Seuraa 
Viestejä1698

On tämän näköinen ja sillä hoidetaan jotain hengitystie oireita. Ilmeisesti toimii kun apteekistakin saa. Kun tommosta jaksa imutella niin toimisiko samalla periaatteella tuulettimen kanssa? Eli laittaisi tuulettimen puhaltamaan suolan läpi huoneilmaan. Onko konsentraatio liian heikko, alkaako kalusteet suolautua vai pitäiskö hakea patenttia?

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Kommentit (11)

Onhan noita suolalamppuja nykyään myynnissä, mutta tätä laitetta vastaavan tuloksen saanet kun keität suolavettä ja laitat pyyhkeen pään ja kattilan päälle ja hengittelet hetken.

arlong
Seuraa 
Viestejä34

Lääkäri minulle ainakin aiemmin neuvonut, että kylmä höyry on parempaa kuin kuuma. Tiedä sitten johtuuko, että kuuma saattaa polttaa vai mistä, mutta näin kuului virallinen mielipide.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Googleta ultraääni sumu ja laita vekottimeen suolavettä. Lisää tiede.fi, löytyy joku aikasempi kertomus asiasta, astmaan auttaa se, toi piippu ei auta mihinkään?

o
Seuraa 
Viestejä1698

Suolalamputhan ei mitään tee. Mut tosta piipusta kun ottaa hatsia niin mukavasti maistuu suola ja tuntuu ihan kivalta. En tiedä onko mitään vaikutusta.

Kova on luottamus alaanNiin en väitä, että se ihmeitä tekee, mutta ei siellä apteekissa kuitenkin ihan pahinta huuhaata myydä niin kuin vaikkas zappereita.

Every man is guilty of all the good he did not do. (http://www.youtube.com/watch?v=xaTKDMYOBOU)-Voltaire

Minulla ainakin auttoi,jatkuvaan limaiseen yskään.En tiedä imeytyykö tästä suolaa elimistöön,vastatkoon viisaammat..Ei ole tarvinnut mitään yskän lääkkeitä,sen koomin

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
o
Eli laittaisi tuulettimen puhaltamaan suolan läpi huoneilmaan. Onko konsentraatio liian heikko, alkaako kalusteet suolautua vai pitäiskö hakea patenttia?Hanki meriakvaario. Sen jälkeen suolaa löytyy metrienkin päästä paksuina kerrostumina.

Ollut vähän hengitystien tulehdusta niin ostinpa tuossa suolapiipun, katsotaans miten vaikuttaa vai onko ihan huuhaata. Apteekissa möi niin kait sillä jotain vaikutuksia on.

Vierailija
fenomenologi
Googleta ultraääni sumu ja laita vekottimeen suolavettä. Lisää tiede.fi, löytyy joku aikasempi kertomus asiasta, astmaan auttaa se, toi piippu ei auta mihinkään?Joo seisovaa vettä kannattaa imutella legionellan toivossa.

Suolahoitoja käytetään astmaatikkojen hoitamiseen ja ne huoneet on sen verran kalliita, ettei niitä taida löytyä kuin sairaaloista.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat