Seuraa 
Viestejä45973

Muutos on mahdollisuus.

Liian pitkään jatkuneesta runsaasta sisällöllisesti tyhjästä kirjoittelusta, harkitsemattomasta sekaantumisesta arvottomaan keskusteluun ja muista henkilökohtaisista syistä peruutan kirjoitusoikeuteni tiedefoorumille alkuun kuukauden ajaksi.

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
spin0
Pirpana
Ok

Nimimerkki Pirpanan harjoittaman tyhjän naureskelun vuoksi peruutan kirjoitusoikeuteni kuukaudeksi. Oma vikanne. Hyvästi!..lupaan naureskella sinulle sen koko kuukauden. Oma vikasi!!

Pirpana
spin0
Pirpana
Ok :)

Nimimerkki Pirpanan harjoittaman tyhjän naureskelun vuoksi peruutan kirjoitusoikeuteni kuukaudeksi. Oma vikanne. Hyvästi!
..lupaan naureskella sinulle sen koko kuukauden. :lol: Oma vikasi!!
Suunnitelmasi seuraavan kuukauden ajankäytöstäsi kuulostaa hauskalta ja olisi hienoa saada ajatella että se on minun vikani. Kuitenkin postauksesi on offtopic, sillä siitä ei ilmene kuinka pitkään olet aikonut peruuttaa kirjoitusoikeutesi ja millä perusteella. Minä olen jo ilmoittanut peruuttavani kirjoitusoikeuteni. Minulla sentään on edes jotain periaatteita. Missä viipyy sinun ilmoituksesi kirjoitusoikeuksiesi peruuttamisesta?

Saw
Seuraa 
Viestejä6251

Mietin vain, onko nimim. anomalialla oikeutta jättää velvollisuutensa kuukauden ajaksi.

Young man, there's a place you can go.
I said, young man, when you're short on your dough.
You can stay there, and I'm sure you will find
Many ways to have a good time.

It's fun to stay at the Y.M.C.A.
It's fun to stay at the Y.M.C.A.

spin0
Pirpana
..lupaan naureskella sinulle sen koko kuukauden. Oma vikasi!!
Suunnitelmasi seuraavan kuukauden ajankäytöstäsi kuulostaa hauskalta ja olisi hienoa saada ajatella että se on minun vikani. Kuitenkin postauksesi on offtopic, sillä siitä ei ilmene kuinka pitkään olet aikonut peruuttaa kirjoitusoikeutesi ja millä perusteella. Minä olen jo ilmoittanut peruuttavani kirjoitusoikeuteni. Minulla sentään on edes jotain periaatteita. Missä viipyy sinun ilmoituksesi kirjoitusoikeuksiesi peruuttamisesta?Minä peruutan teiltä kaikilta kirjoitusoikeudet seuraavaksi kuukaudeksi [size=150:1sm7ssi9]hokkus pokkus[/size:1sm7ssi9]. No, jokos tottelette..? Tästä lähtien ainoa, joka kirjoittaa tiedefoorumille, olen minä.

Buahahaha

Pirpana
spin0
Pirpana
..lupaan naureskella sinulle sen koko kuukauden. Oma vikasi!!
Suunnitelmasi seuraavan kuukauden ajankäytöstäsi kuulostaa hauskalta ja olisi hienoa saada ajatella että se on minun vikani. Kuitenkin postauksesi on offtopic, sillä siitä ei ilmene kuinka pitkään olet aikonut peruuttaa kirjoitusoikeutesi ja millä perusteella. Minä olen jo ilmoittanut peruuttavani kirjoitusoikeuteni. Minulla sentään on edes jotain periaatteita. Missä viipyy sinun ilmoituksesi kirjoitusoikeuksiesi peruuttamisesta?Minä peruutan teiltä kaikilta kirjoitusoikeudet seuraavaksi kuukaudeksi [size=150:11vteq5f]hokkus pokkus[/size:11vteq5f]. No, jokos tottelette..? Tästä lähtien ainoa, joka kirjoittaa tiedefoorumille, olen minä.

Buahahaha


Olet luonnollisesti aivan oikeassa, minäkin olen vain mielesi luoma toinen inkarnaatio itsestäsi.

iileskotti
Pirpana
Minä peruutan teiltä kaikilta kirjoitusoikeudet seuraavaksi kuukaudeksi [size=150:xhehejw7]hokkus pokkus[/size:xhehejw7]. No, jokos tottelette..? Tästä lähtien ainoa, joka kirjoittaa tiedefoorumille, olen minä.

Buahahaha


Olet luonnollisesti aivan oikeassa, minäkin olen vain mielesi luoma toinen inkarnaatio itsestäsi.JoooOO, vitsi mun elämä on jännää

syytinki
Seuraa 
Viestejä10182
Sophia
Hah, anomalia on katkera perustamansa kultin epäsuosiosta.

Ei rienata.

Oppi-isämme vain - entisen mallin mukaisesti - vetäytyy hetkeksi erämaahan mietiskelemään - luulisin. Vai oliko se ryypiskelemään.

Käy myös taisteluita vanhan kihvelin vai oliko se kahveli, kehveli ? kanssa.

syytinki
Vai oliko se ryypiskelemään.

Käy myös taisteluita vanhan kihvelin vai oliko se kahveli, kehveli ? kanssa.
Tarpeeksi kun ryypiskelee, niin ihan hyvät taistelut sitä saa sekä kahveleiden että kihveleiden kanssa aikaiseksi

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat