Seuraa 
Viestejä506

[size=150:3ma83h5c]Poliisin poika Pertti Salolainen oikeistolaistaa
oikeus-ja poliisilaitosta?
[/size:3ma83h5c]

Kokoomuslaiset tukiliittoineen halveksivat vuodesta toiseen tavallisia kansalaisia maassamme: “Laiskaa, sitoutumatonta, ahnetta, tukia hyväksikäyttäviä, kateellista ja katkeraa porukkaa.” Tämä on paikkaansa pitämätöntä mustamaalausta, joka aiemmin kohdistui osaan vähemmistöistä, mutta nyt siitä on jo tullut päivittäistä ei-oikeistolaisten suomalaisten haukkumista.

Nyt oikeisto yrittää ‘kriminalisoida’ ja tuomita kansan tunteman vihan, mutta säilyttää kuitenkin vihaamisen ja halveksimisen oikeuden itsellään. Valtaapitävien ylimysten usein käyttämä lausehan on: “Vihatkoot, kunhan pelkäävät.” Ehkä pelolla hallitsemisen teho ja aika alkavat hyytyä? Kaikista yhteiskuntaluokistamme löytyy paljon ihmisiä, joihin ei tehoa mikään muu kuin väkivalta?

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... anilevylla
"Kansalaisten keskuudessa esiintyy vaikeasti määriteltävää yhteiskunnallista ärsyyntymistä."

Politiikkojen itse tekemät laittomat ja moraalittomat teot ovat täysin oikeutettu syy heidän halveksimiselleen ja vihaamiselleen.

Yleinen viha yhteiskuntaa ja poliitikkoja kohtaan on ollut laajaa ja arkipäiväistä jo vuosia, eikä se ole syntynyt tyhjästä, muistutettakoon. Ei sen, että yleistä vihaa on, kuulu olla enää mikään uutinen.

Kun tavallinen kansalainen menee poliisin luo poliisilaitokselle ja kertoo, että hänen henkeään ja häntä uhkaillaan, on vastaus se, että, mitään ei voida tehdä, ennen kuin jotain konkreettista tapahtuu. Kun suomalaista, yhteiskunnan todellisuudesta vieraantunutta, hyvin etuoikeutettua poliitikkoa joku herjaa netissä tunnekuohuissaan, niin oikeudessa tavataan? Mitä luulette kansalaisten ajattelevan ja tuntevan kohta myös laajemmassa määrin poliisia ja oikeuslaitosta kohtaan, tasavertaisuuden ja oikeudenmukaisuuden näkökulmasta?

Suomessa on ollut rikollisella? rahalla ostetut hallitukset ja lähes koko eduskunnat ainakin 8 vuoden ajan. Suuri osa päätöksistä, jotka tänä aikana on tehty, ovat siis laittomia ja ne kuuluisi kumota, ja etenkin kaikki ne, jotka ovat vain olleet synnyttämässä lisää eriarvoisuutta Suomeen. Kuinka näillä ‘kansanedustajilla’ on vielä pokkaa yrittää jatkaa pesteissään?

Ei löydy Suomen laista sellaista kohtaa, joka on riittävä rangaistukseksi niille kaikille valtaapitävillä, jotka ovat osallisia miljoonan suomalaisen köyhän ja nyt jo myös kurjaliston hädän ja kärsimyksen syntymiselle. Odotan aikaa, jolloin he vihdoin joutuvat vastuuseen teoistaan.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/01/h ... 76767.html
“Se, millä vauhdilla köyhyys on lisääntynyt tässä maassa, hakee vertaistaan OECD-maiden joukossa.”

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat