Seuraa 
Viestejä27432

Seksi ja seksuaalisuus kuuluvat osana kaikkien ihmisten arkeen ja juhlaan. Kuka ilmaisee seksuaalisuuttaan vapaammin ja kuka vähän estyneemmin, mutta kaikilla meillä on jonkinlaisia seksuaalisia tarpeita, jotka voivat kietoutua mitä moninaisimpiin asioihin. Luonteva tapa ilmaista seksuaalisuuttaan on monelle luotettavan kumppanin kanssa tai vastaavasti ihan omassa rauhassa onanoiden onneen. Olipa tapa sitten kumpi hyvänsä, tai jokin ihan muu, mausteena ja piristeenä voi käyttää esim. erilaisia seksileluja ja -välineitä.

Dildoista ja tekopeniksistä on tulossa koko ajan salonkikelpoisempia. Ensiksi kauppaan tulivat kondomit, sitten liukuvoiteet ja viimeinkin erilaiset seksilelut. Em. tuotteet löysivät tiensä ensiksi seksiliikkeisiin ja pornokauppoihin, sieltä apteekkeihin ja lopulta suuriin marketteihin. Ehkä seuraavana samme kumimulkkumme Ärrältä?

Kysymys kuuluukin, oletko koskaan käyttänyt seksilelua tai -välinettä? Seksileluna ja -välineenähän voi käyttää muutakin kuin vartavasten sellaiseksi suunniteltua. Toivoisin runsaasti vastauksia äänestykseen vaikka et juuri omista kokeiluistasi olisikaan niin halukas kertomaan. Onhan seksi kuitenkin hyvin intiimi ja henkilökohtainen asia.

Toivoisin kuitenkin kommentteja ja ajatuksia seksileluihin liittyen. Haluaisitko kokeilla Pumppu-Barbaraa vai tyydytkö mikrossa lämmitettyyn banaanimössöön? Kumpi ompi parempi, porkkana vai patonki? Millaista seksivälinettä et missään nimessä haluaisi kokeilla ja kokea? Jonkun toisen lempilelu voi toisesta tuntua vastenmieliseltä. Entä onko seksilelujen nykyinen saatavuus hyvä vai liian laaja/suppea? Millaisia mielikuvia sinulla on seksileluihin liittyen tai henkilöihin, jotka käyttävät seksileluja? Millainen seksilelu on liikaa sinulle? Saako banaani sinut punastumaan vai katsotko snuff-murhaajan näköistä dominaa suoraan silmiin ilmeenkään värähtämättä?

Kokemuksia, ajatuksia ja keskustelua toivotaan! Toisia ei saa pilkata eikä tuomita. Ketjun olisi voinut laittaa myös Psykologia-osastoon.

Hämmentää.

Sivut

Kommentit (150)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432
PeterH
Naisten paristoleluja tosiaan saa jo ruokakaupastakin, mutta miesten leluilla on vielä vähän ikävä "säälittävän runkkarin" leima. Koskahan sekin lopulta karisee?


Erittäin hyvä pointti! Tekopimppa ja hopeakärkinen onnenohjus todellakaan eivät vertaudu toisiinsa missään tapauksessa. Kai se on se miesten yleensä naisia voimakkaampi libido joka antaa aihetta näihin runkkari-puheisiin. Naista taas pidetään estyneenä ja passiivisena mitä seksihommiin tulee niin kaikenlainen avautuminen siihen suuntaan koetaan rohkeana, paitsi tietenkin sen kateellisen ihmisryhmän mielestä jonka mielestä seksuaalisuudestaan nauttiva nainen on automaattisesti huora eli seksuaaliselta moraaliltaan löyhä. Siitä päästään taas siihen, kuinka naisen seksuaalisuutta yhäkin pelkäävät jotkut ihmiset niin paljon että sitä on koetettava tuollaisella sisäisellä kontrollilla tukahduttaa. No joo, oli miten oli.

Voisi myös ajatella, että mikähän olisi miehille "vähiten säälittävä" masturbointiväline ja mikä taas naisille "säälittävin" masturbointiväline? Tarkoitan siis mielikuvia. Todellisuudessa mikään ei ole säälittävä väline, ei edes Nokian kumisaapas.

Onko miehistä hauskaa käyttää seksileluja naisen kanssa yhdessä vai kokeeko mies ne kilpailijakseen. Surrurrurrurrur...

Hämmentää.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Onneksi näitä tuotteita voi tilata netistä huomaamattomissa ruskeissa pusseissa tai pahvilaatikoissa toimitettavaksi.

Ekolookinen vaihtoehtokin löytyy aina; ruoka. Kurkku ja banaani ne perinteisimmät.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

Lasketaanko vaimo seksileluksi?

Vatkain
Kai se on se miesten yleensä naisia voimakkaampi libido

Kokemuspohjalta sanoisin asian olevan päinvastoin.

Vatkain
seksuaalisuudestaan nauttiva nainen on automaattisesti huora eli seksuaaliselta moraaliltaan löyhä.Näin on. Ja suosikki naistyyppini.

Vatkain

Voisi myös ajatella, että mikähän olisi miehille "vähiten säälittävä" masturbointiväline

Oma käsi (ei muuten ole edes huono). Tämä muuten on pitkälti jo sosiaalisesti hyväksytty väline.

Vatkain

Onko miehistä hauskaa käyttää seksileluja naisen kanssa yhdessä

On.

Vatkain

vai kokeeko mies ne kilpailijakseen. Surrurrurrurrur...Tottumaton ehkäpä alkuun.

Heksu
Seuraa 
Viestejä5463

Mielenkiintoinen avaus, hekilökohtainen seksuaalisuus kun tuntuu olevan edelleenkin aikamoinen tabu.

Onhan noita tullut kokeiltua, vaihtelu kun tunnetusti virkistää. Tästä tuleekin mieleen keventävä anekdootti - edellisen kerran kun tilasin viihdykkeen netin kautta, hölmöt lähettivät tuotteen kahteen kertaan Hämmästys oli ylen suuri, ilmeisesti luulivat minua joksikin mutantiksi.

PeterH
Naisten paristoleluja tosiaan saa jo ruokakaupastakin, mutta miesten leluilla on vielä vähän ikävä "säälittävän runkkarin" leima.Voisiko olla osin sitäkin, että periteisesti miehen katsotaan saavan, toisin kuin taas nainen antaa.

Vatkain
Seuraa 
Viestejä27432

Mulla on vaaleanpunaisia seksileluja. Tosin se kertoo enemmän eksästäni kuin itsestäni. Kyseessä on jokin halpissarja johon kuuluu 4 erilaista lelua: hieromasauva, pari penisrengasta, geishakuulat ja jokin suristin jonka merkitystä en tiedä. Eli sellainen piuhan päässä oleva, hieman kananmunaa pienempi ovaalijuttu, jossa on piuhan päässä tärinän voimakkuuden säädin. On muuten portaaton. Kaikki ovat kovamuovisia (paitti penisrenkulat silikonia) ja läpinäkyviä! En oikein pidä niistä ja olenkin harkinnut ensimmäisen "oikean" seksilelun ostamista.

Mietin tässä että onkohan seksileluissakin sama homma kuin soittimissa... Että aloittelijalle kannattaa ostaa halpa instrumentti mutta sitä mukaa kun taidot kasvaa niin alkaa vaatimaan ominaisuuksiltaan monipuolisempaa?

Hämmentää.

En äänestä ja en varmasti kerro.

Ja parempi olisi ettette muutkaan kerro mitään ja hyvä olisi myös, että ketju lukittaisiin.

Jos olisin mode, niin poistaisin ketjun ja Vatkaimelle tämmöisen ketjun avaamisesta viikon verran bannia, niin oppisi ehkä siitä.

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mikä on raamatun kanta seksileluihin?

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

anomalia
....... viikon verran bannia, niin oppisi ehkä siitä.


Oppisi varmasti, jollei rajoitteita olisi. Ja tyhymiä kymysyksiä:

ilman käsirautoja vai -raudoin? Kädet peiton päällä vai.... Ja Valot Sammuksiin. Sur rur.

Henkilökohtainen tunnustus: äänestin väärin. Omahan on -- lelu -- käytän sitä muuten moneen muuhunkin asiaan. Vaikea päästä eroon ilman luusahaa...

Nghhh

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Mielestäni naiselle säälittävin tekovärkki on pumpattava Paavo, tai mikä sen nimi nyt sitten olisikaan. Ovat ne niin hirveän näköisiä. Olisin oikeastaan kauhiast' hämmästynyt jos saisin kuulla että joku nainen ihan oikeasti tykkää rötköttää ilmapallomiehen päällä, mutta kaikkihan on tietenkin mahdollista. Oikeastaan voisin sen pumpattavan Barbaran samantien määritellä myös miesten säälittävämmäksi leluksi. Vaikka olen kyllä sellaisen miehen tuntenut jolta kaapinperukoilla moinen möllötti ilmat irti päästettynä.

Itsehän muistaakseni totesinkin jo kesempänä että ei kannata hankkia liian isoa värkkiä näin naisena ja muutenkin nyt vasta (yli?)kypsällä iällä ehti sitten viimein kokeilla ja pettyä että eivät ne apuvälineet niin kummoisiakaan ole. Ehkä jos jo nuorena aloittaa niiden kanssa niin kehittyy jonkinlainen rutiini ja tatsi juuri niihin. Näin lääketiedepalstalla kun ollaan niin erityisesti tulee todeta että vulvodyniaa sairastavien EI ehkä kannata vaivautua kaikenmaailman katuporia ostamaan.

Kuuluisi oikeastaan Historia-palstalle, mutta onhan nämä värkit tunnettu kautta aikain:

http://www.huffingtonpost.com/2010/07/2 ... 55766.html

Mitäköhän miehet käyttivät esihistoriallisina aikoina? Vai onko tarjolla aina ollut lämmintä lihaa niin ettei tarvinnut välineisiin tyytyä?

Jos viaton kysymys sallittaneen, niin miten tähän äänestykseen voi vastata että "olen mutta ei ole omaa"? Eikö ole aika epähygieenistä tai typerryttävä ajatuksena että lainaa toisen ihmisen välineitä ja kokeilee niillä?

Vaikea uskoa että yksikään nainen järin innostuisi kun treffeille saapuessaan saa tietää että miehellä on kaappi omaa kamaa täys ja mies haluaisi tunkea ne naiselle joka reikään... Joku roti välineurheilussakin.

Hygieenisin seksilelu taitaisikin olla käsiraudat. Ne on vielä kokeilematta mutta eipä ole mitään mihin miehen niillä kytkisi, jos miehen kiinni saisi. Patterin putket ei ehkä liene paras vaihtoehto kuitenkaan.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat