Seuraa 
Viestejä1664

Oli tuossa jotain juttua, että pankkiautomaattien näppäimet ovat bakteeripesäkkeitä. Mitenkäs tämä nyt menee, eikö bakteeritkin tarvitse kosteutta ja eikö tuollaisen laitteen pitäis ehtiä kuivua yönaikana tai ulkona olevat pakkasessa tai auringossa? Eli riittääkö ihmisten hiplaamisen kosteus jatkuvaan bakteerikasvustoon vai ovatko ne niin hyviä selviytyjiä, että voivat vähän kuivahtaakin välillä? Mitenkäs sitten rahat ovatko ne yhtä bakteerisia?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Kommentit (7)

sisälläsi on n. 10,000,000,000,000 solua, mutta suolessasi on kymmenkertainen määrä bakteereja. Munuaisessasi on arviolta 500 erilaista bakteerilajia. Sama meno per elin.

Niin että jos näkisit miljoona bakteeria sekunnissa, et ehtisi nähdä kaikkia sisälläsi olevia elinaikanasi millään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Vatkain
Jotenki tuntuu että jos bakteereja elää arsenikkijärvessä niin joku Ottomaatti on kyllä vielä aika kesyä...Eikä, arsenikkijärvessä on kosteutta. Ottomaatissa on vain katkeruutta.

くそっ!

creep
Seuraa 
Viestejä292

Moni bakteerilaji pystyy muodostamaan lepoitiöitä, jotka voivat säilyä passiivisina huonoissakin oloissa pitkään. Olisivatkohan vanhimmat "elvytetyt" itiöt olleet joitain satoja tuhansia vuosia iältään, viitettä en tähän hätään löydä.

EDIT: Korjataan aikaskaalaa miljooniin vuosiin, ainakin tämän julkaisun mukaan. Kestänevät siis talvellakin yön yli

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Alankin painelemaan niitä näppäimiä kynnellä. Ei kynnenkärjellä kun en ole pitkäkyntinen, vaan silleen lappeeltaan. Ei tule niin herkästi sitten siirreltyä pöpöjä eteenpäin kun eivät ole paljaalla iholla sormenpäissä?

Ylihygienia johtaa immuunivasteen romahtamiseen ja jostain, joskus, se pöpö tulee kuitenkin. Parempi elää normaalisti ja saada se immuniteetti, joka oloissamme on tarpeen.

Rousseau
Seuraa 
Viestejä16844

Nii.. No, väistämättähän niitä saastoja on joka paikassa. Kuulemani tarinan mukaan jonkun räkänokkaiset lapset olivat kaivelleet neniään ja seuraavaksi hypistelleet apteekissa kaikkia lähimpänä hyllyssä pönöttäneitä lääkepaketteja. Onkin kiva tietää että mitä tahansa apteekista (missä myös aivastellaan ja yskitään) tai kaupasta mukaansa ottaakin, niin mukana tulee myös tautilajitelma.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat