Seuraa 
Viestejä45973

Tietoisuus.

Todelliili ikiääretön ajattelu.

Otuskunta jakaantuu eri lajeihin koko ajan ikiäärettömän otus-alueella.

Eri lajeihin jakaantumisen vastustaminen on noin kovan joustamattoman tosi-asian vastustamista. Pyrkiminen, hakeutuminen, parhaaseen omaan lajiin, on parhiaten, eniten, oman, ja ikiäärettömän otuksineen, edun mukaista. Jarruttaa vähiten joustamattomasti etenevää evoluutiota, eli ottaa omaa tappiota nolla. Ei ole muille edes läheisyyden tuska. Jos onnistuu vielä teoilla paratiisisoimaan, on se yleinen etu kaikille, otuskunnalle, minineen (minä´ineen). Paratiisisaatiotapauksista yksi tuo minun tuottamani. Mukava, kiva muisto jää noista tapauksista, ja noiden päivien kimalluksesta.

Status. Realismi.

Talous (myös erilaiset yhteis-, kuten valtio, jne.). Yksityinen.

Valtio on joukon enemmistöllä ottanut paljon asioita itselleen, tai hoitaakseen. Kun se ei tee sitä, ne hoidetaan yksityisesti. Länsimaisen valtion lahoaminen, ja poistuminen "kuvasta" voi tapahtua tälläkin tavoin. Meillä armeija, ja progressiivisen veron kaltainen armeijamaksu jää toimimaan, ja armeijan menoja makselemaan. Etenkin tälaisessa länsimaisessa maassa valtio ei olekaan mitenkään edes tarpeellinen osapuoli. Järjestyksen ja rikosten estämisen alalla armeijan toiminta riittää.

Pitkälle viety oikeus-ajattelu. Kuten väärä-asemaisuuden käsittämien virheeksi. Jokaisella on väärättömät olot, väärydettömät olot, eli laajan oikeus-oikean mukaiset, perusteelliset, loppu-oikeat. Maa jota on mahdoton moittia. Paitsi hupina, huumorina. Tms.

Ennenvanhaan ei kyetty tuhansista syistä. Nykyään kykeneminen koittaa, urkenee, ikiäärettömän tiedostamisen ja rikastumista ja paratiisia tavoittelemisen merkeissä, hiljalleen, koko ajan, vuodessa selvän huomattavan määrän. Olemme liikkeellä tulosta kohti. Emme enää junnerra paikallaan, emmekä miinustu. Oikeusmenstyksen osista kuri-, ja rangaistusmenestys etenee, urkeneilee uusilla opin alueilla. On helpottuvaa siirtyä tähänn riviin muista, vastuksettomampaa.

Kun saamme havaintoja avaruuden sivilisaatiosita, ei kannata pakkotuloksetsaada ne yhdensuuntaisiksi, vaan voidaan löytää myös monensuuntaisiksi, ja rikkonaisiksikin, tapauksen mukaan. Opitaan tämä realismi oman planeettamme tapaujsesta. Tämähän on nyt pitkään kolmisuuntais aatteinen, niistä aineksista rikkonainen, ja yksisuuntaistumassa rikastumis-paratii -tyyppiseksi, paratiisipäätyjäksi. -- Löydetyt avaruussivilisaatiot voivatkin siis olla ei-yhdensuuntaisia. Rikkonaisiakin.

Juha Korkee, Hyvinkää, Finland

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat