Seuraa 
Viestejä45973

Aiheen otsikkoon antoi Pilvi Torstin kirjoitus Hesarin (sic!) pääkirjoitussivulla 15.01.

Otsikolla: "Sotasankaruuteen suhtaudutaan jo krittiisesti".

Mikäli aihe on jo olut esillä, ylläpito siirtäköön tämän oikeaan paikkaan.

Kirjoittaja toistaa vasemmiston klisheitä enemmän, kuin on kohtuullista tässä käsitellä. Torstin höpinä liittyy samaan kategoriaan, kuin mm. eilen YLE:n kanavilla toistamistaan toistunut hyökkäys Aleksander Stubbin Venäjälle suomalaisten maanomistusta estävän lain johdosta antamaa noottia vastaan. Avain molemmissa tapauksissa käytettyyn metodiin on kiistanalaisen väitteen esittäminen itsestäänselvyyksinä ja sanojen arvovarauksilla. Näin bulkkiväkeä johdatellaan.

Torsti siis ilmaisi suhtautuvansa riemulla siihen, että sotasankaruuteen "suhtaudutaan kriittisesti". En muista Torstin ottaneen kantaa siihen, että sotapelkuruuteen on alettu suhtautua ylistävästi? Ehkei hän kommentoi oman joukkonsa ambitioita??

Sotapelkuruus on Tavja-Suomessa pyhä sakramentti, sotasankaruus taas hävettävä rikos. Kuten linnan kutsuilla sotaveteraanit korvataan pikkuhiljaa setaveteraaneilla, enkä nyt mainitse keillä mannerheimristin ritarit korvautuvat. Eivät muistaakseni "köyhilläritareilla", mutta sinnepäin.

Torsti mielikuva-kikkailee:

"Samaan ahtaaseen näkökulmaan kuuluu..."

"Talvisodan henkeä haetaan avuksi..."

"Stereotypiaan nojaava ajattelu suomalaisten suhteesta historiaan..."

Ja niin edelleen.

Terijoen hallituksen henkeä esiinmanaava mediamafia toki ottaa riemulla vastaan Torstin kirjoituksen, ja virkaurakin vauhdittuu?

Torstin vuodatus on täynnä arvovarattuja sanoja, joilla näemmä nykyisin voidaan korvata argumentointi myös akateemisessa tekstissä? Vahingossa Torsti paljastaa juonensa:

"Käsitykset menneisyydestä vaikuttavat ihmisten nykymaailmaa koskeviin asenteisiin. Yhteiset käsitykset menneisyydestä ovat myös käyttövoimaa silloin, kun esitetään tulevaisuuden tavoitteita."

Siksi Torsti ja hänen viiteryhmänsä vääristelevät ja valehtelevat. Nyt tiedätte, -ei tartte uudelleen selittää.

Torsti iloitsee myös vasemmistolaisen historianvääristelyn tuloksista:

"Vain alle kolmannes vastaajista ajatteli, ettei Suomen valtiolla olisi sodanaikaisesta juutalaispolitiikasta anteeksipyydettävää."

Toki tiedämme, että erilaiset puna-huutajat ovat rääkyneet perättömiä aiheesta, mutta sittenkin? Sikäli kun on voitu käydä asiallista keskustelua, ei ole voitu osoittaa faktoja Suomen valtion juutalaisvastaisuudesta.

Mannerheim osallistui jumalanpalvelukseen Helsingin synagoogassa.

- Anteeksi Pilvi Torsti, anteeksi!

Suomen valtio, tuo syntisäkki ja antisemiitti, antoi puolelle Suomessa oleskelevista de jure Saksan kansalaisuuden omaavista itävaltalaisista juutalaispakolaisista Suomen kansalaisuuden keskellä jatkosotaa. "Suvaitsevainen" Ruotsi oli kieltäytynyt ottamasta heitä vastaan. Tämän tapahtuessa Suomi oli mm. elintarvikkeiden suhteen täysin Saksan toimituksista riippuvainen.

- Anteeksi Pilvi Torsti, anteeksi!

Suomen natsi-armeijalla oli jopa kenttäsynagooga. Paljon lukuisammalla puna-armeijalla ei ollut ensimmäistäkään.

- Anteeksi Pilvi Torsti, anteeksi!

Suomessa sotavankeina olleista puna-armeijalaisista juutalaiset ja suomensukuiset olivat muita paremmassa asemassa. Juutalaiset oli koottu samalle leirille, ja heitä kävivät säännöllisesti tapaamassa Helsingin, Viipurin ja Tukholman juutalaisten seurakuntien edustajat, jotka myös toimittivat juutalais-sotavangeille elintarvikkeita niin että heidän tilanteensa oli parempi kuin ympäristön siviileillä. Suomen antisemiittisen armeijan kenttärabbi Benjamin Karmi toimitti juutalaisia uskonnollisia menoja po. sotavankileirissä.

- Anteeksi Pilvi Torsti, anteeksi!

Suomi pystyi ainoana sotaan joutuneena Manner-Euroopan maana suojelemaan koko juutalaisväestönsä sekä Hitleriltä että Stalinilta.

- Anteeksi Pilvi Torsti, anteeksi!

P.Torsti jatkaa:

"Kansalaiset ovat tietoisia siitä, että historian tulkinnat ovat aikojen saatossa muuttuneet."

Näinhän se on: Tänään emme tiedä, mitä huomenna on historiassa tapahtunut. Ehkäpä Suomi aloittaa vielä Talvisodan? Totuuden Ministeriö ei laiskottele.

http://www.pilvitorsti.fi/pelastusohjelma/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Pilvi_Torsti

Kommentit (2)

Nämä vasurit toteuttavat behavioristista oppia (predeterministinen lingvistinen behaviorismi) jossa kielellinen esittämisen muoto ohjaa käytöstä ja selittää myös historialliset tapahtumat, luoden hyväksyttävän "todellisuuden" jostain aiheesta. Sen voi muuttaa kielellistä ilmaua muuttaen. Kun muutat historian sanavalinnoilla, muutat sen määräävän tulevaisuuden.

tietää
Nämä vasurit toteuttavat behavioristista oppia (lingvistinen behaviorismi) jossa kielellinen esittämisen muoto ohjaa käytöstä ja selittää myös historialliset tapahtumat, luoden hyväksyttävän "todellisuuden" jostain aiheesta. Sen voi muuttaa kielellistä ilmaisua muuttaen. Kun muutat historian, muutat sen määräävän tulevaisuuden.Todellisuus on siis selittämisen funktio?

Voitaisko selittää pois Suomen velat? -Ai niin, tässä tapauksessa noudatetaan periaatetta: *Mistä ei puhuta, se ei ole vaalitaistelukysymys, ja ongelmat voi jättää seuraavan hallituksen ratkaistaviksi.*

Reaalimaailman ja ideaalimaailman ero hämärtyy. Kuka muistaa sanat: "Suomen tärkein vientiartikkeli on moraali!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat