Seuraa 
Viestejä9177

Häthättää kuulin jossaki uutisissa , että amerikassa on kuollu iso määrä ihan oikeita lintuja, seku vain varishet lennosta alas. Kottaraisija ja semmosija no pikkulintuja ja isoja lintuja.

Sitte siellä oli kupsahellu joukottain kalojaki, siis ihan ameriikanmitalla ja malhin.
Leikkiväkkö jolla skalaariaseella, vai kokkeilivakko uutta Ufoa, vai pörskähtikö kerralla liikaa jauhova taivhalle ?
Piru tisi mutta ei taijja vielä sanoa, kimalaisekki kuulemma on kuolhet .
Lintuja oli läjäpäin nurmikoilla, niitä maka lerräilit pois kissojen ja nälkästen kakarain ulottuvilta .

Kaikki tämä maailman "kehittyneimässä maassa".
Pannee miettimhän ihan piruja tuommonen .

Sivut

Kommentit (193)

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177

Jaa taas varisi viitisensattaa visertäjää lennosta alas.
Nyt Lousianassa.Jekkilässä on piru merrassa sanokaa minun sanonhen, kohta son mejän vuoro, tuhansija kerralla yhthen läjhän.

Ongelmahan ei tietysti ole vakava jos se rajoittuu vain YSA;han, mutta on oletettavaa, että se laajenee muuallekkin.

Aiheyttaja ???? Ufot !

Tuntematon säteily jostain ydinlaitoksesta ???

Kokeuluasteella olevat aseett ?

Jokin voimakas sähkömangneettinen kenttää, kokeiltuna sotilaalliseen käyttöön?
Tähän viittaa myöskin kalojen joukkokuolemat.

Laskuvirhe ajanlaskussa nyt onki toellisuuvessa vuosi 2012 .

Vasta viimisenä tulis mielhen joku salasesta labrasta karannu hullu tappaja böpö.
Jos nuin on ,ja se mutatoituu niin sen perhessä olhan kaikki, ei tarvitakaan mitää hatmagedonija, hyvä se niin.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Lintuflunssa ?

Naakatkin kuolee: Lintukuolema askarruttaa nyt myös Ruotsissa

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Lin ... taa+nyt+myös+Ruotsissa/1135262831570

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
taucalm
Seuraa 
Viestejä7047

ettei olisi tämä turvalliseksi valehdeltu ydinvoima ja sen aiheuttama taustasäteilyn nousu, tai nämä ylimieliset hullut pankkiirit kokeilemassa uusia aseitaan http://www.youtube.com/watch?v=uoQvdkIq2mI

"Everything is backwards; everything is upside down. Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality."

Edellytys tuollaiselle massakuolemalle on se, että alueella on isoissa parvissa liikkuvia lintulajeja. Suomessa ei kottaraisia talvella ole isoissa parvissa, varsinkaan tälläisinä talvina. Naakkoja ja variksia sensijaan on, ja ne voisivat paukuttelun vuoksi nousta yöpymispaikaltaan ja osua räjähtävän raketin kohdalle.
Nähtävästi näin ei kuitenkaan ole käynyt, koska en muista tälläisiä uutisia kotimaasta. Jokin yksittäinen tippunut lintu tuskin herättää paljoa huomiota.

Yöpymiskoloistaan paenneet pikkulinnut saattaisivat kylminä öinä menettää liikaa energiaa ja menehtyä, mutta nekin olisivat yksittäisiä lintuja hajallaan ja osittain piilossa erilaisissa koloissa tai puiden alla.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
korvenpoika
Naakkoja ja variksia sensijaan on, ja ne voisivat paukuttelun vuoksi nousta yöpymispaikaltaan ja osua räjähtävän raketin kohdalle.Huomauttaisin kuitenkin, että kuolemien yhteys uudenvuoden paukutteluun on lähinnä hypoteettista.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463
laiska
Näitä tulee kokoajan lisää tietoon.Voisitko, laiska, tsempata sen verran että laittaisit linkit kuntoon? Nyt noista mikään ei toimi. Linkit pitää laittaa URL-tägillä, muuten käy niinkuin kälviällä. Eli joko

[code:5rnf2fwy][url]http://joku.pitkä.osoite/johonkin[/url][/code:5rnf2fwy]

tai

[code:5rnf2fwy][url=http://joku.pitkä.osoite/johonkin]linkin teksti[/url][/code:5rnf2fwy]

Tutkijat ovat sitä mieltä että lintukuolema todennäköisesti johtui uuden vuoden ilotulituksesta. Olisiko niin että USA:n linnuille olisi vasta kehittynyt korvat, kun aiemmin uuteen vuoteen ei ole liitetty lintujen joukkokuolemia? Kiinassa linnuilla ei sitten taida olla edes tuntoaistia, tai muuten siellä olisivat varmaan kaikki linnut kuolleet paukutteluun jo aikaa sitten. Myös Irak, Afganistan ym. ovat todennäköisesti alueita, joissa linnut ovat kuolleet sukupuuttoon, siellä kun kova paukuttelu ei rajoitu edes yhteen vuorokauteen vuodessa. Vaan enpä ole kuullut.

USA:ssa harrastetaan varmaan myös vedenalaisia ilotulituksia, koska kalojakin oli kuollut kasapäin. Pian varmaan kimalaisten ja mehiläistenkin hurja väheneminen liitetään uuden vuoden ilotulituksiin, sen jälkivaikutuksena, kuten myös jatkuvasti lisääntyvät ihmisten syöpäkuolemat. Kohta USA:n asejärjestöt vaativat varmaan että kuolemanvaaralliset ilotulitteet on kiellettävä ja niiden tilalla uutena vuotena järjestetään yleiset ammunnat, joihin nekin joilla ei vielä ole aseita voivat osallistua. Revolveria, rynkkyä, konekivääriä, sinkoa, granaatinheitintä paukuttamalla pelastamaan luontoa ja eläinten korvia!

ROOSTER
Seuraa 
Viestejä5000
Ulmas
Tutkijat ovat sitä mieltä että lintukuolema todennäköisesti johtui uuden vuoden ilotulituksesta. Olisiko niin että USA:n linnuille olisi vasta kehittynyt korvat, kun aiemmin uuteen vuoteen ei ole liitetty lintujen joukkokuolemia? Kiinassa linnuilla ei sitten taida olla edes tuntoaistia, tai muuten siellä olisivat varmaan kaikki linnut kuolleet paukutteluun jo aikaa sitten. Myös Irak, Afganistan ym. ovat todennäköisesti alueita, joissa linnut ovat kuolleet sukupuuttoon, siellä kun kova paukuttelu ei rajoitu edes yhteen vuorokauteen vuodessa. Vaan enpä ole kuullut.Samaa mieltä Ulmaksen kanssa, paukuttelupelästys on kelvoton selitys.

Parempia pitäisi saada - mitä tarjotaan? Lintuflunssaisetkaan eivät samaan kasaan tipahtele.

Yleinen mielipide on aina väärässä.

Mr Bauglir
Seuraa 
Viestejä1730

Olihan edes yksi näistä ydinsalaliitto-vajakeista kommentoimassa, hetken jo huolestuin. Taustasäteilyhän se tappaa kertalaakista rajoitetulla alueella linnut ja kalat mutta jättää muut rauhaan

Oikeiston ja vasemmiston erohan on nykyisin taantumuksellisuus ja uudistusten halu.-Puuhevonen-
Verkkomedia ja Venäjän ääni ovat asiallisia ja antavat oikeata tietoa. -pinklin1-
Huumekauppaa ei säätele mikään lainsäädäntö -:)lauri

KBolt
Mikroaaltotekniikka energiansiirrossa on kiva asia...paitsi linnuille...
Jeps. Muistan Ilmavoimien ajoilta[size=75:2bf0sxqk] (13 v. IlmavTK sekä Koelentue)[/size:2bf0sxqk], kun pikkulintuja putoili lähestymistutkan keilassa. Lennonjohta vaan totes, että ne paistuu ja ei voi mitään. Hävittäjät ovat arvokaampia. Nykytutkista en enää tiedä, mutta silloin ennen.

laiska
http://www.eutimes.net/2011/01/top-us-official-murdered-after-arkansas-w... Oikein joukkomurha. Vai lintuparven joukkoitsemurha? Ruotsista tosiaan uutisoitiin samaa.
No jonkin verran nyt tuota sähköisten energiapulsseja tuntien, niin jo alun perin arvioin, että ne parvet paistettiin lennosta. Joitain suurenergia tutkia nyt taidetaan testata ihan käytänössä. Olisko tuon teleskoopin pulssit nyt sitten kääntyneetkin Maahan päin. ttp://www.esa.int/esaCP/ESAR838708D_Finland_0.html

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat