin virkamiehet hallitukseen ja eduskuntaan, ja jokavuosi äänestys joka poistais heikoimmin pärjäävät ja sutkit sakista,jopa linhan jos tarve vaatis.
Alkas hommat rullaamhan vähän paremmin , ainaki luulis niin.

Kansalailta jäis pois "turhakkeille" menevät jäsenmaksut, ja suomen valtion butjetti tervehtys puoluetukien verran, mikä nyt nykysin ei ole mitätön summa.

Koko EU-jäsenyys on kyllä varmasti koko 1900-luvun suurimpia huijauksia Suomessa. Surullisinta koko asiassa taitaa edelleen olla se, että koko homma tehtiin perustuslain vastaisesti. Maastrichtin sopimuksen hyväksymisessähän oli viimekädessä kysymys hallitusvallan käyttöoikeuden siirtämisestä eduskunnalta eri toimielimille Brysseliin.

Tämä päätös olisi pitänyt tehdä normaalissa perustuslain säätämisjärjestyksessä, eli siis joko eduskunta hyväksyy homman 2/3 enemmistöllä ja seuraavissa vaaleissa valittu eduskunta tekee saman päätöksen vähintään yhtäsuurella enemmistöllä. Toinen vaihtoehto olisi tietenkin ollut kiireellinen säätämisjärjestys, eli ensin 5/6 enemmistö ja sen jälkeen 2/3 enemmistö samassa eduskunnassa.

Lakia ei kuitenkaan kyseisessä puliveivauksessa noudatettu, mutta tämähän on tullut EU:n osalta tutuksi myös nykyajan tapahtumista. Vakaussopimuksia ei tarvitse noudattaa, valtiot saavat tukea toisiaan vaikka se on kiellettyä ja niin edelleen.

kohveeman
Seuraa 
Viestejä1628
googeli
Koko EU-jäsenyys on kyllä varmasti koko 1900-luvun suurimpia huijauksia Suomessa. ----snip----
Lakia ei kuitenkaan kyseisessä puliveivauksessa noudatettu, mutta tämähän on tullut EU:n osalta tutuksi myös nykyajan tapahtumista. Vakaussopimuksia ei tarvitse noudattaa, valtiot saavat tukea toisiaan vaikka se on kiellettyä ja niin edelleen.Tämä on kyllä käsittämätöntä. Kusetusta kusetuksen perään.. Mediassa käsitellään toisarvoisia asioita ja vaietaan faktoista ja tärkeistä asioista kunnes ne ovat liian ilmeisiä peiteltäviksi.

Nettomaksu EU jäsenyydestä on erään laskelman mukaan jo 750 miljoonaa! (Kaleva-lehdessä olikohan tänään vai eilen) Vieläkään mitään hyötyä EU:sta kukaan ei ole kyennyt minulle selittämään, mitä ei olisi voitu ilman EU:kin saavuttaa. Voiko joku mainita edes yhden?

kohveeman

Tämä on kyllä käsittämätöntä. Kusetusta kusetuksen perään.. Mediassa käsitellään toisarvoisia asioita ja vaietaan faktoista ja tärkeistä asioista kunnes ne ovat liian ilmeisiä peiteltäviksi.

Nettomaksu EU jäsenyydestä on erään laskelman mukaan jo 750 miljoonaa! (Kaleva-lehdessä olikohan tänään vai eilen) Vieläkään mitään hyötyä EU:sta kukaan ei ole kyennyt minulle selittämään, mitä ei olisi voitu ilman EU:kin saavuttaa. Voiko joku mainita edes yhden?
Media on tosiaan nytkin ollut käytännössä täysin vaiti talouskriisin varjolla tehdyistä yrityksistä ajaa EU entistä vahvemmaksi liittovaltioksi. Hymistellään vain. Onko kyseessä sitten se, että pelkästään talouden oppeja noudattava "puolueeton" media ei uskalla ottaa kantaa mihinkään isoon. Helpompi inistä jostain jonnin joutavista homoliitoista.

Kaikki EU:n jäsenyyskamppailun aikana keksityt valheet EU:n tuomista eduista on tosiaan jäänyt saamatta. Eipä niistä nykyään kukaan kehtaa enää puhuakkaan. Pyöritetään vain grammarissa sitä Brysselistä saatua levyä: "EU on suuri rauhanprojekti", "EU tuo taloudellista vakautta" ja "EU levittää demokratiaa". Levy on varmaan peräisin samalta propagandatehtaalta, kuin "rauhan aseet" ja "anti-imperialistinen Neuvostoliitto".

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Joo kyllähän tuollaiseen liittoon meneminen oli turhaa, ja vahingollista suomelle.
Seuraukset näkyvät kymmeniä vuosia maa taloudessa.
Puunjalostusteollisuus , ne jalat joilla suomi seisoi ja maksoi sotakorvaukset , on nykyisin ulkomaalais omistuksessa pääosin.
Ja mikä ei tuota kunnolla se siirretään maasta pois.
Niinkuin on jo nähty !

Telakkateollisuus on kuihtunut entisestään , oikeastaan mikään muu ei ole kasunnut kuin valtion velka EU hun liittymisen jälkeen.
Nyt kun on nähty mihin EU johtaa, niin on täysin hullua jatkaa tuota euroopan köyhimpien maitten, ja Euroopan rikkaimpien yksityisten "omistajien " rahoittamista ja elättämistä.
On täysin hullua luovuttaa pilkkahintaan maamme luonnonvaroka , kansainvälisille yhtiöille
joilla ei ole mitään vastuuta maan taloudesta, evätkä juuri varojakaan voitoistaan maksa Suomeen.

Olisimme voineet säilyttää teollisuutemme ja kaivoksemme suomalais omistuksessa , Ilman EUn kilpailulainsäädäntöä, johon ei missään nimessä olisi pitänyt alistua.

EUn seurauksena kansa on jakautumassa kahtia, elikkä hyvää vauhtia ollaan menossa kohti tilannetta joka vallitsi 1917.
Tuohon tilanteeseen ajaudutaan jatkuvan palkkahaitarin venytyksellä.
Tiijjä sitte koska työläisten pinna katkeaa, tuskin ihan heti meillä.
Toista se on Tunisiassa, ja oikeastaan kaikkialla muualla.

Suomalainen on niin pöljä , että jos työn vähyyden takia sanotaan muutamia irti työpaikaltaan, niin työläiset marssivat ulos .
Paskanko vaikutus tuolla on ? Eihän se kuin vain parantaa tehtaan omistajien tilannetta.

Nyt sitten on jo probakanda sitä luokkaa , että emme päivääkään pärjäisi ilman EUta.
Pärjäähän moni maa maailmassa ilma EUta.
Paskaako teemme tullittomuudella, kun maksamme tulleihin menevät rahat tuhatkertaisina tukiessamme Kreikan ja Irlannin tapaan niitä joitten mahdollisuudet EU, jo on
romahduttanut ?

Tulette näkemään , että EUn myötä ajaudumme MYÖSKIN NATOON, ja taistelemme
muitten Natomaitten rinnalla Irania ja muita Arabimaita vastaan jo ihan lähitulevaisuudessa, ja terroristien pommit paukkuva Helsingin kaduilla.

Niin että hyvin mennee, jatketaan vain samaan suuntaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat