Seuraa 
Viestejä45973

Tässä linkki tasapuolisuuden vuoksi katolilaisten asenteesta pedofiliaan.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Vat ... 5263151245

Kommentit (2)

pinklin
...katolilaisten asenteesta pedofiliaan.Olisin enemmän huolestunut suomalaisten juonnettujen musiikkiohjelmien tekijöiden asenteesta. Ainakin tämä "Timpe" sai massiivisen määrän nettipuolustajia ja tekostensa vähättelijöitä. Missä he ovat nyt kun pappeja syyllistetään?

Minulle on kerrottu, että tämä katolista kirkkoa syyttävä järjestö, joka näyttää myös päässeen median lausunto-automaatin asemaan, on kovin kritiikitön uhreiksi ilmoittautuvien kertomuksia kohtaan.

Kun en tunne asiaa, kysynkin:

Onko katolisella kirkolla ehkä jokin profeetta joka nai 6-vuotiaita, ja jonka kaikki teot on julistettu esikuvalliseksi?

Onko tästä seurannut laajalle levinnyt lapsi-avioliitto käytäntö?

Onko kirkollisen pedofilian ja profeetan pilkkaamisesta aiheutunut väkivaltaisia vastareaktioita?

Saahan sitä kyssyy.....

Katolisten tuttavien mukaan perusongelma on tuo onneton pappien selibaattivaatimus. Sen seurauksena katolisella kirkolla on massiivinen vajaus papeista, jolloin valintaa ei päästä oikein tekemään. Selibaattivaatimus myös houkuttelee alalle seksuaalisesti poikkeavia.

Luultavasti onkin vain ajan kysymys, milloin siitä luovutaan. Käytäntöhän on suhteellisen myöhäinen, esim. ortodoksisessa kirkossa normaalin seurakuntapapin lähtökohtaisesti PITÄÄ olla naimisissa ennen pappisvihkimystä. On katsottu perhe-elämän omakohtaisen tuntemuksen olevan lähtökohta papin ammatilliseen osaamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat