Seuraa 
Viestejä13176

Miks nää epelit hyppelehtii siihen eteen, onhan se aika selvä juttu.

Taitaa olla aika yleistä että joku joskus aina hyppää junan eteen. Jos on tarpeeksi usein mennyt joku eteen niin hommat menee rutiinilla ja junatkin pysyy aikataulussa. jotkut aina kuitenkin pysäyttävät junan kun onnettomuus tapahtuu.

Tässä Tesomallakin päin on toi rautatie ja ihmiset kulkee radan yli. Junat sitten painelee jarruja minkä ehtii. sen kuulee aina kun juna tulee 140-160 km/h ja painaa jarruja.

Toki ne ehtinee siitä alta pois, mutta ei siinä kauan ole aikaa kun juna tulee kaarteesta, eli näkyvyyttäkään ei ole. Itekin oon radan yli mennyt monet kerrat.

Kommentit (7)

Suomessa tehdään vuosittain tuhat itsemurhaa, eli joka päivä pari kolme. Tavatkin on varmaan johonkin kirjattu ja varmasti joka vuosi monia junan alle.

Enpä tiedä tottuuko junakuskit asiaan koskaan. Kauan sitten oli opiskelukaveri, joka isä ajoi junia. Kaveri muisti lapsuudestaan monia kertoja, milloin isä oli jäänyt juopottelemaan itsemurhaajan vuoksi.

Junakuskillehan sen täytyy olla kauhea paikka. Näet hyvin mutta et voi tehdä mitään. Ei kyllä käy kateeksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
DedMoroz
Seuraa 
Viestejä18401
tietää
http://www.youtube.com/watch?v=-auM39H3E5s

Nämä selvisivät. Huomatkaa se kaksi junaa hypäten väistänyt.


Tuli siellä vissiin muutama raatokin, mutta "pelastajat" selvis.

Ite kun asustin vartioimattoman tasoristeyksen kohilla, niin vähän väliä siinä sattu ja tapahtu. Pääasiassa ne kai oli pentuja jokka leikki chicken fuckersia. Se ei oo mies eikä mikään, joka junia pelkää. Mononen niitä "rohkeimpia" sitten pussitteli. Joskus kun tyypit meni tuhannen sohjoks, niin linnut kuskas kappaleita ympäriinsä. Melkosta riemuu sekin, mutta näytti tuore liha maistuvan.

Viimesin muisto siitä ylikäytävästä on, kun palas kauppareissulta likan kanssa, niin Monosen poijaat nosteli nuorta kaveria säkkiin. Kaikki vaatteet oli huutin kuusessa, mitä ny jotain housurepaleita nilkoissa. Ihan se oli kokonaisena, mitä ny kainalon alta vähän käsi revenny irti. Ja ihan pirtelöö sisältä. Varsin mieltä ylentävää tollanen. Taisi täyttyä sitten pääluku siihen, kun väsäsivät alikulkutunnelin ja löivät aidat eteen. Toki kakarat noudatti vielä tovin vanhoja "perinteitä"", ja pillit huus. No, ei luontokaan sentäs ihan kaikkia ruoki.

Jonkun matkan päässä oli sellanen silta, minne sitten ne varsinaiset itsarityypit meni. Sillalta ei sillon päässy pakoon ku loikkimalla alas, ja kun pudotusta useampi metri ja kallioo tai vettä alla, niin soli nirri pois kävi niin tai näin. Nyt sekin epäkohta on korjattu, ja radan viereen on rakennettu kävelytie.

Kyllä se aina tuntu pahalta, kun kuuli sen pillin huutamisen. Jotta tuskin ne kuskitkaan nyt niihin toikkaroijiin tottuu. Sairastahan sellanen olis, että tottus. Rutiinilla, pah sanon minä. VR käsittääkseni ohjaa allejäämistapauksissa paikalla olleen kuljettajan asianmukaiseen hoitoon. Kaveria ei jätetä yksin asian kanssa temmelöimään.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat